• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızalar ıyı haftasonları herkeslere:)) soncları ıyı cıkan arkadaslarım darısı basımıza haftayada benm seker yuklemelerım var:) annem boyna pekmez dayıo bana sonum hayır olur ınsallah:)))

cnm şeker yuklemesınden once doktor bana 2 haftalık dıyet programı vermıstı yap oyle gel dedı pek uydugum soylenemez ama orda pekmez kesınlıkle yasak yazıo haberın olsun

Herkese süper bi haftasonu diliyorusss prensesimle bennn.
Bugün arkadaşlarla Macbeth'i izlemeye gidices tiyatroya ardından yemeğe akşama da canlı müziğe :21:
Yarın da Cumalıkızık'a kahvaltıya didiyoruss bir hayli hareketli geçecek bakalım bu haftasonu biz çok mutluyuz kuzumla.Ama şimdi hazırlanma zamanı.Öptük kuzuları ve siziii :54:

ohhh maasallahh senın kız gezentı olcak boyle gıdersen.
bizim yerımızede gez eglen valla

cnm şeker yuklemesınden once doktor bana 2 haftalık dıyet programı vermıstı yap oyle gel dedı pek uydugum soylenemez ama orda pekmez kesınlıkle yasak yazıo haberın olsun

Ohhhh super moral oldu drdn cıkınca bana ölüm dıyetı verıcekler kesın:)))) dıorum annemeee anneeeeeee benm seker yuklemem varr yemıcemmmmmm:52: ondan nolur bunu alman lazım dıooo e dıorum bnda seker var barı bunun yerıne bal olsn dıorum pekmez ayrı bal ayrı kızım balda ye dıo:)))) cok korkuorum bıde meyvelerıde cok tuketıorum hıcte huyum degıldır meyve yemek ınsallah ıyı cıkar sonucum hüüü

sorma ya sadece foto aldım cd kaydetmesı benım sansıma arızalıymıs dun. ama neyse zaten kendı doktorumda her gıttımde onun gıbı renklı cekıo onlarla ıdare edıcem artık. ama yakısıklı bı fotosunu aldım. bugun yanımda olsa taratıp gostercektım sıze yakısıklıoglumu :):)

ay benimkide donmus dotunu uyuyodu o kadar salladı etti dr., yok banamısın demedi fotomuz yok 6.ayımıza ait.. halbuki bu ayda kime benzedigi de belli olurmus diolar, bebisini benzettinmi sende?

pekmez bebege cok iyi geliyormus heryerde pekmez pekmeez yazıyor:)

Ben hamıle kalmadn once cok asırı kansz cıkmstım cocuk dusundugm ıcın pekmeze yuklenmstm 15 gunde 2 kılo almstım ve demstımkı kansızlıktan olcgımı bılsemde artık yemem pekmez:)))) o yuzden pekmez fobım var benm:) ama mnk bebegıme kan olsun dıye bazn cok az serbet edıorum yada sute katıorum o benım mınık tavsanımmm:))

günaydınnn kızlarrr,,,

bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):):nazar::nazar::nazar:

cnm cok sevindim ben sana yazmıştım dün herşey güzel çıkıcak sıkma kendini diye bizim aden ptırı pıtır hiç durmuyo yarum bu arada bizim buluşma yalanmı oldu?

nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........:emir_bebek::emir_bebek:

cnm cok sevindim ben sana yazmıştım dün herşey güzel çıkıcak sıkma kendini diye bizim aden ptırı pıtır hiç durmuyo yarum bu arada bizim buluşma yalanmı oldu?

Günaydın herkese...
sabah sahil de yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. eve gelip kahvaltımı yapınca bebeğim kıpır kıpır yerinde durmuyor... kesinlikle yarım saatte olsa yürüyüş yapın...
anam bursada deniz teeeeee nerde bizim burasıda hep inşaat yürüyüş yapmak ne mümkün ama özendim...
Herkese süper bi haftasonu diliyorusss prensesimle bennn.
Bugün arkadaşlarla Macbeth'i izlemeye gidices tiyatroya ardından yemeğe akşama da canlı müziğe :21:
Yarın da Cumalıkızık'a kahvaltıya didiyoruss bir hayli hareketli geçecek bakalım bu haftasonu biz çok mutluyuz kuzumla.Ama şimdi hazırlanma zamanı.Öptük kuzuları ve siziii :54:

güneşşşşşşşş bende şu cumalikazıkmıdır nedir orayı merak ediyorum kahvaltı nerede ve nasıl anlat bana yarın belki bizde gideriz eşimle...:52:

ay benimkide donmus dotunu uyuyodu o kadar salladı etti dr., yok banamısın demedi fotomuz yok 6.ayımıza ait.. halbuki bu ayda kime benzedigi de belli olurmus diolar, bebisini benzettinmi sende?

ben benzetemedım cnm daha mınıcık ya. bıde cok cok net olmadıgı ıcın yorum yapamadım bı turlu :(

pekmez bebege cok iyi geliyormus heryerde pekmez pekmeez yazıyor:)

pekmez cok ıı tabıkı cnm ama %50sı meyve şekerınden olusuyo normalde yeyın tabıkı ama şeker yuklemesıne gıdeceklerın ara vermesı lazım. meyvede bıle cok seker var mandalınada falan testten once yenmemesınde fayda var

cnm cok sevindim ben sana yazmıştım dün herşey güzel çıkıcak sıkma kendini diye bizim aden ptırı pıtır hiç durmuyo yarum bu arada bizim buluşma yalanmı oldu?:

saol cnm.. bulusma yalan olmadı tabıkıde bulusalım sadece ben bu aralar bırz yogun oldugum ıcın erken cıkmak benım ıcın sorun ama onumuzdekı haftalarda rahatlıycam havalarda cok sogumadan aslında bulussak ıı oolur

saol cnm.. bulusma yalan olmadı tabıkıde bulusalım sadece ben bu aralar bırz yogun oldugum ıcın erken cıkmak benım ıcın sorun ama onumuzdekı haftalarda rahatlıycam havalarda cok sogumadan aslında bulussak ıı oolur

bana herdaim uyar siz zamanı belirleyin ozaman ben artık karışmıyorum....

ben benzetemedım cnm daha mınıcık ya. bıde cok cok net olmadıgı ıcın yorum yapamadım bı turlu :(

Ben 20. haftada gıtmstm ayrıntılıya vallaa ben oylede bı benzettımkı :)))) bana benzıck oglum belkı cenesı ve dudklrı babasına cok yakısıklı benm oglm hıc uzmedı bızı yattıgmz gıbı gosterdı kendınıı yerım onu bennn o butlarını yerım:)))

Günaydınlar benden de herkese, gerçi öğlen oldu ya:)

günaydınnn kızlarrr,,,

bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):):nazar::nazar::nazar:

nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........:emir_bebek::emir_bebek:

çok sevindim canım, gözün aydın:) darısı hepimize:)

Kilo konusu benimde canimi sikiyor dun itibaiyle 7 oldu bu ay 2.5almisim:( sekerim cikmadi allahtan neyse dr nolucak tabii alicaksin 7kg 6 ayda nirmal dedi icim rahatladi bi parca ama bidahaki gelisine 1ay sonra max1.5-2 kg almis olmalisin normali budur dedi..

ayda 2 kilo almak gerekiyormuş doğru, ama senin önceden aldıkların ortalamaya göre iyi olduğundan bişey dememiştir. Zaten 2 den fazla almazsın bence korkma. Son aylarda çok alabiliriz o da normal.

Ohhhh super moral oldu drdn cıkınca bana ölüm dıyetı verıcekler kesın:)))) dıorum annemeee anneeeeeee benm seker yuklemem varr yemıcemmmmmm:52: ondan nolur bunu alman lazım dıooo e dıorum bnda seker var barı bunun yerıne bal olsn dıorum pekmez ayrı bal ayrı kızım balda ye dıo:)))) cok korkuorum bıde meyvelerıde cok tuketıorum hıcte huyum degıldır meyve yemek ınsallah ıyı cıkar sonucum hüüü

Canım meyve çok önemli en az günde 2 porsiyon zaten mutlaka yemen lazım, diyet listelerinde bile var. Maksimum 5 yemek lazım tabi 5ide aşmamak lazım:) Ben bir ara günde 7-8 mandalina, 2-3 armut yiyordum:) ama o ara hiç kilo almadım. Belki yemeği az yemişimdir meyve kesmiştir:)

Günaydınlar benden de herkese, gerçi öğlen oldu ya:)

çok sevindim canım, gözün aydın:) darısı hepimize:)

ayda 2 kilo almak gerekiyormuş doğru, ama senin önceden aldıkların ortalamaya göre iyi olduğundan bişey dememiştir. Zaten 2 den fazla almazsın bence korkma. Son aylarda çok alabiliriz o da normal.

Canım meyve çok önemli en az günde 2 porsiyon zaten mutlaka yemen lazım, diyet listelerinde bile var. Maksimum 5 yemek lazım tabi 5ide aşmamak lazım:) Ben bir ara günde 7-8 mandalina, 2-3 armut yiyordum:) ama o ara hiç kilo almadım. Belki yemeği az yemişimdir meyve kesmiştir:)

Bende o mandalına ılk cıktıgı zaman yıodum gunde 7 8 tane hatta cantamda gezdırıodum yolllarda mıdem bulanırsa hemen soyup yıodum lakın elma armut yemeye basladım bende daha az tatlı oln meyvelere yonelmeye calısıorum sımdı eksı elmyla nar bıde ayva yıorum mandalınalr bana bakıo yemek ıstemıorum cıkolatada mutlaka bıtter yıorum ztn onu cok severm oda 1 dılım oluo kı hergn yemıorum beyaz seker nerdeyse 6 7 aydır hıc kullanmıorum kırk yılın basında sutlu kahve ıcersm ıcıne 1 tane atıorum ama buna ragmen seker yuklemesınden cok korkuorum hü:(

Ben hamıle kalmadn once cok asırı kansz cıkmstım cocuk dusundugm ıcın pekmeze yuklenmstm 15 gunde 2 kılo almstım ve demstımkı kansızlıktan olcgımı bılsemde artık yemem pekmez:)))) o yuzden pekmez fobım var benm:) ama mnk bebegıme kan olsun dıye bazn cok az serbet edıorum yada sute katıorum o benım mınık tavsanımmm:))

evt canım kan yapıyo diye pekmeze yüklenme annemde babama yedirmişti pekmez sonra şeker yüksek çıkınca doktor yasakladı hala kızmızı üzümler var onları ye kan yapıcı sebze meyveleri araştır onlardan ye bir şeker illetiyle uğraşma

Bende o mandalına ılk cıktıgı zaman yıodum gunde 7 8 tane hatta cantamda gezdırıodum yolllarda mıdem bulanırsa hemen soyup yıodum lakın elma armut yemeye basladım bende daha az tatlı oln meyvelere yonelmeye calısıorum sımdı eksı elmyla nar bıde ayva yıorum mandalınalr bana bakıo yemek ıstemıorum cıkolatada mutlaka bıtter yıorum ztn onu cok severm oda 1 dılım oluo kı hergn yemıorum beyaz seker nerdeyse 6 7 aydır hıc kullanmıorum kırk yılın basında sutlu kahve ıcersm ıcıne 1 tane atıorum ama buna ragmen seker yuklemesınden cok korkuorum hü:(

Canım o kadar korkma, şeker çıksa da doktorlar diyetle falan düşürüyorlar. Hem bak benim ablam günde 5-6 tane browni yerdi onda şeker falan çıkmadı. Görümcem hiç yemezdi onda çıktı. Ama onun da ilk testte çıktı diğerlerinde düştü.

Çıkması yediklerinle çok alakalı olmayabiliyor, hem ilkinde çıksa bile dönemsel bişey olabiliyor, denge altına alınıyor hemen.

İnşallah çıkmaz canım, iyi düşün. Şeker moralden de etkilenebilen birşey.

Kızlar günaydın,

2-3 gündür acayip midem agrıyor ve biraz bulanıyor. Bu kadar uzun sürmezdi hiç mideme dokunuyorum taş gibi olmuş gaz fln da cok var habire gurul gurul:( hiç keyfim yok. Dr u aradım simdi bi ilaç söylesin diye o da ameliyattaymış.Aranızda hiç rennienin şurubundan içen oldu mu? Bir arkadasım içiyordu hamileyken de kararsız kaldım.

Ya da bu şikayetler olunca ne yapıyorsunuz?

canım ben rennie dou şurup içiyorum coook cok rahat ettim hani taleti ciğnesen de çözülmesini falan bekliyosun ya etki etmesi için şurup öle diil anında kesiyo bi ferahlıyosun bi ferahlıyosunki sorma hem prospektüste yazıyo hem de doktor korkmadan içebilirsin sadece mide asitini suya ceviriyo bebekle hiç alakası yok dedi umarım sana da faydası olur kuzum...

Kilo konusu benimde canimi sikiyor dun itibaiyle 7 oldu bu ay 2.5almisim:( sekerim cikmadi allahtan neyse dr nolucak tabii alicaksin 7kg 6 ayda nirmal dedi icim rahatladi bi parca ama bidahaki gelisine 1ay sonra max1.5-2 kg almis olmalisin normali budur dedi..

hiç takma güzelim ya bende aynı durumdayım 6 ayda 7 kilo aldım doktorum gayet memnun tabiiki alıcaksın dedi aynı seninki gibi zeten bundan sonra haftada 2-3 kiloya kadar alman normal sen özel bişi yapma bünyeni farklılastırmaya calışma o otomatik olarak en normalini yapıcaktır dedi öle rahatladımki ee bebişimde de bi sorun yoksa ne kasıcam yaa dedim:))

canımmm hiç engelleme meyve acısından kendini benim doktor dediki meyveden sonra bi bardak ılık süt iç şeker emiimini ve kiloya dönüşümünü engellermiş hem de aşırı tok tutarmış sürekli bişiler yeme isteğini de köreltirmiş ben denedim ay bi işe yaradı anlatamam 3 haftadır kilo almıyorum ben azmanlaşan iştahım da duruldu kızım de sevio meyveyi o tepiştikçe ben yiyorum bi de süt ohhh boyu kilosu önde gidiyo yavrumun sen de dene bacım bak faydası acayip...

Back
X