• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydınnnnnnn nasılsınızzz

bızım doktor kontrolumuz ıyı gectı bebegımı gordum hıc yerınde durmadı sıpam :)) sekerımız normal cıktı onuda atlattık hayırlısıyla :)) yaptırmayanların basına ıyı haberlerle gelırler ınsallahhh :)) sekerlı su mıdemı cok bulandırdı ama ıgrenc otesı bısey

oglusum 980 gr olmus doktorumuz kılolu olacagını soyledı normalde 750 gr olması gerekırmıs saglık olsun dedım bende bıze ısaret parmagını sallayıp durdu nasıl tatlıydı anlatamam

bu arada doktoorum spınal sezeryan ol dıyor belden ugusturalım hem dogar dogmaz bebegını optururum sana hemde daha rahat olursun dıyo dogum bıttıkten 4 5 saat agrı duymadan bebegınle ılgılenırsın dedı bende cesaret edemıyorum aklım karıstıı aslında cok guzel bebegımın dogdugu anı gorup onu opmek

gözünaydın maşallah kuzucuğuna, darısı başımıza abisi gibi yakışıklı daha geliyo desene

Kızlar bende başından beri eşim girsin diye istiyorum ama o da hiç istemiyor.. Bi de onların açısından düşününce pek hoş bi görüntü değil, biz duygusal yaklaşıyoruz tabi o anı paylaşmak istiyoruz ama bi de empati kurup adamın tarafından düşünmek lazım.. Erkek doktor, senin bacaklar ayrılmış ortalık kan revan, .. şahsen ben o durumda eşimin pipisine bakan bi kadın varken anı yaşayabilir miyim bilmiyorum.. Bi de tabi yeni doğmuş bebeği tokatlama sahnesi :)) benimki doktor bebeğime vurursa bende ona vururum diyo.. :)) girmeseler daha mı iyi acaba? :53:

yaa zaten genelde kocalarınızı doğuma sokmayın diyorlar o an görüntü itibariyle soğuma gibi bişey oluyormuş bazı erkeklerde ters tepki yapabilir diyorlar ben zaten kesinlikle ikna edemem girmez yaniii

Kızlar bende başından beri eşim girsin diye istiyorum ama o da hiç istemiyor.. Bi de onların açısından düşününce pek hoş bi görüntü değil, biz duygusal yaklaşıyoruz tabi o anı paylaşmak istiyoruz ama bi de empati kurup adamın tarafından düşünmek lazım.. Erkek doktor, senin bacaklar ayrılmış ortalık kan revan, .. şahsen ben o durumda eşimin pipisine bakan bi kadın varken anı yaşayabilir miyim bilmiyorum.. Bi de tabi yeni doğmuş bebeği tokatlama sahnesi :)) benimki doktor bebeğime vurursa bende ona vururum diyo.. :)) girmeseler daha mı iyi acaba? :53:

Doğru biz duygusal yaklaşıyoruz,öyle düşününce biraz zor olur eşler açısından.Aman zaten girmez benim eşim hayatta.Başım ağrıyınca dayanamıyo,bi de o halde görse zaten kesin bayılır.

yaa zaten genelde kocalarınızı doğuma sokmayın diyorlar o an görüntü itibariyle soğuma gibi bişey oluyormuş bazı erkeklerde ters tepki yapabilir diyorlar ben zaten kesinlikle ikna edemem girmez yaniii

işin bi de o boyutu var.. çok hoş bi görüntü değil onlar açısından.. benimkide ikna olmaz büyük ihtimal ama bende yavaş yavaş fikrimi değiştiriyorum zaten :( sanki girmese, öle bizi doğumdan sonra pür-i pak şekilde görse daha hoş gibi geliyo..

doguma bekar kiz kardesimi veya gorumcemi alsam piskolojilerini bozarmi acaba,
yokki ailede dogumuma girecek kadar samimiyet kurdugum kisi,
kayinvalidemdende utaniyorum,
hem o sanci esnasinda agzimdan cikacak olanlari dusunemiyorum bile:-(

işin bi de o boyutu var.. çok hoş bi görüntü değil onlar açısından.. benimkide ikna olmaz büyük ihtimal ama bende yavaş yavaş fikrimi değiştiriyorum zaten :( sanki girmese, öle bizi doğumdan sonra pür-i pak şekilde görse daha hoş gibi geliyo..

annemle geçen gün doğumun olacağı gün için odaya çiçek ,çikolata falan nasıl olsun planları yapıyouz bizimkide kendine kuruyemiş viski falan alıp ben doğumdayken kafayı bulcakmış :) adamı değilki doğuma sokmak baya bi güldürdü bizi

aynen bende bakalım o anda ne olur bilemem ama eşimin girmesi bana imkansız gibi duruyor bide benle dalga geçiyor adam ben sünnet olurken sen yanımda mıydın diyo ben nasıl tek başıma sünnetimi ve askerliğimi yaptıysam sende tek başına doğum yap diyor

psikolajileri bozulacaksa kayınvalideler girsinnn :52:

cnm o sana kalmış birşey genelde bekarlar için iyi olmaz diyorlar ama alanda var yanina sonuçta kayınvalide fikri hiç iyi değil haberin olsunnn

annemle geçen gün doğumun olacağı gün için odaya çiçek ,çikolata falan nasıl olsun planları yapıyouz bizimkide kendine kuruyemiş viski falan alıp ben doğumdayken kafayı bulcakmış :) adamı değilki doğuma sokmak baya bi güldürdü bizi
ayyy bu bana benim esimi hatirlatti,
sen dogumdayken ben doner yemeye giderim diyo:-)
baktim daha gelmedi kahveye giderim oyun atarim diyo hehe:-)
cok guldum:-)

Bak bu fikri sevdim.. Bende odaya eşime bişiler hazırlatıp mı bekletsem? :))) Odaya meyve sepeti kuruyemiş ve şampanya servisi olan bi özel hastane arıyorummm :)))

aynen bende bakalım o anda ne olur bilemem ama eşimin girmesi bana imkansız gibi duruyor bide benle dalga geçiyor adam ben sünnet olurken sen yanımda mıydın diyo ben nasıl tek başıma sünnetimi ve askerliğimi yaptıysam sende tek başına doğum yap diyor

Kesinlikle katılıyorum.. Ben eşimin sünnet resimlerine bile bakamıyorum adama doğuma gir diyorum cık cık cık olacak iş değil..

psikolajileri bozulacaksa kayınvalideler girsinnn :52:

cnm o sana kalmış birşey genelde bekarlar için iyi olmaz diyorlar ama alanda var yanina sonuçta kayınvalide fikri hiç iyi değil haberin olsunnn

mide agrim yuzune kayinvalidemle doktora gittik,
o agriyla bile kendimi zor tuttum kendi kendime sayiyordum,
doktor nerde diye bagiriyorum,
yazik kayinvalidemde napicani sasirdi:-(
dogumda hic dusunemiyorum kendimi:-(

su an gozumun onune getiriyorumda
gecti gecti az kaldi lafi varyaaaaaaa oooooyyy beni
en delirten laf olucak galiba

Back
X