• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh cnm bi kizim var ben onu dunyalara deismemmm
ama varya suan bi kizim daha olsaa etraf varya dusunmek bile istemiyorummm
yok benim oglana alalim yok kizini bize ver
gittigim yer kaynana kayin baba
bana karsi eltimin cocugunun pipisine kadar yemelerrr
rabbim buyukkk
valla cnmm cok doluyum coookkkk
etraftaki insanların ne dediğine neden bu kadar önem veriyosunuz ki nice bebek arayan insan var Allah korusun sizde onlardan biri olsaydınız yine aynı şeyimi düşünürdünüz yapmayın lütfen kız erkek ne farkederki onu siz taşıyacaksınız siz büyüteceksiniz o sizin evladınız olacak Alahım hayırlısını versin kız erkek ayrımı yapmayın lütfen hele ki bu zamanda....
arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...

benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...

benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...

yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...

tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...
canım geçmiş olsun kötü düşünme bebişin sana sımsıkı tutunmuş durumda inş. erkenden gelmeyecek dr. gitmişsin çok şükür önleminide almışsınız herşey güzel olacak canım üzülme emi....
kızlar sizin bahsettiğiniz ürün bu demi
ben bunu sipariş vericem fiyatıda çok uygun hatta en uygun burda
sizlerde burdan alabilirsiniz
Avent | Avent Elektronik Gs Pompas Tekli OK FYAT SCF312/60 | 171,70 TL
bende almayı düşünüyorum ama bu site ugunmu kızlarrr fiyatı baya uygunmuşşş hemen almak lazımmm
ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

buda iç görünümü..
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
canım çok güzel bu dolap bence hiç kaçırma derim istediğin gibi birşey buldun sonunda hemen al canımmm
Selamlar ve günaydınlar mart anneleri...
hepinize mutlu pazarlar..

MAVİ canım aklına kötü şeyler getirme. Rabbim yardımcın olsun.

MELİKE canım azda olsa diyete başladın mı?? Dün şekerinin yüksek çıkmasına üzüldüm ama ilk buluşma da bunu belli edipte moralini bozmak istemedim. O yüzden o konu üzerinde durmadık. çok güzel bi gündü.. inşallah tekrarlarız.

10 gün sonra benimde testim yapılacak ve topikte çok şekeri yüksek çıkan arkdaş olduğunu görünce bende yusuf yusuf olmaya başladım. eşimde dün sağolsun bunlardan habersiz bi poşet abur cubur almış gelmiş:))):49::49::49:
canım şimdiden kendini strese sokma böyle düşünüpte Allahın izniyle test sonucun güzel çıkaak bana öyle geliyor şimdiden strese sokma bebişinide kendinide....
Canım ben de okudum bunu ama ben yapmam açıkçası, bebeğe su bile verilmiyor, yeni doğduğunda. Bir de yeni doğduğunda midesine daha süt bile girmeden nar suyu bana çok tehlikeli geldi. midesini delmesin Allah korusun. Bilimsel olmayan hiçbir riske girmek istemiyorum ben açıkçası.
bende duymuştum bunu gerçekten bebeklere etkisi nedir zararı varmı yokmu iyice araştırmak lazım diye düşünüyorum hakkatten cesaret işi buu bende yapamam gibi geliyor....
biz cuma günü bebek odası aldık arkadaşlar klasik bir takım ve ilerde genç odası olmaya müsait ağır bir takım rengi beyaz desenleri var onu da sim rengi boyatacağız. uyku setini avizesini de hadiye verecekler onların da sim renginde olmasını istedim. ama şimdi de o renk halı nerden bulacağım bilemiyorum bebek odası halıları hep resimli pembe mor mavi falan sizce ne yapmalıyım bana fikir verir misiniz? ben genelde akşamları yazıyorum kimse olmuyo sabah da cevap verilmiyor :( bu arada ocak 10 da teslim edecekler gelince zevkle fotolarını ekliycem inş.
KLASİK GENÇ ODASI takım bunun bebek odası versiyonu nasıl sizce?

maşallahhhh alınmış oda takımları güle güle iyi günlerde kullanın inş.. bebişin büyüyüncede kullanacak bunu çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun inş...

Herkese Günaydın, Bu gün sabah namazından beri uyuyamadım, uykum kaçtı.....

Geçen hafta perşembeden beri gözümde arpacık vardı, çok şükür ılık çay pansumanı yaparak dahada ilerlemesini durdurduk, bu yüzdende ne nete girebildim, nede doğru dürüst ders çalışabildim.... Bu arada Kanal D de doktor proğramında beslenmeden bahsediyorlar, çok kaliteli şeylerden bahsediyorlar, izleyin derim:34:

Neyse bana müsade, önce kahvaltımı yapacağım, sonrada ders çalışacağım....

biz cuma günü bebek odası aldık arkadaşlar klasik bir takım ve ilerde genç odası olmaya müsait ağır bir takım rengi beyaz desenleri var onu da sim rengi boyatacağız. uyku setini avizesini de hadiye verecekler onların da sim renginde olmasını istedim. ama şimdi de o renk halı nerden bulacağım bilemiyorum bebek odası halıları hep resimli pembe mor mavi falan sizce ne yapmalıyım bana fikir verir misiniz? ben genelde akşamları yazıyorum kimse olmuyo sabah da cevap verilmiyor :( bu arada ocak 10 da teslim edecekler gelince zevkle fotolarını ekliycem inş.
KLASİK GENÇ ODASI takım bunun bebek odası versiyonu nasıl sizce?

hayırlı olsun cnm bayıldım takıma allah güzel günlerde bebeğini yatırmak nasip etsin

ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???

buda iç görünümü..

ben çok beğendim gayet güzel bir dolap beğendiklerinin içinde en güzeli bu hayırlı olur inşallah

alışverişten geldik arkadaşlar :)

kızımın artık yatağı,yorganı, uyku seti, cibinliği ,perdesi,küveti,kovası vs vs herşeyi varrrr :)

bizim yatak odamız için beşik,emzirme minderi ve avizesi dışında alacak birşey kalmadı , avizeside belli gelince haber verecekler gidip alacağım...

tüm tekstil funna babynin bir seti şeklinde, diğer malzemelerde sevi bebe babamız daha görmedi seyahatte yarın gelince görecek umarım beğenir :)))

hayırlı olsun gamzecim güle güle kullanın

kızlar yaa aşırı derecede grip oluyorum galiba günlerdir dökülüyorum ne kada şifalı sey varsa denedim dinlendim terlemeye calıştım falan ama yok fayda etmedi bogazım iyice şişti ateş de basıyo ara ara öle cok yükselmiyo ama cok halsizlestim ilaç da kullanamıyoruz ya bu vitaminli seylerin dışında minoset falan içsem zararı olurmu kullanan vardı sanki ama tam hatırlayamadım...yardım edin nolur sırf bebeğim için korkuyorum yoksa ben cekerim önemli diil:(

canım bence doktora git benimde boğazım ağrımaya başlamıştı hemen doktora gittim ilaçsız geçmiyo çünkü faranjit olmuşum mecbur antibiyotik verdi birde minoset verdi

herkese gunaydınnnnn.....

bızde hafta sonu bebek odalarına baktık. cok guzeldıler okadar heveslendımkı hemen almak ıstıyorum ama sonra bıraz daha beklıyeyım dıorum. sabahtan berıde ınternetten ıncelıyorum. cok guzel modeller var. burda alan arkadaslarda paylasmıslar hepsı cok guzeldı gule gule kullanın ınsallah :):)

Çıkardım ama biraz geç oldu tabii :) yarın 100lük yüklemem var benim için dua edin de şeker çıkmasın.. :(

cnm tarcın sekerı dengeler yuklemeye gıtmeden once aksam saat 10 da bır bardak ılık sutun ıcıne cubuk tarcın koy ve iç. o saatten sonrada bısey yeme. ben ole yaptım hıc bısey cıkmadı benım doktorun benden en cok korktugu sey sekerdı sonucları gorunce bıle sasırdı valla hıc yok seker dedı bence sende dene yarın gıtmeden once

cnm tarcın sekerı dengeler yuklemeye gıtmeden once aksam saat 10 da bır bardak ılık sutun ıcıne cubuk tarcın koy ve iç. o saatten sonrada bısey yeme. ben ole yaptım hıc bısey cıkmadı benım doktorun benden en cok korktugu sey sekerdı sonucları gorunce bıle sasırdı valla hıc yok seker dedı bence sende dene yarın gıtmeden once

Canım çok sağol evde çubuk yok ama toz tarçın var.. Onla da yapsam olur herhalde dimi?

$IMG_4475.webp $IMG_4476.webp $IMG_4477.webp $IMG_4474.webp $IMG_4478.webp

Günaydın herkese...
İyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
Biz dün eminönü turu yaptık...
Havuzlu Han malesef kapalıydı. Lohusa pijama takımlarına baktım çok kalitesizdi. İçime sinmedi. Modelleride beğenmedim...
Eminönünden tek alabildiğim mevlüt şekeri... Çok istiyordum bunu. Dün akşam biraz yaptım. resimlerini ekliyorum bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum... toplam 50 adet olacak şekerler. Tülü, kurdalesi ve biberonu 3 parça tülün içine lavalta koyup kurdale ile bağladım ve onu silikon makinası ile biberona tutturdum. arkada lavantanın üstüne mıknatıs yapıştıracağım ama şuan mıknatısım yok çünkü nikah şekerleri mıknatısı biberonun ağırlığını kaldırmıyor. nikah şekerlerinde olur siyah mıknatıslar onların gücü az. biberonu tartmıyor. ama demir mıknatıslar daha güçlü o ağırlığı kaldırıyor. eşim matbaacılar sitesinden bakacak... belki prdan temin ederi. bulamazsakta sadece lavantalı olacak... neyse çok anlattım. ama beğenenler varsa mutlaka eminönüne mısır çarşısının orada mehmet efendi kahvecisi var. o sokakta süsleme dükkanları var. binbir çeşit var. biz bunu beğendik ve 50 adet bize 45 tl ye geldi... çokta uygun ve zevkli... sadece kurdelam yetmiyor onuda bizim burda tuhafiyelerden bulacağım artık...

hafta sonu ankara buluşmuuuuş:( ben evdeydim yattım hafta boyu zaten giremedimde hiiiç:( acaba buluşcaklarmı dedim ama girip bakamadımda.bidahaki buluşmanıza inşallah.kısa zamanda buluşma ayarlayalım tekrar..
evet canım buluştuk:) burdan bayağı bi duyuru yaptık ama sen açmadın. Özel mesaj bile atmıştım, kısmet işte.. ama ilerde tekrar ayarlarız inşallah ve o zaman sende olursun aramızda.
bu arada geçmiş olsun, şimdi nasılsın??

gunaydın anneler. hepımız ıcın guzel bır hafta dılıyorum. :) gecen hafta cabucak gectı bu haftada oyke olsun. hazırlıklar hızlsndı herkeste oyle oluncs daha cabuk gecıyor.
yasminka canım aynen katılıyorum sana.. hazırlıklar hızlandıkça vakit çabuk geçiyor. amaaaa son aya hiç bişey kalmaz ve o ay yavaş geçer:(

canım çok güzel bu dolap bence hiç kaçırma derim istediğin gibi birşey buldun sonunda hemen al canımmm

canım şimdiden kendini strese sokma böyle düşünüpte Allahın izniyle test sonucun güzel çıkaak bana öyle geliyor şimdiden strese sokma bebişinide kendinide....
Hülyacım beğenmene çok sevindim canım.. bu kez sağolsun tüm arkadaşlar beğendiler..:16::16::16:
Şeker mevzusuna gelince inşallah çıkmaz.. stres de yapmak istemiyorum ama gün yaklaştıkça da heyecan mı diyim, başka bişeymi bi tuhaf oluyorum:))

Herkese Günaydın, Bu gün sabah namazından beri uyuyamadım, uykum kaçtı.....

Geçen hafta perşembeden beri gözümde arpacık vardı, çok şükür ılık çay pansumanı yaparak dahada ilerlemesini durdurduk, bu yüzdende ne nete girebildim, nede doğru dürüst ders çalışabildim.... Bu arada Kanal D de doktor proğramında beslenmeden bahsediyorlar, çok kaliteli şeylerden bahsediyorlar, izleyin derim:34:

Neyse bana müsade, önce kahvaltımı yapacağım, sonrada ders çalışacağım....
Geçmiş olsun tatlım.

ben çok beğendim gayet güzel bir dolap beğendiklerinin içinde en güzeli bu hayırlı olur inşallah
Çok sağol canım, valla bu kez herkesin beğenmesine çok ama çok sevindim.
inşallah hayırlı olur.
Çıkardım ama biraz geç oldu tabii :) yarın 100lük yüklemem var benim için dua edin de şeker çıkmasın.. :(
Melike canım Neclanın dediği gibi sütü tarçınla içip öyle git bakalım, ne olacak..
hayırlı haberler le gel inşallah yarın.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

dün eşim geldi çok özlemişiz birbirimizi işe geç gitti o yüzden bugün bende şimdi geldim aranıza...

bebişime aldığımız eşyaları odasına yerleştirdim dün akşam ve uyku setini iade etmeye karar verdim, karyolasının içine yatağını koyunca uyku setini bağlayacak yer kalmadı çok çok az bir boşluk kaldı 6. aydan sonradas kademesini aşağı indirdiğimde uyku seti pek güvenli gelmedi ipleri var bir aksilik çıkar diye korktum, iade edip sadece nevresim takımını alıcam, perde cibinlik aldığım yatak ve yorgandan memnun kaldım ama, küvet ve küvet ayağıda içime sindi güzel oturuyor küvet devrilecek düşecek gibi bir his vermiyor boşken bile...

bu arada ankaradaki arkadaşlardan bir ricam olacak linkte olan beşiğe mağazaya gittiklerinde bakabilirler mi ölçüsü ve tekerleğinin olup olmadığına ayrıca sanki alacaklarmış gibi peşin ödemede son olarak ne yapıyorlar öğrenebilir misiniz? İnternetteki fiyatı bile istanbula göre çok çok uygun en ucuz 450 tl ye buldum istanbulda...

Özelcan Portatif Sallanan Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

hayırlı olsun gamzecim güle güle kullanın

teşekkür ederim canım :)

Eki Görüntüle 296976 Eki Görüntüle 296977 Eki Görüntüle 296978 Eki Görüntüle 296975 Eki Görüntüle 296979

Günaydın herkese...
Havuzlu Han malesef kapalıydı. Lohusa pijama takımlarına baktım çok kalitesizdi. İçime sinmedi. Modelleride beğenmedim...
Eminönünden tek alabildiğim mevlüt şekeri... Çok istiyordum bunu. Dün akşam biraz yaptım. resimlerini ekliyorum bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum... toplam 50 adet olacak şekerler. Tülü, kurdalesi ve biberonu 3 parça tülün içine lavalta koyup kurdale ile bağladım ve onu silikon makinası ile biberona tutturdum. arkada lavantanın üstüne mıknatıs yapıştıracağım ama şuan mıknatısım yok çünkü nikah şekerleri mıknatısı biberonun ağırlığını kaldırmıyor. nikah şekerlerinde olur siyah mıknatıslar onların gücü az. biberonu tartmıyor. ama demir mıknatıslar daha güçlü o ağırlığı kaldırıyor. eşim matbaacılar sitesinden bakacak... belki prdan temin ederi. bulamazsakta sadece lavantalı olacak... neyse çok anlattım. ama beğenenler varsa mutlaka eminönüne mısır çarşısının orada mehmet efendi kahvecisi var. o sokakta süsleme dükkanları var. binbir çeşit var. biz bunu beğendik ve 50 adet bize 45 tl ye geldi... çokta uygun ve zevkli... sadece kurdelam yetmiyor onuda bizim burda tuhafiyelerden bulacağım artık...

bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri a baksana..orda aradığın herşey var..hemde ucuz ucuz..

Eki Görüntüle 296976 Eki Görüntüle 296977 Eki Görüntüle 296978 Eki Görüntüle 296975 Eki Görüntüle 296979

Günaydın herkese...

canım çok tatlı olmuşlar eline sağlık

Back
X