• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr. rapor alırsın şu haftaya kadar çalışabiir diye onunla birlikte doğum iznine ayrılabilirsin sgk.çalıştığınız şirketten personel servisi bildirim yapacak...

peki biz bildirim yapacak mıyız? yani sizler nasıl yapıyorsunuz? muhasebe mi yapıyor bildirimi? yoksa biz günü gelince sgk ya mı gitcez? gebelikten ötürü izne ayrıldım vs diye.
bi de maasları sgk mı vercek aylık seklınde mı yoksa bıtımınde mı alcaz?

günaydın hepinizeeee....

malkoc_ga odanızı güle güle kullanın, 41 kere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

candygirl86 canm ben de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hastanede yattım bayramda. sonrasında da 2 kutu antibiyotik kullandım..

Herkese Günaydın... Aslında canım sıkkın babam biraz rahatsız...

Günaydın kılzar nasılsınız bebişleriniz nasıl bol tekmeli günler dileriz kızımla sizlere teyzelerii:54::54:

Gaynanam da geliormuş ben doğumda annemle kalacakltım yani annem gelip yanımda kalacaktı ama dün aradı ve doğumda geleceğini söyledii :27: şimdi yok kundakla yok bilmem ne yap off off

Gözün aydın canım... Lafı bile korkutucu ve sinir bozucu (benim için)...

bende sadece 2 li test yaptırdım birde detaylı yaptırdık doktorum diğerlerine gerek yok dedi.

canım bende aynı şekilde. 3 lü 4 lü gerek görmedi doktorum...

acilden geliyorum dünden beri geçmeyen karın ağrısı ve kusma şikayetlerim vrdı:(( çok korktum.idrar yollarım fena iltihaplanmış.doktor sulcid die bi ilaç verdi.içmeye korkuorum:S kullanan oldumu içinizdee :( ağrımda çok :(

geçmiş olsun canım... bendede enfeksiyon var ama sadece fitil verdi...

yaa benim kutum ağrıyoooo.yürüyüşüm değişti resmen.....

canım benimde ağrıyor burda konuşmuştuk bunu birkaç kişide daha vardı bu ayakta bişey giyemiyorum bunu nette araştırmıştım çatal kemiği hamilelik ilerledikçe genişliyormuş. birde rahim büyüor malum normal bence bu durum ama kontrolün yaklaştıysa doktoruna bir danış...

Canım dr dan rapor alıp doğum sonrası kullanabilirsin.bi arkadaşım 4-5hafta kala ayrıldı.Ben de bi sorun olmazsa doğuma kadar çalışıp 16haftanın hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.Ama benim işim rahat tabi bunun etkiside var yoksa zor olur.İlla 8hafta kala ayrılmak zorunda değiliz yani.

iyi edersin aslında canım. bende geri görevdeyim. eski görevim olsa agırdı işim ama simdi tüm gün ofiste bilg. bası. bende calısmak ıstıyorum. bunu işyerimiz belirlemez dimi? yani dr. raporu aldıktan sonra sana kimse yok ayrıl 8 hafta once deme durumu olmaz? cünkü ben eski işlerimi yapamadıgımdan kaynaklı fiziksel olarak benim bir an evvel ayrılıp donmemi isteyebilirler. bu noktada tüm yasal haklarımı kullanmak istiyorum da.
canım sen hiç endişeleniyor musun peki? ya iş yerinde sancın baslar vs diye? yani son haftaya kadar calısırsak her an heryerde olabilmesi muhtemel.

Günaydın kızlar..

kızlar merhaba
nasılsınız? çalışan anneler biz dogum ıznı vb haklardan faydalanmak için hiçbirşey yapmamıza gerek var mı? izne ayrılırken mi gebelik haftamızı bildircez.
ben 8 hafta once ayrılmak ıstemıyorum dr.umun raporuyla kalmak ıstıyorum işte biraz daha o halde sgk ya bildirim vs nasıl olcak ? yasal prosedürden hiç anlamıyorum.

Canım 32. hafta rapor alcaksın doktorundan (çalışabilir raporu) onu muhasebene ver.. Böylece çalışmaya devam edebiliosun.. Sonra zaten son 3 hafta kala falan ayrılman gerekiyor.. Gerisini iş yerin halleder.. Maaşını sanırım PTT den alıyosun 3 ay boyunca, yani devlet yatırıyo o kısmı..

iyi edersin aslında canım. bende geri görevdeyim. eski görevim olsa agırdı işim ama simdi tüm gün ofiste bilg. bası. bende calısmak ıstıyorum. bunu işyerimiz belirlemez dimi? yani dr. raporu aldıktan sonra sana kimse yok ayrıl 8 hafta once deme durumu olmaz? cünkü ben eski işlerimi yapamadıgımdan kaynaklı fiziksel olarak benim bir an evvel ayrılıp donmemi isteyebilirler. bu noktada tüm yasal haklarımı kullanmak istiyorum da. canım sen hiç endişeleniyor musun peki? ya iş yerinde sancın baslar vs diye? yani son haftaya kadar calısırsak her an heryerde olabilmesi muhtemel.

Yasmin senin şirket özel mi? Bizim şirket SSKya zorunlu çıkışını bildiriyo yasal süreni, eğer iyi hisseder devam edersen işe maaşını veriyo o sürede (yani 2 maaş almış oluosun).. Bizim şirkette ayrıca 2 kişi direk doğuma gitti :) Yani sancıları işteyken gelip, doğuma giden oldu.. Kısmet bende son güne kadar gelmek istiyorum..

iyi edersin aslında canım. bende geri görevdeyim. eski görevim olsa agırdı işim ama simdi tüm gün ofiste bilg. bası. bende calısmak ıstıyorum. bunu işyerimiz belirlemez dimi? yani dr. raporu aldıktan sonra sana kimse yok ayrıl 8 hafta once deme durumu olmaz? cünkü ben eski işlerimi yapamadıgımdan kaynaklı fiziksel olarak benim bir an evvel ayrılıp donmemi isteyebilirler. bu noktada tüm yasal haklarımı kullanmak istiyorum da.
canım sen hiç endişeleniyor musun peki? ya iş yerinde sancın baslar vs diye? yani son haftaya kadar calısırsak her an heryerde olabilmesi muhtemel.

Canım dr izin verdiği sürece istediğin zaman ayrılırsın sana 8hafta kala ayrıl deme hakları yok.Elinde rapor olucak sonuçta.Benim durumum biraz farklı canım genelde dr son haftaya kadar çalış demez sanırım ama benim kendi işim gibi olduğu için çok rahatım,o endişe var tabi ama artık öyle olursa burdan hastaneye götürürler beni:1:Herkesi uyardım doğuma işten gidicem bu gidişle diye:1:Benim patronum eşimin arkadaşı aynı zamanda zaten ailece görüşüyoruz.Benim amacım inş.bi sorun olmaz 16haftayı bebeğimle geçirmek çünkü özek sektör olduğu için raporla falan uzatamam.Bakalım kısmet inş.düşündüğüm gibi olur.Benim maaşımıda iş yeri vercek o yüzden sigortadan almıycam.

Yasmin senin şirket özel mi? Bizim şirket SSKya zorunlu çıkışını bildiriyo yasal süreni, eğer iyi hisseder devam edersen işe maaşını veriyo o sürede (yani 2 maaş almış oluosun).. Bizim şirkette ayrıca 2 kişi direk doğuma gitti :) Yani sancıları işteyken gelip, doğuma giden oldu.. Kısmet bende son güne kadar gelmek istiyorum..

Benimde öyle olucak sanırım artık eşim arkamdan gelir çantayı alıp:1:

peki biz bildirim yapacak mıyız? yani sizler nasıl yapıyorsunuz? muhasebe mi yapıyor bildirimi? yoksa biz günü gelince sgk ya mı gitcez? gebelikten ötürü izne ayrıldım vs diye.
bi de maasları sgk mı vercek aylık seklınde mı yoksa bıtımınde mı alcaz?

cnm benim bildiğim toplu olarak raporun bittiği zaman alıyorsun

canım hayırlusı artık. bızım sırket meslek odası. kamu nıtelıgınde kurum dıye gecıyor fskat kendı tuzugumuz var. dogum ıznı herkes gıbı sut hakkı bırax fazla ızın bıtınce 6 ay boyunca gundw 3 saat. bende son 3 haftaya kadar calısmak ıstıyorum. 37 . hafta ayrılmıs oluyoruz yanı dımı?

Canım çilekte var turkuaz rengi halı hatta ben turuncusunu aldım 120*180 143tl ye aldım bak istersen.Resmini de ekliyorum.
Eki Görüntüle 293053

cnm sen bu ürünü canlı görmüştün mobilyayı bede dün gitti hatta sipariş verdim fakat netteki turkuazla mağazada satılan turkuaz cok farklı eğer netteki gibi olsa o çilekteki halı uyardı senin gördüğün turkuaz hangi tondu....

Back
X