• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bayanlar ben nisan anneleri grubundayım ama sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. İkili test sonucum normaldi 11 haftalıkken yapılmıştı. 16-17 haftalıkken 4 lü test yapıldı sonuç pozitifti down sendromu risk grubundaymışım 170/1 sınır 250/1 miş ve doktorum beni periantoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı ultrasyon ve büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu?

doktor alalım dese ALLAH korusun aldırcakmısın.onlar sadece bır ıhtımal yınede ıhmal etme ama sonucu dusunupte canını sıkma sonucta ALLAH ın korumasında o şuan senın yapabılcegın bişi yok dua et derım ben inşallah sag salım alırsın bebişini kucagına.ama dedıgım gıbı o sadce bır ıhtımal 170 kişide bır goruncek gıbı düşün o kişi sen olmayabılırsın

Merhaba bayanlar ben nisan anneleri grubundayım ama sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. İkili test sonucum normaldi 11 haftalıkken yapılmıştı. 16-17 haftalıkken 4 lü test yapıldı sonuç pozitifti down sendromu risk grubundaymışım 170/1 sınır 250/1 miş ve doktorum beni periantoloji uzmanına yönlendirdi ayrıntılı ultrasyon ve büyük ihtimal amniyosentez yapılacak. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu?

Canım aslında ikili test daha doğru sonucu gösterir derler. Bu yüzden ikili normal diye diğerlerini yaptırmaz çoğu doktor. O yüzden için rahat olsun ama sen yine de doktorunun dediklerini yap, sonuçta hepimiz periantoloji uzmanına görünüyoruz zaten ayrıntılı ultrasonda. İnşallah bir sorun çıkmaz canım.

arkadaşlar bence bu dönem çok özel bir dönemimiz
kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın isteyen parti yapsın
isteyen mevlüt okutsun ama yeterki mutlu olalım önemli olan bebeişlerimiz için huzurlu olmak

tabiki canım herkesın yaşam tarzı farklı.bız sadece kendı görüşümüzü yazıyoruz sonucta bız yap deyıncemı yapcak yada yapma deyınce yapmıcakmı:)herkes istedıgını yapar burda fıkır paylaşılıyor bızde düşüncelerımızı yazıyoruz.yoksa guzel annelere minik meleklere lafımız yok:)hepımız anneyız üzmeyız bırbırımızı:)

serenay canım önelikle geçmiş olsun
bende amniyosentez yaptrıdım şükür sonucum normal çıktı
ama ben ikili üçlü test hiç yaptırmadım ailede genetik hastalık olduğundan
direk amniyosentez yapıldı zor bir işlem değil 5 dakikada bitiyor
ama işin ehli bir doktorda yaptırmanı tavsiye ederim eğer yaptıracaksan
umarım güzel sonuçlar alırsın
bu arada tarama testlerinde risk çıkıpta
amniyosentezden kötü sonuç alana çok nadir denk geldim
gönlünü ferah tut

Canım aslında ikili test daha doğru sonucu gösterir derler. Bu yüzden ikili normal diye diğerlerini yaptırmaz çoğu doktor. O yüzden için rahat olsun ama sen yine de doktorunun dediklerini yap, sonuçta hepimiz periantoloji uzmanına görünüyoruz zaten ayrıntılı ultrasonda. İnşallah bir sorun çıkmaz canım.

doktor alalım dese ALLAH korusun aldırcakmısın.onlar sadece bır ıhtımal yınede ıhmal etme ama sonucu dusunupte canını sıkma sonucta ALLAH ın korumasında o şuan senın yapabılcegın bişi yok dua et derım ben inşallah sag salım alırsın bebişini kucagına.ama dedıgım gıbı o sadce bır ıhtımal 170 kişide bır goruncek gıbı düşün o kişi sen olmayabılırsın

İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

böyle bir hesaplama yöntemi olduğunu biliyor muydunuz kızlar, bana da bir arkadaşım yolladı, doktoru vermiş bu listeyi sizce doğru mu bir fikriniz var mı?

amin canım inşallah daha güzelleri senin prensesine olsun :)

duvar konusunda karar verdin mi ne yaptıracaksın ?

Duvara kesin duvar kağıdı yaptıracağım ama daha gidip bakmak kısmet olmadı. Benim birkaç haftadır çok çarpıntım oluyordu,bu aralar onunla uğraşıyorum. Bugunde holter takıldı,bir sürü test falan. Ancak geldim hastaneden, yarın sabah tekrar gideceğim holteri çıkaracaklar.Bakalım.
İnşallah bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftadan sonra mobilya,duvar kağıdı işine girişeceğim.

Duvara kesin duvar kağıdı yaptıracağım ama daha gidip bakmak kısmet olmadı. Benim birkaç haftadır çok çarpıntım oluyordu,bu aralar onunla uğraşıyorum. Bugunde holter takıldı,bir sürü test falan. Ancak geldim hastaneden, yarın sabah tekrar gideceğim holteri çıkaracaklar.Bakalım.
İnşallah bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftadan sonra mobilya,duvar kağıdı işine girişeceğim.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, daha öncede söylediğim gibi elimden gelen birşey olursa seve seve sana eşlik edebilirim...

Evet canım koçtaşta.Odasıyla uyumlu biz mavili olsun istemedik turunculu yeşilli oğlumun odası,bu avizede çok uyuyor.

ozaman güzel olur cnm güle güle kullan...bu arada halı işim yalan oldu gittim oda siparişini verdim tülüde brlantan sipariş verdim dikiliyo lakin bu odaya uygun halı yok çünkü oda turkuaz rengi..........:5::5:

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

canım çok beğendim her birini hayırlı olsun :D bebek arabasının modeli ve markası nedir çok konforlu görünüyor?

arkadaşlar beni bu aralar baya kasık ağrım oluyor
kendi kendime acaba idrar yolu enfeskiyonumu oldum diye tedirgin oldum
sık idrara çıkıyorum ama yanma gibi herhangi bir şikayetim yok
sizlerdede bu tür ağrılar oluyormu :26:

Back
X