• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kısmetse ocak sonu ayrılıcam ama şimdiden zorlanıyorum 2,5 ay daha nasıl çalışıcam şüpheli Allahtan patronun karısı yeni doğum yaptı halden anlıyo biraz:)

Ben de ocak sonu gibi çantayı hazırlıycam,bagaja koymak aklıma gelmemişti ben de öyle öyle yapıyım.En garanti öyle olacak.

Bencede öle yap çünkü ben nerde ne şekilde yakalanırım doğuma bilemiyorum ama eşim ve araba kesin gelir oraya diye düşünüyorum :)

canım hayırlusı artık. bızım sırket meslek odası. kamu nıtelıgınde kurum dıye gecıyor fskat kendı tuzugumuz var. dogum ıznı herkes gıbı sut hakkı bırax fazla ızın bıtınce 6 ay boyunca gundw 3 saat. bende son 3 haftaya kadar calısmak ıstıyorum. 37 . hafta ayrılmıs oluyoruz yanı dımı?

32. hafta rapor alacağımıza göre 37. haftaya kadar geçerli olur diye düşünüyorum.. Hatta sordum muhasebeye :)) evet o rapor sonuna kadar geçerli oluomuş.. sonu 37. hafta.. (40. haftayı baz alıolar..)

Şimdi 32. hafta alınmış bi rapor gösterdiler.. 32. hafta gebelik / 37. haftaya kadar çalışmasında ve bu süresinin, doğum sonrası iznine eklenmesinde bi sakınca yoktur yazıyooo.. Bilginize kızlarr. :)
Emzirme iznimizde günde 1,5 saatmiş pehh :(

Bencede öle yap çünkü ben nerde ne şekilde yakalanırım doğuma bilemiyorum ama eşim ve araba kesin gelir oraya diye düşünüyorum :)

32. hafta rapor alacağımıza göre 37. haftaya kadar geçerli olur diye düşünüyorum.. Hatta sordum muhasebeye :)) evet o rapor sonuna kadar geçerli oluomuş.. sonu 37. hafta.. (40. haftayı baz alıolar..)

sağol canım sordugun ıcın :) eh artık topıs topıs gelrmırız ıse ozge gıbı hafıf de degılız ama bebıslerle daha cok zaman ayıralım dıye.

Selam kızlar uzun zaman oldu gırmeyelı duydumkı yoklugmdn endıse eden arkılerım olms saolsunlar:))) Ben cok ıyıyım sadece bı mıktar mesgul ıdım:) bebek mevlutune gıttm oyyyyyyyy cok tatlı bı kız bebısıydı mınck burun dudk maşallahh:nazar: haftasonu epy yogn gectı dunde butn gun uyudum hormonlrımmı bozuldu noldu anlamdm mısknlk var ustumde:) Buarada artık benm oglmm cok guzl vuruo bana yer onu anasıı dungece nereye vuruosa orası kalıo okdr komktıkı:))) Gecmıse hıc bakmadım umrım herkesler cok ıyıdır:54:

Canım şimdilik öyleyim ama sonra nolurum bilinmez.Önemli olan bebişlerimize daha fazla zaman ayırabilmek zaten yuvarlana yuvarlana geliriz nolcak:1:

canım bence sen hıc korkma. fotodan gorundugun kadarıyla kılo yok ıc karın olayı da var kus gıbı gelırsın naxar degdırmeyelım. masallah. en fazla gobusun cıkar. bız sımdıden aldık kıloları' o kadar hantallastırıyor kı kılo. arabadan ınısım ısten cıkısım merasım. bı 10 dk once hazırlanıyorum. bı de bende sakarlık basladı kızlar. evvelsı gun cırptıgım bır gıdayı lavaboya doktum. buzdolabından bırsey cıkarsam dusuruyorum. ellerım tutmıyo gıbı.

Selam kızlar uzun zaman oldu gırmeyelı duydumkı yoklugmdn endıse eden arkılerım olms saolsunlar:))) Ben cok ıyıyım sadece bı mıktar mesgul ıdım:) bebek mevlutune gıttm oyyyyyyyy cok tatlı bı kız bebısıydı mınck burun dudk maşallahh:nazar: haftasonu epy yogn gectı dunde butn gun uyudum hormonlrımmı bozuldu noldu anlamdm mısknlk var ustumde:) Buarada artık benm oglmm cok guzl vuruo bana yer onu anasıı dungece nereye vuruosa orası kalıo okdr komktıkı:))) Gecmıse hıc bakmadım umrım herkesler cok ıyıdır:54:

bende bugünde gelmezsen bulucaktım seni nerelerdesin diyeeeeeee iyi sen problem yok

canım bence sen hıc korkma. fotodan gorundugun kadarıyla kılo yok ıc karın olayı da var kus gıbı gelırsın naxar degdırmeyelım. masallah. en fazla gobusun cıkar. bız sımdıden aldık kıloları' o kadar hantallastırıyor kı kılo. arabadan ınısım ısten cıkısım merasım. bı 10 dk once hazırlanıyorum. bı de bende sakarlık basladı kızlar. evvelsı gun cırptıgım bır gıdayı lavaboya doktum. buzdolabından bırsey cıkarsam dusuruyorum. ellerım tutmıyo gıbı.

Bakalım inş. canım kiloda göbüşte çok yok daha:nazar::nazar:Sizin göbüşlerde ne güzel olmuştur ama tam hamile.İnş.hepimiz sağlıklı bişekilde atlatırız şu dönemi.Arada sakarlıklar olur canım bişey olmaz bana hamile değilkende oluyodu arada valla:1:Benim aceleci bi yapım var koştururken neler yapıyorum.

Herkese selam:32: Haller keyifler yerindedir umarım,

Benim sırt ve kaburga ağrılarım dışında herşey yolunda çok şükür, bu ağrılarda normal olduğu için artık kafaya takmıyorum...Çünkü bunlar tatlı acılar, Rabbim yeterki dert-keder vermesin:34: Neyse ben geçmişi okuyayım:32::32::emir_bebek::emir_bebek:

bende bugünde gelmezsen bulucaktım seni nerelerdesin diyeeeeeee iyi sen problem yok

Yok annemmm coook ıyıyım hele boylee tosunm ıcerden vuruoken degme keyfıme:)))) Sen nasılsın naptn oldunmu seker yuklemenı asını? bnm daha 2 hafta var nasıl geccek bu zaman hüüü bıde dıkkt edıorum drları kandırcm cıkolta fln kestm cok sıkısırsm yıorum:)

Yok annemmm coook ıyıyım hele boylee tosunm ıcerden vuruoken degme keyfıme:)))) Sen nasılsın naptn oldunmu seker yuklemenı asını? bnm daha 2 hafta var nasıl geccek bu zaman hüüü bıde dıkkt edıorum drları kandırcm cıkolta fln kestm cok sıkısırsm yıorum:)

aman bol kıpırtılı günler olsun inşallah yarın gidicem yaa şeker yüklemesi idrar tahlili kan tahlili ve aşı olucam sabahtan hastanedeyim yaniii

Canım zaten aldığınız takımda farklı tonlar var güzel olur gibi geldi ama araştırmak lazım belki daha güzeli de vardır.

cnm ben anlatamadım sana :( şimdi ben dün gittim baktım ya mobilyaya ordaki renk ile internetteki renk tonu farklı mobilyanın yani turkuaz rengi ama internetteki koyu turkuaz ama asıl olanı acık bir turkuaz hatta dur kaim bulabilirsem rengi ekliyim eğer internetteki gibi bir turkuaz olsa çilekteki halı süper olur ama asılı o renk değil böle naneli sakızın mavisi olur ya çiğneyince onun gibi acık....

buna göre ya krık beyaz halı uyabilir ya özel yapım diyolar oda 750 tl tutuyo gereksiz yada lacivert nasıl olur... sence:19:

Bakalım inş. canım kiloda göbüşte çok yok daha:nazar::nazar:Sizin göbüşlerde ne güzel olmuştur ama tam hamile.İnş.hepimiz sağlıklı bişekilde atlatırız şu dönemi.Arada sakarlıklar olur canım bişey olmaz bana hamile değilkende oluyodu arada valla:1:Benim aceleci bi yapım var koştururken neler yapıyorum.

Maşallah canım :nazar: . bizde göbiş, basen bacaklar herşey irileşti :) .sakarlık konusunda benimde önceden sakarlıklarım oluyordu. şimdi biraz fazlalastı. neyse büyük ziyan vermeyelim de ufak tefek olsun. bebişler ve annişleri saglıklı olsun da :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X