- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.401
etraftaki insanların ne dediğine neden bu kadar önem veriyosunuz ki nice bebek arayan insan var Allah korusun sizde onlardan biri olsaydınız yine aynı şeyimi düşünürdünüz yapmayın lütfen kız erkek ne farkederki onu siz taşıyacaksınız siz büyüteceksiniz o sizin evladınız olacak Alahım hayırlısını versin kız erkek ayrımı yapmayın lütfen hele ki bu zamanda....ahh cnm bi kizim var ben onu dunyalara deismemmm
ama varya suan bi kizim daha olsaa etraf varya dusunmek bile istemiyorummm
yok benim oglana alalim yok kizini bize ver
gittigim yer kaynana kayin baba
bana karsi eltimin cocugunun pipisine kadar yemelerrr
rabbim buyukkk
valla cnmm cok doluyum coookkkk
canım geçmiş olsun kötü düşünme bebişin sana sımsıkı tutunmuş durumda inş. erkenden gelmeyecek dr. gitmişsin çok şükür önleminide almışsınız herşey güzel olacak canım üzülme emi....arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...
benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...
yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...
tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...
bende almayı düşünüyorum ama bu site ugunmu kızlarrr fiyatı baya uygunmuşşş hemen almak lazımmmkızlar sizin bahsettiğiniz ürün bu demi
ben bunu sipariş vericem fiyatıda çok uygun hatta en uygun burda
sizlerde burdan alabilirsiniz
Avent | Avent Elektronik Gs Pompas Tekli OK FYAT SCF312/60 | 171,70 TL
canım çok güzel bu dolap bence hiç kaçırma derim istediğin gibi birşey buldun sonunda hemen al canımmmben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
buda iç görünümü..
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
canım şimdiden kendini strese sokma böyle düşünüpte Allahın izniyle test sonucun güzel çıkaak bana öyle geliyor şimdiden strese sokma bebişinide kendinide....Selamlar ve günaydınlar mart anneleri...
hepinize mutlu pazarlar..
MAVİ canım aklına kötü şeyler getirme. Rabbim yardımcın olsun.
MELİKE canım azda olsa diyete başladın mı?? Dün şekerinin yüksek çıkmasına üzüldüm ama ilk buluşma da bunu belli edipte moralini bozmak istemedim. O yüzden o konu üzerinde durmadık. çok güzel bi gündü.. inşallah tekrarlarız.
10 gün sonra benimde testim yapılacak ve topikte çok şekeri yüksek çıkan arkdaş olduğunu görünce bende yusuf yusuf olmaya başladım. eşimde dün sağolsun bunlardan habersiz bi poşet abur cubur almış gelmiş:)))![]()
bende duymuştum bunu gerçekten bebeklere etkisi nedir zararı varmı yokmu iyice araştırmak lazım diye düşünüyorum hakkatten cesaret işi buu bende yapamam gibi geliyor....Canım ben de okudum bunu ama ben yapmam açıkçası, bebeğe su bile verilmiyor, yeni doğduğunda. Bir de yeni doğduğunda midesine daha süt bile girmeden nar suyu bana çok tehlikeli geldi. midesini delmesin Allah korusun. Bilimsel olmayan hiçbir riske girmek istemiyorum ben açıkçası.
biz cuma günü bebek odası aldık arkadaşlar klasik bir takım ve ilerde genç odası olmaya müsait ağır bir takım rengi beyaz desenleri var onu da sim rengi boyatacağız. uyku setini avizesini de hadiye verecekler onların da sim renginde olmasını istedim. ama şimdi de o renk halı nerden bulacağım bilemiyorum bebek odası halıları hep resimli pembe mor mavi falan sizce ne yapmalıyım bana fikir verir misiniz? ben genelde akşamları yazıyorum kimse olmuyo sabah da cevap verilmiyorbu arada ocak 10 da teslim edecekler gelince zevkle fotolarını ekliycem inş.
KLASİK GENÇ ODASI takım bunun bebek odası versiyonu nasıl sizce?
maşallahhhh alınmış oda takımları güle güle iyi günlerde kullanın inş.. bebişin büyüyüncede kullanacak bunu çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun inş...