• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

PERİMM

çok sevındım canım ya geçmiş olsun.bende yarın görücem inşallah ogluşumu inşallah herşey yolundadır bizimde.hamilelik dışardan ne guzel gorunuyo ama hiçte kolay degılmiş.ilk 3ay bulantı gecsede rahatlasak sonra yok ıkılı uclu test temız cıksada rahatlsak yok şekerımız ıyı cıksada rahatlasak valla ALLAH ım hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsın inşallah sag salım alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza.bu arada ögretmen annelerımızınde ogretmenler gunu kutlu olsun.en guzel armaganları hep onlarla zaten artık:):)

Son düzenleme:
way be hepimizin kocası mı oynuyo bu oyunları, wah bize :)) benimki de play station hastası, kuzeniyle ya da benim kuzenimle bi araya gelmesin, hemen kurulur konsol, 2 saat sonra hadi hadi diyince ben hep de son oyun olur nasıl oluyosa, ama hiç de son oyun olmaz:) artık onu öyle kabul ediyorum. hee bi de her cuma akşamları halı sahaya gider maça, ben de annemlere... tabi bebekten sonra bazı şeyler farklı olur diye de umuyorum, bö (bebekten önce) ve bs (bebekten sonra) olarak :) umuyorumm hepimizin adına::44:

Benim eşim değil oyun oynamak bilgisayarda bile işi olsun hemen bitirmek için uğraşır.Hiç sevmez oyunları falan.Şanslıyım bu konuda da.Maça falan da gitmez nereye gidilicekse beraber gideriz biz:nazar:Arkadaşlarımla dışarı çıkıcam falan demez çok nadir olur onada gitme denmez zaten.Genelde bekar oldukları için pek takılmıyo onlarla.Evli olanlarla da zaten aillece görüşüyoruz.Hatta bize sizi ayrı göremiycekmiyiz diyolar:1:Bazılarına bu durum garip gelebilir hep dip dibe diye ama biz halimizden çok memnunuz.:nazar::nazar:

benim eşim hiç oyun oynamazz çünküüm kpssye hazırlanıyoo devamlı ders çalışıyoo oyuna vakti yokk
dersaneyede gidiyo hafta sonları
uykuyuda pek severrr hava kapalı oldumu yatar uyurr kedi gibi

günaydın kızlar ..

bugün biraz keyifsizim akşam eşimle tartıştık ayrı yattım akşamdan beride ağlıyorum daha cokda bebeğim oynarken ağlıyorum sanki oda üzülüyomuş gibi geliyo dayanamıyorum...........

eşim hastalık derecesinde facebokokta okey oynar oldu evde bir sohbetimiz kalmadı gibi bişy bebekle ilgili herşeyle ben ilgileniyorum...
duvarı boyuyacak ustadan tutunda aklınıza ne gelirse tek başıma hallediyorum oda sadece facebookta okey oynuyo akşam bana süt ısıtırmısın dedim 1 sayı kaldı bekle diyo kadınlarla orda sohbt ediyo eşini ve bebeğini düşünmüyo halada ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.............:14: kafam dağılsın diye çamaşırlarla uğraşıyorum şimdi kızlar

hiç üzülme erkekler bizim gibi olamıyor onlar kucaklarına almadan bazen baba olduklarını fark etmiyorlar bile merak etme düzelir ağlayıp bebeğini de üzme benim kocamda ilgilenir ilgilenmesine ama bilgisayar oyunu filan hak getire onlarlada vaktini öldürüyor kavga etsem ne doğduğunda vericem kucağına sustursun banane

kızlar meraba, dün kanamam oldu demiştim, bu sabahtan doktorumuza gittik, doktor çok rahatlattı beni çok ilgilendi uzun uzun ultrasnda bebeğimi izletti moralimi çok bozuk gördüğü için , kanama da ultrasonda gözüktü ama bir tehlikesi yok diyo, kimi gebeliklerde böyle lekeler olurmuş adet günlerine denk gelen zamanlarda. 10 gün de rapor yazdı istirahat etmem gerekmiş. ewdeyim yatıyorum.. Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz

hadi gözün aydın cnm yat dinlen bari

benim eşim hiç oyun oynamazz çünküüm kpssye hazırlanıyoo devamlı ders çalışıyoo oyuna vakti yokk
dersaneyede gidiyo hafta sonları
uykuyuda pek severrr hava kapalı oldumu yatar uyurr kedi gibi

doğru ya kpss war, benim eşim de dersaneye kaydolcak o da benim gibi memur olmak istiyo bende çok istiyorum, hatta aynı kurumda da çalışsak tadından yenmez artık :)) tabi bunun içinde ps ye ve internete weda etmesi şart, eylüle kadar

way be hepimizin kocası mı oynuyo bu oyunları, wah bize :)) benimki de play station hastası, kuzeniyle ya da benim kuzenimle bi araya gelmesin, hemen kurulur konsol, 2 saat sonra hadi hadi diyince ben hep de son oyun olur nasıl oluyosa, ama hiç de son oyun olmaz:) artık onu öyle kabul ediyorum. hee bi de her cuma akşamları halı sahaya gider maça, ben de annemlere... tabi bebekten sonra bazı şeyler farklı olur diye de umuyorum, bö (bebekten önce) ve bs (bebekten sonra) olarak :) umuyorumm hepimizin adına::44:
ahhh pardonn bizmkininde haftada bir halı saha maçı ve muhtelif maşşallhh haftada 2 falan bjk maçı varr allahımm bize toplanmasınlarda beni götürmesindee gidip izlesinler diorumm sanırım bu böle bnm çevremdekilrde hep böle bi otruruz kıslarlaa oohhh dökülürr incilerrr:)))

doğru ya kpss war, benim eşim de dersaneye kaydolcak o da benim gibi memur olmak istiyo bende çok istiyorum, hatta aynı kurumda da çalışsak tadından yenmez artık :)) tabi bunun içinde ps ye ve internete weda etmesi şart, eylüle kadar

İnş.canım aynı yerde çalışamak çok güzel oluyor.Ben bir sene eşimle aynı okulda çalıştım.Tabi o kadrolu,ben hala atanamayan bir öğretmen.Yine de çok güzeldi.Artık atama ümidim kalmadığı için özel sektörde çalışıyorum.Neyseki işim rahat...

benm eşim memurr bende memur olmak istiorumm ama kadrolar açıklandı beni memur almıolarrr:(((( :))))) bu sene tekrar girsemmiki diorum eşim haftasonu baksın bebişe ben dersaneye gitsemmiki diorumm

25inci haftamdayim hatta 26 oldu. ben daha bu cuma gircem ve merak ediyorum yuzunu net gorebiliyor muyuz? :)

uyumuyor ve yüzünü kapatmıyorsa görünüyor cnm merak etme benimki gözlerini bile açtı ama tabi uyuduğu ve elleriyle yüzünü kapattığı için net göremedik tüm çabalara rahmende kalmadı nazlı kızımm

ahhh pardonn bizmkininde haftada bir halı saha maçı ve muhtelif maşşallhh haftada 2 falan bjk maçı varr allahımm bize toplanmasınlarda beni götürmesindee gidip izlesinler diorumm sanırım bu böle bnm çevremdekilrde hep böle bi otruruz kıslarlaa oohhh dökülürr incilerrr:)))

ahh cnm ya sizdede mi war beşiktaşlılar da çok fanatik oluyolar bee, benimkide hiçbir bjk maçını kaçırmaz, madalya takcaklar ya benim kocama :)) tübe tübee, he bide maçı zevkli hale getirmek için diyo ki her seferinde, sende gel kızlarla toplanın,film izleyin falan..:) bizi halı sahaya bile götürdüler izleyelim onları diye ama nafile, sıkıcı işte sıııı kıııı cııııııııııııııııııııı ...neyse o eğlensin de haftada 1 gün problem yaratmıyorum zaten

cok sağolun arkadaşlar...

hem haksız hemde bana demezmi görürsün bende sana böle davrancam bundan sonra diye dahada şok oldum ben eşimle evlendiğimizden bri ona yardım ediyorum maddi manevi ve davranışlarını hayretler içerisinde izliyorum uzun zamandır bu şekilde davranıyo fakat ben ne kendimi nede bebeği üzmek istemediğim için bugüne kadar susmuştum ama artık dün patladım....neredeyse okeyden ayrılırken orada arkadaşlarına özür diliyece ama bana dönüp gözlerini acıp ya tamam kalkıcam demesi son damla oldu...haklıda olsa haksızda olsa hep ben barışırdım onunla ama bu defa konuşmamaya kararlıyım cep telide kapttım..

berkerdemcim benim eşim hayatta temizlik yapmaz ve benim bursada kimsem yok bütün ailem istanbulda bana burda yardı eden kimsede yok işte 15 günde bir kadın geliyo okadar onun ailesindede bana fayda yok...

işte insan hamile kalınca sakat muamelesi görüyo senin ailen uzakta olduğu için yakınında olsalar destek olurlar benim görümcemde alt katımda bi kere gelip sormayı bırak geçmiş olsuna bile gelmiyo benim annem yakınımda çok şükür 1 hafatır evimdeyim eşim izinli bana bakıyo haftaya pazartesi şevket yılmaz hastanesine ordanda annemde kalıcam eller kendi anan baban gibi olmuyoo malesef sen oğluşunla geçircen günlerin hayalini kur bakarsın bebişlerle gezeriz beraber toplanırız evde falan

benm eşim memurr bende memur olmak istiorumm ama kadrolar açıklandı beni memur almıolarrr:(((( :))))) bu sene tekrar girsemmiki diorum eşim haftasonu baksın bebişe ben dersaneye gitsemmiki diorumm

cnm ben murat ı düşünüyorum dersane olarak, onun da h.sonu kursu aralıkta, her h.sonu ya cts ya da pazar gidiyosun, 4buçuk saat sürüyo, eşin de pek ala bakabilir haftada bi gün 4buçuk saat..Allah gönlüne göre versin cnm

siz ne guzel bursadasınız bende bursalıyım ama eşimin işi nedenıyle bende gurbetteyım:(bır haftalık ıznımız var bıdahakı ayı ıple cekıyorum bursadan alışveriş yapıcam bende.umutluyum kız benım annemde torun hasretı cekcek annem sana gelsın barı torun sevmeye hem sende yalnız kalmamış olursun:):):)

Benim eşim değil oyun oynamak bilgisayarda bile işi olsun hemen bitirmek için uğraşır.Hiç sevmez oyunları falan.Şanslıyım bu konuda da.Maça falan da gitmez nereye gidilicekse beraber gideriz biz:nazar:Arkadaşlarımla dışarı çıkıcam falan demez çok nadir olur onada gitme denmez zaten.Genelde bekar oldukları için pek takılmıyo onlarla.Evli olanlarla da zaten aillece görüşüyoruz.Hatta bize sizi ayrı göremiycekmiyiz diyolar:1:Bazılarına bu durum garip gelebilir hep dip dibe diye ama biz halimizden çok memnunuz.:nazar::nazar:

bizde aynıyız herşeyi beraber yaparız hatta bi kere bensiz maç seyretti beni niye götürmüyon dedim maç seyretmeye beraber gidiyoruz evde vakit geçiriyo evimizde şimdilik int yok oyun oynayamıyo ama adamda dizi seyretme hastalığı var şimdi d smart yeni kanal açmış polisiye diziler bütün gün onu seyrediyo gece 3 lere kadr biri bitiyo biri başlıyo vayy benim halime bende koltuklarda uyuyorum onun yüzünden akşam bende kızdım kendi sütümü kendim ısıttım ilk kez ama bunada şükür herşeye yardım eder sağolsun

Gerçi bana dün yusyuvarlak oldun bi yuvarlasam bakırköye gidersin dedi dalga geçti resmen benimle sanki benimde çok umrumda aldığım 5-6 kilo bende herşeyde olduğu gibi biz 2 kişiyiz diyip duruyorum

Hangi A
Temel Durun'a telefonda adresini söylüyormuş.
- “Bahçe Caddesi...”
Dursun demiş “ya şunu bir kodlasana” demiş. Temel saymış
- “ Bolu'nun B'si, Adana'nın A'sı.”
Dursun hemen sormuş:
- “Adana'nın hangi A'sı. ” :1::1::1::1::1:

bizde aynıyız herşeyi beraber yaparız hatta bi kere bensiz maç seyretti beni niye götürmüyon dedim maç seyretmeye beraber gidiyoruz evde vakit geçiriyo evimizde şimdilik int yok oyun oynayamıyo ama adamda dizi seyretme hastalığı var şimdi d smart yeni kanal açmış polisiye diziler bütün gün onu seyrediyo gece 3 lere kadr biri bitiyo biri başlıyo vayy benim halime bende koltuklarda uyuyorum onun yüzünden akşam bende kızdım kendi sütümü kendim ısıttım ilk kez ama bunada şükür herşeye yardım eder sağolsun

Gerçi bana dün yusyuvarlak oldun bi yuvarlasam bakırköye gidersin dedi dalga geçti resmen benimle sanki benimde çok umrumda aldığım 5-6 kilo bende herşeyde olduğu gibi biz 2 kişiyiz diyip duruyorum

iyi sen b.köye kadar yuwarlanıyosun:) beni avrupa yakasından sal, anadolu ya kadar çok rahat yuwarlanırım :) hiç zorlanmam yani 23 haftalık hamileyim weeeeeeee 10 kilo aldım.. şimdi herkes derin bi nefes alsın ve haline şükretsin:)

Back
X