• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeyshan canım aslında ultrasona öyle girmek lazımmışş yurt dışında sanırım en fazla iki kezmişş... burdaa pess her ay bile çok zararlıymış ama bence bu doktorlar tembel aç ultrasonu bakk sür jelii eee bende yaparım onu ne var:) ama tabii o kadar insan böleyken bi doktor çıkıp mıncıklıosa garip gelioo haliylee:( yinede düşünn görmek güzell allhımm zararından korusun inşallahh
polyanacımm bak biz aldığımız gardıropa bi bakınn
Adore Mobilya - GRD-23-NB-1
kenarlarıda beyazz aldığımızın kulplara iki ayıcık üstüne iki sticker yaparsınn al sana bebiş dolabıı bazaların beyazz açık renk düşün bence

selam kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ... benim çok yorucu bi h.sonu oldu. eminönnünün altını üstüne getirdik desem yeridir :) bi gecelik sabahlık takımı bi de pijama takımı aldım havuzlu han dan. gecelik takımı mavi, sabahlığıyla beraber 80 tl. pijama takımı ekru, oda 50 tl. çok yoruldum ama çok içime sinerek aldım. bide oğluma uyku seti aldım 150 dedi 110 tl ye düşürdük. mavi beyaz pandalı çok tatlıııı teyzeleri:emir_bebek: odasının bitmesine az kaldı, gelsin hepsinin resmini çekip koyucam buraya. siz de aldıklarınızın resmini koyun e mi? :49:

herkese iyi haftalar kızlar,

geçen hafta çok çok yoğun geçen günlerimin yerini bu hafta sakinliğin almasını istiyorum, birçok işimizde ters gitti, duvar kağıdı ile başladı eşimin ipad inin çalınması ile şimdilik son buldu,umarım bu günden itibaren herşey yolunda gider...

cumartesi akşamı bebişimizin odası tekstil kısmı hariç tamamlandı, duvar kağıtları tamamlandı mobilyaları kuruldu, babası halısını aldı çok çok şirin oldu kapısına sırtımı dayayıp odayı seyrediyorum sürekli :)

ah bebişlerimizinde uyku düzeni olsa ama yok canları isterse oynuyor istemezse oynamıyor aynı şey geçen gün bizimde başımıza geldi babası iki saat uyandırmak için uğraştı ve başardı tabi şimdide sürekli oynuyor mu aşkım en son ne zaman oynadı saat tutuyor nerdeyse hadi gözün aydın cnm bu sefer problemsiz bitmiş rabbim bebeklerimizle bereketimizi arttırsın

teşekkür ederim canım, evlerimizin bereketi artsın hep pozitif enerjiler ile dolu olsun...

günaydın kızlar...c.tesi gittim oğluşumu gördüm..24+4 günlük olmuştu ve 700 gr.dı..herzaman sırtüstü yatan oğlum busefer kıçını havaya dikmiş yatıyodu:) doktordan sonra gittik ve oğlumun odasını da aldık..bide uyku seti ve sepet aldık..bisüre yanımızda kalıcak geceleri..gündüz gene yatağında uyicak..ordan gittik arabasını beğendik..istediğimiz rengi yoktu..aybaşında getiricekelr onuda alıcaz..yorucu bi h.sonuydu yani

hayırlı olsun canım, benimde bizim oda için beşiği kaldı almadığımız büyük parça olarak , onun dışında tekstil alışverişi kaldı perde de dahil...

Gözün aydın canım,aldıklarınızı da güzel günlerde kullansın oğluşun.Dediğin odayı mı aldınız?Biz de hafta sonu baya gezdik oğluşumuz için,odasını aldık,arabasını da seçtik ama istediğimiz renk yoktu bizimde sonra alıcaz.

canım sizlerede hayırlı olsun, sağlıkla odasını tamamlamak nasip olur inşallah...

herkese iyi haftalar kızlar,

geçen hafta çok çok yoğun geçen günlerimin yerini bu hafta sakinliğin almasını istiyorum, birçok işimizde ters gitti, duvar kağıdı ile başladı eşimin ipad inin çalınması ile şimdilik son buldu,umarım bu günden itibaren herşey yolunda gider...

cumartesi akşamı bebişimizin odası tekstil kısmı hariç tamamlandı, duvar kağıtları tamamlandı mobilyaları kuruldu, babası halısını aldı çok çok şirin oldu kapısına sırtımı dayayıp odayı seyrediyorum sürekli :)

teşekkür ederim canım, evlerimizin bereketi artsın hep pozitif enerjiler ile dolu olsun...

hayırlı olsun canım, benimde bizim oda için beşiği kaldı almadığımız büyük parça olarak , onun dışında tekstil alışverişi kaldı perde de dahil...

canım sizlerede hayırlı olsun, sağlıkla odasını tamamlamak nasip olur inşallah...

Sağol canım,inş.güzel haberlerle dolu şanlı bir hafta olur sizin için.Odanızın fotoğrafını ekle canım bizde görelim prensesin odasını:)))

zeyshan canım aslında ultrasona öyle girmek lazımmışş yurt dışında sanırım en fazla iki kezmişş... burdaa pess her ay bile çok zararlıymış ama bence bu doktorlar tembel aç ultrasonu bakk sür jelii eee bende yaparım onu ne var:) ama tabii o kadar insan böleyken bi doktor çıkıp mıncıklıosa garip gelioo haliylee:( yinede düşünn görmek güzell allhımm zararından korusun inşallahh
kenarlarıda beyazz aldığımızın kulplara iki ayıcık üstüne iki sticker yaparsınn al sana bebiş dolabıı bazaların beyazz açık renk düşün bence

evet canim,
bu doktorda hamileligin boyinca 3 kez girebilirsin ultrasona,
bebege zararli diyo,
fakat burda okuyorum herkez her doktora gittiginde ultrasonda bebisini goruyo:-(
bende hevesleniyorum iste,
niye bende ole degil diye:-)

aslında yazarken çekindim cnm ama yanlış anlamamış olmanada cok sevindim....valla polly benim yatak odam bile bembeyaz taşlı smli prensen odası gibi sen kızlara annemin dolaı gibi dolab bakıyosun he yolcam seni...:53::53::53: ben gördüm böle sürgülü bitarafı aynalı üzerinden taşlar geçiyo yerede böle pofidik düz renk pembe olur mor olur yatak başlarında böle cibinlik felen ne dersin ay cokmu uçtum ne bileyim :1::1::1:
yol beni:)) bu gösterdiğim mobilyaların düz rengini istiyorum ama nette bulamadım işte. bulduklarımı koydum, siz onların kahverengi yerlerini filan görmeyin. hatta o dolapları unutun:))))

hehh bende böyle sade çekmeceli dolap arıyorum. sen bu modelin kenarlarıda beyaz olanını bulmuşsun ne güzel.. inşallah bende beyaz veya krem bulabilirim.

evet canim,
bebege zararli diyo,
fakat burda okuyorum herkez her doktora gittiginde ultrasonda bebisini goruyo:-(

öyle tabii tatlımm en sağlıklısı seninkisi ama herkes görünce insan heves ediyor... helekii artıkk hissediyoruz ya çok şükür tekmelerle ayy diyorum benimlee yaa ultrasona gerek yokk bile onun kıprtısı allahıma şükürr su serpioo zarar olmasa her gün göreyimm oh ne alaa ama tabii cinssiyete bari baksın yanii senn doktorda abartmışş

yol beni:)) bu gösterdiğim mobilyaların düz rengini istiyorum ama nette bulamadım işte. bulduklarımı koydum, siz onların kahverengi yerlerini filan görmeyin. hatta o dolapları unutun:))))

hehh bende böyle sade çekmeceli dolap arıyorum. sen bu modelin kenarlarıda beyaz olanını bulmuşsun ne güzel.. inşallah bende beyaz veya krem bulabilirim.

polyanacım hatta biz bu dolabı kipa dan 199 a aldık adore marka sitesinde 100 lira daha fazlaa oraya bi bakınn kampanyadaydı

$polly 2.webp $polly 1.webp

polyyy buunlar çilekte var ....

Selam anneler nasılsınız,umarım iyisinizdir...

Ben bugün acayip, karışık rüyalar gördüm, doğru dürüst uyuyamadım ve eşim gittikten sonra yattım(normalde yatmazdım) uyandığımda saat 11di inanamadım.... hayır diyelim hayır olsun inşaAllah.... neyse ben biraz geçmişi okuyayım...

Selam anneler nasılsınız,umarım iyisinizdir...

Ben bugün acayip, karışık rüyalar gördüm, doğru dürüst uyuyamadım ve eşim gittikten sonra yattım(normalde yatmazdım) uyandığımda saat 11di inanamadım.... hayır diyelim hayır olsun inşaAllah.... neyse ben biraz geçmişi okuyayım...

cnm sen rüyalardan ben de wc ye gitmekten uyuyamadım:26: bide kesik kesik rüyalar tabi, bi dalamadım uykuya, bi de baktım alarm çalıyo:50:..sağ dön olmuyo sola dön olmuyo walla şaşırdım nasıl yatcamı, inşallah bu akşam öle olmaz..

öyle tabii tatlımm en sağlıklısı seninkisi ama herkes görünce insan heves ediyor... helekii artıkk hissediyoruz ya çok şükür tekmelerle ayy diyorum benimlee yaa ultrasona gerek yokk bile onun kıprtısı allahıma şükürr su serpioo zarar olmasa her gün göreyimm oh ne alaa ama tabii cinssiyete bari baksın yanii senn doktorda abartmışş

aynen cinsiyetini soylese rahatlicam doguma kadar bakmasada olur,
bebisin tekmeleri gercekten yetiyor:-)

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

$PB160079.webp
$PB160080.webp
$PB160081.webp
$PB210079.webp
$PB210080.webp
$PB210081.webp
$PB210082.webp
$PB210083.webp

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

alllammm yarabbimmm bunlar ne kadar güzel şeylerr MAŞŞALLAH kuzum çok beğendim.çok sade ve de çok şık. duwar kağıdı da süper bu arada:34: güle güle kullansın inşallak kuzucuğun :nazar::nazar::nazar:

evet canim,
bebege zararli diyo,

benim doktorumda çok kısa süre bakıyo zararlı diyo bikaç saniye bakıyo geçen göremedim bile
tekmeleri sayesinde çok merak etmiyorum artıkk

Back
X