• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bana şeker yüklemesi fazla çıkan bir arkadaş şöyle demişti akşam ondan sonra bişey yeme dedi ama ben öldüm açlıktan gece 12de 1 bardak süt içtim yattım...daha önce dr sormuştum açmı gelcem diye evet dedi su içebilrmiyim peki dedi iç dedi kanımı alan hemşireyede su içtiğimi söyledim zaten...bence sende 10 dan sona bişey yememeye çalış...

tarcın sekerı dengelıyomus bende bu gece 1 basrdak sutun ıcıne tarcın koymayı denıycem. inşallah ıyı cıkar valla cok korkuyorum dıyet yapmasına yaparız tabıkıde ama bu en guzel gunlerımıde zorluklarla gecırmek ıstemıyorum hamılelıgımın keyfı kacsın ıstemıyorum ınsallah bısey cıkmaz :(

aynen katılıyorum bebişim....ben hiç tahmin etmezdim böyle olacağını :((( hamile kalmadan önce herşey ne kadar güzeldi şimdi ne kadar farklı olduğu acaba cinsellik yok diyemi böyle olduk bilmiyorum :( öpüşmüyoruz bile...üzülüyorum ona göre herşeyi abartıyorum yaaa bi baba hiçmi merak etmez bebeğinin hareketini gerçi ara sıra elini koyuyo ama kızım başka bi el hissettiği anda oynamayı kesiyor...acaba benden soğudumu eşim diye düşünüyorum...geçen bana dediki ben seni kadın gibi göremiyorum artık sen annesin diyo şimdi bu bana iyi bişeymi dedi kötü bişeymi anlamadım????

Yalnız bizde de aynı sorun var benim kuzum da babası elini koyunca tekmelerden vazgeçioo:))Çok nadir bir kaç kez hissetiğini söyledi.Anne olmak en güzel olanı sen de deseydin ben de seni baba olarak görüyorum diye :52:Ben hepsinin doğum sonrası hallerini çok daha merak eder oldum gece uyanamayacaklar horul horul uyuyacaklar amannn hepsi aynı bunların o yüzden üzülmeye değmez:)Hiç olumsuz düşünmeyelim bu günler en güzel günlerimiz :16:

berkerdemcim dinlenmek işe yaramış demek ki çok sevindim ,tuvalet dışında kalkmak yok dikkat et kendine.
Peri nickli arkadaşın da lekelenmesi olmuş ama bebiş iyiymiş çok sevindim.
Neclase cim benim doktor 24. haftada gel dedi şeker yüklemesi için sen hangi gün gidiyorsun doktora?
[/B]

evet bız hassasız bıraz belkı ama hala da kadınız. ve bız bukadar buyuk bı mucıze yasarken onların ellerınde kumanda ellerınde mouse ıle tepkısız kalmaları normal deıl bence. bızımle bırlıkte onlarında hormonları deıstı galıba

kız benimki benden kaçıyo sanırım her akşam spora gidiyo ben her geçen gün şişerken adam fitleşiyo deli oluyommmm :1:

berkerdemcim dinlenmek işe yaramış demek ki çok sevindim ,tuvalet dışında kalkmak yok dikkat et kendine.
Neclase cim benim doktor 24. haftada gel dedi şeker yüklemesi için sen hangi gün gidiyorsun doktora?
[/B]

cnm ben yarın sabah gıdıyorum 23+1 olucam yarın. 20 den sonra hergun yapılabılıyomus zaten. aksamınada radyologdan randevum var ona gırıcem. yarın buyuk gun benım ıcın hıc bısey cıkmaz ınsallah. 24. haftamdan sonrada 1 doz sadece tetanoz yaptırıcakmısım.

tarcın sekerı dengelıyomus bende bu gece 1 basrdak sutun ıcıne tarcın koymayı denıycem. inşallah ıyı cıkar valla cok korkuyorum dıyet yapmasına yaparız tabıkıde ama bu en guzel gunlerımıde zorluklarla gecırmek ıstemıyorum hamılelıgımın keyfı kacsın ıstemıyorum ınsallah bısey cıkmaz :(

dua edelim hayırlısı ile bunuda atlat güzel haberlerle gel :nazar:

Yalnız bizde de aynı sorun var benim kuzum da babası elini koyunca tekmelerden vazgeçioo:))Çok nadir bir kaç kez hissetiğini söyledi.Anne olmak en güzel olanı sen de deseydin ben de seni baba olarak görüyorum diye :52:Ben hepsinin doğum sonrası hallerini çok daha merak eder oldum gece uyanamayacaklar horul horul uyuyacaklar amannn hepsi aynı bunların o yüzden üzülmeye değmez:)Hiç olumsuz düşünmeyelim bu günler en güzel günlerimiz :16:

bu konuyu kaç defa dr yanında konuştuk drda diyoki kucağına almadan hissedemez çoğu erkek malesef diyor...gece sırf gıcıklık olsun diye uyandırasım var :P

kız benimki benden kaçıyo sanırım her akşam spora gidiyo ben her geçen gün şişerken adam fitleşiyo deli oluyommmm :1:

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sureklı spor salonunda bızımkıde baktım gecen gun valla super fıt olmus :):) bende gordukce daha cok kıskanıyorum ben nasıl fit olucam kac ayımı alır dıye hesap yapıorum artık

slm kızlar,

bıkac sayfa gecmısı okuyayım dedım şeker yuklemesınden bahsedılmıs benımde yarın sabah yapılacak bende azıcık fazla kılo var korkuya kapıldım okuyunca ya bendede fazla cıkarsa diye. zaten sabah okadar saat nasıl ac kalacagımı dusunuyodum bugun, ama sımdı zamanda yaklastı ıyıce korkmaya basladım :(

kiloyla alakası yok tatlım sen takma kafana inş. bişey çıkmaz benimde fazla kilolalarım var hemde çok gebelikten önce gelen ama şekerim gebelik öncesine göre düşük bile çıktı

cnm ben yarın sabah gıdıyorum 23+1 olucam yarın. 20 den sonra hergun yapılabılıyomus zaten. aksamınada radyologdan randevum var ona gırıcem. yarın buyuk gun benım ıcın hıc bısey cıkmaz ınsallah. 24. haftamdan sonrada 1 doz sadece tetanoz yaptırıcakmısım.

Aaayy cidden büyük günn inşallah güzel haberler verirsin bize ben de kendi şekerimden korkuyorum kilo zaten maximumda başlıcam diyete.Bana da sadece 1 doz yaptır dedi tetanozu.Radyoloji uzmanı da çok sakin ve çok iyi bir adam 1 saati geçti bizim rayoloji randevumumuz bizim kuzu dönmeyince:)Hadi güzel haberler bekliyoruz sendne yarın öptüm kuzunu kocaman :16:

kiloyla alakası yok tatlım sen takma kafana inş. bişey çıkmaz benimde fazla kilolalarım var hemde çok gebelikten önce gelen ama şekerim gebelik öncesine göre düşük bile çıktı

ayyy cnm ınsallah ya benımde normal cıkar ben felaket tatlı duskunuyum napayım aklımdan cıkmıyo resmen ya dıkkat etmeye calıstım 2 haftadır ama yınede hıc yemedım dıyemem aralarda kacırdım hep dayanamıyorummmmm

Aaayy cidden büyük günn inşallah güzel haberler verirsin bize ben de kendi şekerimden korkuyorum kilo zaten maximumda başlıcam diyete.Bana da sadece 1 doz yaptır dedi tetanozu.Radyoloji uzmanı da çok sakin ve çok iyi bir adam 1 saati geçti bizim rayoloji randevumumuz bizim kuzu dönmeyince:)Hadi güzel haberler bekliyoruz sendne yarın öptüm kuzunu kocaman :16:

saol cnm benım ınsallah. radyolog da cd resım bısey verdımı cnm sana bende onu cok merak edıyorum vercekmı dıye

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sureklı spor salonunda bızımkıde baktım gecen gun valla super fıt olmus :):) bende gordukce daha cok kıskanıyorum ben nasıl fit olucam kac ayımı alır dıye hesap yapıorum artık

hayır kime göstercek kendini çok merak ediyorum yawww :32: akşamları 2-3 saat evde vakit geçirces topu topu onuda adam sporda geçiriyor gelde kızma ...

saol cnm benım ınsallah. radyolog da cd resım bısey verdımı cnm sana bende onu cok merak edıyorum vercekmı dıye

Benim doktor bana cd vermişti her kontrolde getir buna kaydedelim diye biz evde unutmuşuz,radyoloğa dedik unutmuşuz diye sorun yok burda var dedi,ama bence söyle,çünkü resmi unutmuşuz aslında dönmedi bizim kuzu yüzünü pek o yüzden de olabilir.Kadraja girmedi bizim yaramaz:)Totosunu döndü en son iki kolunu çapraz yaptı suratını kapayınca adamcağız gülmekten bi hal oldu:)

kzılar benım bıdahakı ay şeker yüklemem ama doktor kaç grmlık olcak bişi demedı sadece ac karnına gel dedı.şimdi ilk 50 mi yukluyolar.bide yukledıkten sonra sadece kanmı alınıyo alındıktan sonrada bişi yenmıyomıu bıde ac karnına o su mıde bulandırmıyomu son soru ıdrar tahlılıdemı yapılıyo bı arkadaş öle yazmışta 100 luktemı 50lılıktemı:):)cok soru sordum yaaaaaaa:(

Bu erkekler hiç anlamıyor bizi özellikle bu dönemde çok daha hassasız hormonlar nedeniyle,çok dikkat etmeleri lazım hareketlerini.Ben de seni merak etmiştim faceden de msj attım halıyla ilgili bakarsın canım o modele nde.Takma kafana ki bebişin de üzülmesin.Eşine de durumdan rahatsız olduğunu söyle biz onlar anlasın diye beklediğimiz sürece maalesef anlayamıyorlar ya da işlerine gelmiyor...

ewet cnm haklısın sesiz kalma hakkımı kullanıcam bir evin içinde konuşmamak kadar saçma bişy yok lakin hiç bişey yokmuş gibi davranmakta bunları iyice yüzsüzleştiriyo....bu arada halılara baktım cnm sağol ben buldum düz renk bakalım hafta sonu bakmaya gidicem sen ne yaptın oda hazırlamıyomusun...

[/B]

sağol canım şu günleri bi atlatsak hep dua ediyorum senin bebişin iimi

ewet cnm haklısın sesiz kalma hakkımı kullanıcam bir evin içinde konuşmamak kadar saçma bişy yok lakin hiç bişey yokmuş gibi davranmakta bunları iyice yüzsüzleştiriyo....bu arada halılara baktım cnm sağol ben buldum düz renk bakalım hafta sonu bakmaya gidicem sen ne yaptın oda hazırlamıyomusun...

Bence de düz olan çok daha güzel olur çünkü mobilayaların zaten bir hayli desen içeriyor iyi yapmışsın düz olanı almakla.Benim mobilya almam için öncesinde üst kattaki odayı alt kata taşımamız lazım daha sonra boya yapılması gerekiyor,hastalıklardan bir kurtulamadım ki yok grip en son boynum tutuldu neyse Allah beterinden saklasın.Ocak gibi yapıcaz sanırım bu gidişle mobilya ve oda için alışverişini.

yüzüme başka arkamdan başka konuşurr bana der mesela ufacık bi sorun olsa eşimle aaaa sen haklısın derr arkamdann daha ne istiyo bulmuş oğlum gibisini derr öyle bişey yanii
benimde oğlum olacakk isteğim onun mutlu olmasıdırr eşinle iyi olsun bana yeter çok gelmese aramasada olurrr
eşini bırakıpta gezmesin eşinide götürsün beraber gezsinlerr isterimm allah başımdan eksik etmesin benim eşim varrr o ilgilenecek benimle oğluma manevi yük olmamalıyımm eşim benle oğlum eşinle ilgilenecekk

ALLAH gönlüne göre versin salla kaynanayı kötülere bişey olmaz

Back
X