• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar beni bu aralar baya kasık ağrım oluyor
kendi kendime acaba idrar yolu enfeskiyonumu oldum diye tedirgin oldum
sık idrara çıkıyorum ama yanma gibi herhangi bir şikayetim yok
sizlerdede bu tür ağrılar oluyormu :26:

Canım nasıl bir ağrı kramp gibi hızlı hareket de falan oluyorsa kas ağrısıdır dedi bana doktor, bana da bazen kramp giriyor.

Canım nasıl bir ağrı kramp gibi hızlı hareket de falan oluyorsa kas ağrısıdır dedi bana doktor, bana da bazen kramp giriyor.

yok canım kramp gibi değil
baya süren orta şiddetde kasık ağrısı oluyor
acaba sürekli sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ondanmıki :26:
geneldede solumda oluyor ağrı
umarım idrar yolu enfeksiyonu falan değildir

duyan bilen var mı nden olur bu ağrı? korkuyorum...

canım magnezyum eksikliğinden o , bendede vardır 1 haftadır kalsiyum-magnezyum hapıma ek olarak solgarın magnezyumunu kullanmaya başladım maşallah diyeyim ağrılarım inanılmaz hafifledi birçoğuda geçti, gece uykularımda daha güzel olmaya başladı, akşama doğru yürüyemez hale geliyordum, ayakkabımı giyip çıkaramıyordum hatta ayakta iken çamaşırımı bile giyemiyordum o haldeydim yani...

canım magnezyum eksikliğinden o , bendede vardır 1 haftadır kalsiyum-magnezyum hapıma ek olarak solgarın magnezyumunu kullanmaya başladım maşallah diyeyim ağrılarım inanılmaz hafifledi birçoğuda geçti, gece uykularımda daha güzel olmaya başladı, akşama doğru yürüyemez hale geliyordum, ayakkabımı giyip çıkaramıyordum hatta ayakta iken çamaşırımı bile giyemiyordum o haldeydim yani...

çok teşekkür ederim. rahatladım bak şimdi.aynı şikayetler. çamaşırımı ayakta giyemiyorum. oturup doğrulmakta zor. cuma günü doktor randevum var. sanırım doktorum vericektir banda. sadece demir hapı ve elevit içiyorum ben..

yok canım kramp gibi değil
baya süren orta şiddetde kasık ağrısı oluyor
acaba sürekli sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ondanmıki :26:
geneldede solumda oluyor ağrı
umarım idrar yolu enfeksiyonu falan değildir

bence doktoruna sor sen yine de canım, önemli bişey olmasa da için rahat eder en azından.

çok teşekkür ederim. rahatladım bak şimdi.aynı şikayetler. çamaşırımı ayakta giyemiyorum. oturup doğrulmakta zor. cuma günü doktor randevum var. sanırım doktorum vericektir banda. sadece demir hapı ve elevit içiyorum ben..

canım doktoruna anlat ben kalsiyum-magnezyum takviyesini 12. haftadan beri alıyordum osteocare aldığım takviyenin ismi ama sendeki şikayetler başlayınca doktorumla konuştum osteocare yetmiyor demekki dedi ve ekstradan solgar magnezyum cıtrate verdi sende doktorundan özellikle magnezyum takviyesi iste kalsiyumdan daha çok etki ediyor ben şu anda günde 1 tane kalsiyum-magnezyum 1 tanede magnezyum dan alıyorum.

kızlar odamızın ve bebek arabamızın fotoğrafları aşağıda maşallah ile başlayan yorumlarınıza açılmıştır, bu aralar nazardan çok tedirgin olmaya başladım, benim için dua edin lütfen...

Eki Görüntüle 292382
Eki Görüntüle 292383
Eki Görüntüle 292384
Eki Görüntüle 292385
Eki Görüntüle 292388
Eki Görüntüle 292389
Eki Görüntüle 292390
Eki Görüntüle 292391

Ayy cok guzel olmus,iste bende bu takimdan alicam, hatta sandalyeyi aldim simdiden... gule gule iyi gunlerde kullanin ins...

sealm bende bir mart annesiyim inş.24 mart gibi oğluşumu alacam kucağıma şimdilik herşey yolunda gidiyor.şeker yüklemesi 25-26 demişler ama ben 22 haftalık oldum ve şeker yüklemesi yapıldı ve 112 çıktı.bebeğin hareketlerinide hissediyorum ama gündüz okulda olunca pek anlamıyorum akşam eve gelip uzandığımda hissediyorum.sizlere 1 sorum var doktorum bana sadece 2li testi yaptı diğerlerini istemedi.sizdede böle bi durmu olan varmı? birde doktorum hastaneden ayrıldı şimdi yeni bir doktora başlayacaz bakalım o neler diyecek:18:

acilden geliyorum dünden beri geçmeyen karın ağrısı ve kusma şikayetlerim vrdı:(( çok korktum.idrar yollarım fena iltihaplanmış.doktor sulcid die bi ilaç verdi.içmeye korkuorum:S kullanan oldumu içinizdee :( ağrımda çok :(

günaydın kızlar,

uhde den sonra ilk günaydın mesajını yazmak gurur verici birşey :) şimdi uyandım ve uyandığım gibi gözüm sizi gördü :)

keyifli güzel bir gün olur inşallah, istanbul az buçuk güneşli 15 dk dışarıda yürütelim kızlar D vitaminine çok ihtiyacımız var aman kaçırmayalım güneşi...

Back
X