• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr dayanamadım esımı aradım :)) canım benımle bırlıkte gırermısın spınal olursam dedım tabı canım gırerım dedı :)) oda cok ıstıyo bebegımızı aynı anda gormeyı bıde ben ıkna olsam spınale

Sezeryan için söylüoyorum karnının oraya uzun bir perde koyuyolarmıs hem sen görme hem eşin görmesin die. Öyle kan man görmeyecekler yani:)Özellikle uzanıp bakarlarsa ona denecek bişey yok tabi:)

kızlarr dayanamadım esımı aradım :)) canım benımle bırlıkte gırermısın spınal olursam dedım tabı canım gırerım dedı :)) oda cok ıstıyo bebegımızı aynı anda gormeyı bıde ben ıkna olsam spınale

ya kusura bakmayin turkcemde kitlik var,
spinale ne oluyordu?????

Bakalım sezeryan olursa benim eşim de girecek inşallah:) Gerci dr la daha konusmadık da hangi dogum sekli olacagı konusunda.
Ben de girmesini istiyorum valla o da görsün benimle birlikte bebişinin ilk hareketlerini:46:

ay kızlar kabul ettı hemde hıc ıhlama falan olmadı :) ama ben bı guvenebılsem kendımeee hayırlısı bakalımmm

canım maşllh bebeğine ayrıntılı ultrasonda neye bakıyoılar kaç haftalıkken bakılıyo kendi dr bakıyo

22 ve 23. haftalarda
daha iyi inceleniyormuş

bebeğin beynine,beyinciğine,mide sıvısına ve annenin bebeği besleyen damarlarına kadar
bakıyorlar birçok organı inceleyip ölçümünü yapıyorlar

kendi doktorum yapmadı yani başka bir yer önerdi
orda yaptırdım

ben eşime sormuştum benimle girermisin diye hayır demişti bende bir daha sormadım hastanede yanına birini alıyomu bilmiyorum doktor eşimin akrabası bende onunla idare ediyim bari :)

tunaydın guzel anneler. bebısını gorenler gozunuz aydın.
dogum konusulmus kızlae ben umarım olursa aksılık cıkmazsa epıdursl normal ıstıyorum. acılms sancısı ve muayenelerını hıssedıyormussun ama dayanırım umarım. bu yuzden esımı hıc yanımdan ayırmam' annem de olur ama dogumuma esımle gırmek ıstıyoruz. o sadwce yanımda durcalk elımı tutcak. bakmam dıyor da bakalım. umarım hepımızın gonlune gore ve saglıklı bır dogum olur.

Hepinize Tünaydın, Tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın, annelerimizin ve anne adaylarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.... Eee anne adayları olarak bizde öğretmen adayı sayılırız değil mi:17: Çünkü yavrucaklarımızın ilk eğitim yerleri bizim yanımız olacak, onlara güzel şeyler verebilen annelerden olabilmemiz umuduyla:34:

Neyse ben geçmişi okuyayım:49::49:

ben çok korkuyorum o yüzden genel anestezi şimdilik kararımız ama bebeğimi en son ben görücem bunuda istemiyorum bilmiyorum o sabah kalkıcam nasıl hissedersem öyle olucak şimdiden düşünüp kendimi korkutmak istemiyom:)hayırlısıyla gelsinde o gün inşallah

cnm zaten şuandaki fikirle o zamanki durumlar çok değişiyor o yüzden şimdiden bazı şeyleri konuşmak erken oluyor bakma bizde ihtimal üzerine konuşuyoruz yarın ne olucağımız belli olmadığından sadece düşünce işte

kızlar meraba, dün kanamam oldu demiştim, bu sabahtan doktorumuza gittik, doktor çok rahatlattı beni çok ilgilendi uzun uzun ultrasnda bebeğimi izletti moralimi çok bozuk gördüğü için , kanama da ultrasonda gözüktü ama bir tehlikesi yok diyo, kimi gebeliklerde böyle lekeler olurmuş adet günlerine denk gelen zamanlarda. 10 gün de rapor yazdı istirahat etmem gerekmiş. ewdeyim yatıyorum.. Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz

ne güzel canım kocişin eşlik edecekmiş sana maşallahh diyelim iyikide benimki girmiyor yoksa adam orda kandan bayılır falan dr. beni bırakır onla uğraşırlar artıkk komedi olur vallaaa aman ben girerim paşalar gibi çıkarım sonrasındaaa o doğunca bebeklerin başında beklesin canımmm

kızlar meraba, dün kanamam oldu demiştim, bu sabahtan doktorumuza gittik, doktor çok rahatlattı beni çok ilgilendi uzun uzun ultrasnda bebeğimi izletti moralimi çok bozuk gördüğü için , kanama da ultrasonda gözüktü ama bir tehlikesi yok diyo, kimi gebeliklerde böyle lekeler olurmuş adet günlerine denk gelen zamanlarda. 10 gün de rapor yazdı istirahat etmem gerekmiş. ewdeyim yatıyorum.. Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz

Bir sorun olamamasına sevindim canım,biraz dinlen daha rahat edersin.Çok geçmiş olsun.

Back
X