• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

Canım harika olmuş:nazar::nazar:Çok beğendim,güzel günler geçirsin minik kızın bu odada inş.

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

maşallahhhhh
ayy ne guzel herseyı hazırlamıssın odasında. ben oglumun odasında hala camasır kurutuyorum :):) henuz bısey yapmadımm

mobilya kulpları değişecek, pembe kristal kulplardan alıcam perde ve avize de bitince odamız tamamlanacak, bizim oda için beşik alacağız birde diğer ihtiyaçları işte...

alllammm yarabbimmm bunlar ne kadar güzel şeylerr MAŞŞALLAH kuzum çok beğendim.çok sade ve de çok şık. duwar kağıdı da süper bu arada:34: güle güle kullansın inşallak kuzucuğun :nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım benim, daha iyileri senin bebişine inşallah....

Canım harika olmuş:nazar::nazar:Çok beğendim,güzel günler geçirsin minik kızın bu odada inş.

amin canım hepimizin bebişleri odalarında mutlu yaşasınlar ve evlerimizden huzur eksik olmasın....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tü tü tü maaşşaallaahhhh...

:) teşekkürler canım, bu arada çok yıldızlı olanı beğendim ben...

Arkadaşlar maşaAllah odalarada başlamışsınız, ne güzel:32: Rabbim hayırla ve sağlıcakla kullanmayı nasip etsin.... Valla insan görünce çok hevesleniyor, ama ben oda yapmayacağım, Beşiğimizide anneannesi alacak inşaAllah.... Biz sadece şifonyer alacağız, şifonyeride yatak odamızın parçası, yatak odası takımını alırken şifonyerini almamıştım... şimdi başka renk şifonyer alırsam oda yaptıracağımız zaman odasına uymayabilir, eee yatak odamada uymayacak, bende uyum, renk ve simetrik takıntılıyım:37: bu yüzden yatak odası takımımızın şifonyerini almaya karar verdik, bebişimzin odasını yaptığımızda şifonyer bizim odamızda kalacak...:34: Rabbm nasip ederse haziran,temmuz gibi ankaradan ev almaya karar verdik, birde tayinimiz çıkarsa sevincime diyecek yok:32:

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391
canım benim oda harika görünüyor, maşaAllah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim hayırla, sağlıcakla ve uzun ömürlerde kullanmayı nasip etsin:34::34:

Avizemiz bu olabilir nasıl?
$1000120922.webp

selam kızlar:71:
umarım güzel bir hafta olur hepimiz için
odalar oda takımları harika görünüyor...Allah mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar:
bu haftasonu kontrolüm var..inşallah ben de bir kaç ciciş alıcam..masivacım ben de senin gibi beşik ve şifoniyer düşünüyorum..emzirme koltuğu olabilir bir de..oda henüz yapmıycam..az büyüsün inşallah o zaman düşünüyorum..şuanki evimden pek memnun değilim..yaza taşınmayı düşünüyorum..artık perde halı o zaman bakarım..şimdilik bizimle olucak yavruşum

beşik olarakta aşağıdaki 2 modelden birini alıcaz inşallah
$Beşik 1.webp
$Beşik 2.webp

maşallahhhhh
ayy ne guzel herseyı hazırlamıssın odasında. ben oglumun odasında hala camasır kurutuyorum :):) henuz bısey yapmadımm

benim erken doğum riskim olduğundan çok geçe kalamdan gezerek rahat rahat karar vereyim istedim canım...

canım benim oda harika görünüyor, maşaAllah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim hayırla, sağlıcakla ve uzun ömürlerde kullanmayı nasip etsin:34::34:

amin canım çok teşekkürler,

maşallahhhh maşallahhh çok güzellerrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

senin seçtiklerinde çok hoşuma gitti canım bir an önce sende odayı hazırlarsın inşallah,

eğer diğerleriyle uyumlu ise avize çok sirin, bende figur olmasın takıntısı var o yüzden karakter içeren ağzı gözü olan şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum, ya perdenin kumaşından yada duvar kağıdının çizgili olan kısmından yaptıracağım avizeyi herşeyi uyumlu olacak bu şekilde inşallah.

beşik olarakta aşağıdaki 2 modelden birini alıcaz inşallah
Eki Görüntüle 292403
Eki Görüntüle 292404

benim erken doğum riskim olduğundan çok geçe kalamdan gezerek rahat rahat karar vereyim istedim canım...

amin canım çok teşekkürler,

senin seçtiklerinde çok hoşuma gitti canım bir an önce sende odayı hazırlarsın inşallah,

eğer diğerleriyle uyumlu ise avize çok sirin, bende figur olmasın takıntısı var o yüzden karakter içeren ağzı gözü olan şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum, ya perdenin kumaşından yada duvar kağıdının çizgili olan kısmından yaptıracağım avizeyi herşeyi uyumlu olacak bu şekilde inşallah.

Evet canım uyumlu zaten o yüzden bunu beğendim yoksa düz renk bakıyodum tesadüf bunu buldum.Bende takıntı var uyumlu olması lazım.Bu arada beşiklerin ikiside çok güzel...

Evet canım uyumlu zaten o yüzden bunu beğendim yoksa düz renk bakıyodum tesadüf bunu buldum.Bende takıntı var uyumlu olması lazım.Bu arada beşiklerin ikiside çok güzel...

bende keşke uyumlu birşey bulsamda yaptırmak için uğraşmasam, çok şanslıymışsın canıım....

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

canım çok güzel olmuş prensesin odası allah sağlıklı mutlu günlerde büyümek nasip etsin bu odada

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391
çok güzel olmuş cnm sade olmuş zaten perde ve giysiler oyuncaklar olunca rengarenk hale gelir güle oynaya otursun kuzun inşallahh bir de o beşiklerden ikincisi nerde satılıyor acaba ben de yatak odama koymak için sallanan beşik bakıyorum da..
Eki Görüntüle 292386 Eki Görüntüle 292387

ta ta ta tammmmmmmmmmmmm....işteee halılarrrrr...sizce hangisii..ben ikisinide beğendimmmm...

ikincisi daha güzel bence nerde satılıyor bunlar boyutları ne kadar küçük görünüyor sanki

Back
X