• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Duvara kesin duvar kağıdı yaptıracağım ama daha gidip bakmak kısmet olmadı. Benim birkaç haftadır çok çarpıntım oluyordu,bu aralar onunla uğraşıyorum. Bugunde holter takıldı,bir sürü test falan. Ancak geldim hastaneden, yarın sabah tekrar gideceğim holteri çıkaracaklar.Bakalım.
İnşallah bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftadan sonra mobilya,duvar kağıdı işine girişeceğim.

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

günyadın arkadaşlar

dünden beri göbek çevremde bir ağrı var nedenini bir türlü anlayamadım. kalça ağrılarım da devam ediyor
bugün kontrolümüz var. kzımla yaklaşık 35 gündür görüşmüyoruz. epey büyümüştür çok merak ediyorum.

baby shower bebbek doğmadan önce yapılan bir parti hamileliğin son zamanlarında, o tarihlerde hepiniz işlerdende izin almış olursunuz partilerimizi yaparız.

baby kelimesini gördüm direk bebek geliyor aklıma araştırmadan yazdım fark yapmaz inşallah bir aksilik çıkmazsa geliriz biz kızımlaaaaaaa

günaydın kızlar,

uhde den sonra ilk günaydın mesajını yazmak gurur verici birşey :) şimdi uyandım ve uyandığım gibi gözüm sizi gördü :)

keyifli güzel bir gün olur inşallah, istanbul az buçuk güneşli 15 dk dışarıda yürütelim kızlar D vitaminine çok ihtiyacımız var aman kaçırmayalım güneşi...

:)) erken uyanmışınız evde olsaydım emin ol ben halen uyuyo olurdum canım... inş. keyifli güzel bir gün olur hepimiz için bizim burdada güzel bir güneş var ama biz içerde tıkılıp kalıyoruz mecbur çalışmak için sizler çıkıp biraz dolaşın bencede D vitaminini alma zamanı şimdiii

baby kelimesini gördüm direk bebek geliyor aklıma araştırmadan yazdım fark yapmaz inşallah bir aksilik çıkmazsa geliriz biz kızımlaaaaaaa

her zaman beklerim canım, iki adım mesafede oturuyoruz zaten görüşmezsek ayıp bize :)

:)) erken uyanmışınız evde olsaydım emin ol ben halen uyuyo olurdum canım... inş. keyifli güzel bir gün olur hepimiz için bizim burdada güzel bir güneş var ama biz içerde tıkılıp kalıyoruz mecbur çalışmak için sizler çıkıp biraz dolaşın bencede D vitaminini alma zamanı şimdiii

uzun zamandır ilk kez bende bu saatte uyandım canım yoksa 11:30 dan önce kahvaltımı yapamıyordum hoş halada yapmış değilim ben gidip yumurtamı koyayım :)
öğle tatilinde 10 dk dışarı çık oda yeter sakın ihmal etme...

uzun zamandır ilk kez bende bu saatte uyandım canım yoksa 11:30 dan önce kahvaltımı yapamıyordum hoş halada yapmış değilim ben gidip yumurtamı koyayım :)
öğle tatilinde 10 dk dışarı çık oda yeter sakın ihmal etme...

ohh afiyet olsun sizeeee bende öğle tatililni bekleyecegim mecburrr dışarı çıkmak için

ben kanguru taraftarı degılım sadece kat cıkarken kullancaksan onu bılemem tabı ama bana karşıdan cocuk askıya asılmış gıbı gelıyo cocugun rahat oldugu kanısında degılım belkıde cok rahattır ama bence gorunusu hoş degıl.öle taşıyan annelerı gorunce cocugu cekıp kucagıma alasım gelıyo:):)tabı bu benım fıkrım belkıde dunyanın en rahat seyıde olabılır tecrubem yok sadece gorunus ıtıbarıyle yorum yaptım:)
:)) bana kızımda komşu teyze vermişti kullanırsın diye ama kızım o zaman 10 aylıktı:))) 1-2 kere kullandım baktım ağırlık fazla olmuyor bıraktım.. ama şimdi bebiş gelince bizim kız kıskançlık krizine girerse diye mecbur kullanırım gibi geliyor. Büyük kızım arabasına, küçük kızımı kanguruya:))) heyyyttt savulun biz geliyoruz:))))

acilden geliyorum dünden beri geçmeyen karın ağrısı ve kusma şikayetlerim vrdı:(( çok korktum.idrar yollarım fena iltihaplanmış.doktor sulcid die bi ilaç verdi.içmeye korkuorum:S kullanan oldumu içinizdee :( ağrımda çok :(

Cannıııımmm çok çok geçmiş olsun.. inşallah bi an önce toparlanırsın. karın ağrın için ılık bol şekerli su iç bi kereliğine. sonra şekerini çıkarmasın.birde sıcak su torbasını ayaklarına koy sıcak dursun. bu sulcid idrar yolların içinmi?

Günaydın kılzar nasılsınız bebişleriniz nasıl bol tekmeli günler dileriz kızımla sizlere teyzelerii:54::54:

Gaynanam da geliormuş ben doğumda annemle kalacakltım yani annem gelip yanımda kalacaktı ama dün aradı ve doğumda geleceğini söyledii :27: şimdi yok kundakla yok bilmem ne yap off off

Cannıııımmm çok çok geçmiş olsun.. inşallah bi an önce toparlanırsın. karın ağrın için ılık bol şekerli su iç bi kereliğine. sonra şekerini çıkarmasın.birde sıcak su torbasını ayaklarına koy sıcak dursun. bu sulcid idrar yolların içinmi?[/QUOTE]

evet.antibiyotik.o yüzden içemedim ya:( bebişe zarar vercek olsa vermezdi dokor ama ilaç sonuçta ne bilim:(

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

böyle bir hesaplama yöntemi olduğunu biliyor muydunuz kızlar, bana da bir arkadaşım yolladı, doktoru vermiş bu listeyi sizce doğru mu bir fikriniz var mı?

evt doğru bi hesaplama genelde yapılan yanlış haftayı 4 e bölerek ay hesabı yapmak ama 1 ay 28 değil 30 -31 gün haftayı 30 la çarparsan bebeğinin kaç aylık olduğunu çok kolay bi şekilde bulursun

evet.antibiyotik.o yüzden içemedim ya:( bebişe zarar vercek olsa vermezdi dokor ama ilaç sonuçta ne bilim:(

canım ben hayatım boyunca kullanmadığım kadar çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hamileliğimin 6. haftasından bu zamana kadar, idrar yolu enfeksiyonu bendede ve erken doğum riski oluşturdu bende çünkü geçmiyor, ben günde 2000 mg antibiyotik iğne oluyordum son 2 aydır,

hamilelikte kullanılabilecek bir kaç tane antibiyotik var ve plesenta onların bebeğe geçemesine engel oluyor, eğer kullanmaz isen bebeğine daha çok zarar vermiş oluyorsun çünkü iltihap keseyi delip bebeği öldürebilir, erken doğum yapabilirsin vs vs, yani vakit geçirmeden ilacına başla bu arada lökosit kaç çıktı ?

sealm bende bir mart annesiyim inş.24 mart gibi oğluşumu alacam kucağıma şimdilik herşey yolunda gidiyor.şeker yüklemesi 25-26 demişler ama ben 22 haftalık oldum ve şeker yüklemesi yapıldı ve 112 çıktı.bebeğin hareketlerinide hissediyorum ama gündüz okulda olunca pek anlamıyorum akşam eve gelip uzandığımda hissediyorum.sizlere 1 sorum var doktorum bana sadece 2li testi yaptı diğerlerini istemedi.sizdede böle bi durmu olan varmı? birde doktorum hastaneden ayrıldı şimdi yeni bir doktora başlayacaz bakalım o neler diyecek:18:

bende sadece 2 li test yaptırdım birde detaylı yaptırdık doktorum diğerlerine gerek yok dedi.

kızlar merhaba
nasılsınız? çalışan anneler biz dogum ıznı vb haklardan faydalanmak için hiçbirşey yapmamıza gerek var mı? izne ayrılırken mi gebelik haftamızı bildircez.
ben 8 hafta once ayrılmak ıstemıyorum dr.umun raporuyla kalmak ıstıyorum işte biraz daha o halde sgk ya bildirim vs nasıl olcak ? yasal prosedürden hiç anlamıyorum.

ozaman güzel olur cnm güle güle kullan...bu arada halı işim yalan oldu gittim oda siparişini verdim tülüde brlantan sipariş verdim dikiliyo lakin bu odaya uygun halı yok çünkü oda turkuaz rengi..........:5::5:

Canım çilekte var turkuaz rengi halı hatta ben turuncusunu aldım 120*180 143tl ye aldım bak istersen.Resmini de ekliyorum.
$1530_1_AKS-7652-3.webp

kızlar merhaba
nasılsınız? çalışan anneler biz dogum ıznı vb haklardan faydalanmak için hiçbirşey yapmamıza gerek var mı? izne ayrılırken mi gebelik haftamızı bildircez.
ben 8 hafta once ayrılmak ıstemıyorum dr.umun raporuyla kalmak ıstıyorum işte biraz daha o halde sgk ya bildirim vs nasıl olcak ? yasal prosedürden hiç anlamıyorum.

Canım dr dan rapor alıp doğum sonrası kullanabilirsin.bi arkadaşım 4-5hafta kala ayrıldı.Ben de bi sorun olmazsa doğuma kadar çalışıp 16haftanın hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.Ama benim işim rahat tabi bunun etkiside var yoksa zor olur.İlla 8hafta kala ayrılmak zorunda değiliz yani.

kızlar merhaba

canım dr. rapor alırsın şu haftaya kadar çalışabiir diye onunla birlikte doğum iznine ayrılabilirsin sgk.çalıştığınız şirketten personel servisi bildirim yapacak...

idrar yolu tehlikeli canım yaaa.. doktor verdiğine göre içmelisin bence.. Allah korusun bebeğine filan geçer:(

daha öncede bahsetmiştim, kızımda zatürre olup 2 kutu antibiyotik içmiştim, şükür bişey olmadı Allahın izniyle

selam kızlar:71:
candy geçmiş olsun canım..doktorunun tavsiyesini dinle bence de..ihmal etme..enfeksiyon daha zararlı olabilir..
ben de saçma sapan rüya görmek ve ağrılardan gece pek rahat uyuyamıyorum..eşim gittikten sonra biraz daha rahat uyuyorum duymasın tabi:1:geç kalkıyorum dolayısıyla böyle bir ağırlıkla günü geçiriyorum:(cumartesi de kontrol var sanırım sıkıntısı bastı :50:

Back
X