- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.441
Gamzecim 90 tl üzeri kargo bedava.nasıl makbule geçer anlatamam canım, birde istanbula kargoyu ücretsiz yapıyorlar mı
1- boyut
2- tekerlekli mi
3- istanbula ücretsiz kargo var mı?
şimdiden teşekkür ederim canım :)
bu arada unnado da dalin ürünleri ve süt sağma mak indirimde ilgilenenlere duyurulur.
ama yine de diğerleriyle beraber sorarım..
canııımmm kalbini ferah tut.. Allah'ın izniyle bişeycikler olmaz kuzucuğuna.selam kızlar..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım diyetle halledersiniz..
ben de haberler yine iyi değil...
cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz debu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım
şuan yaşadığın stresi anlayabiliyorum, çok zor...
dualarımız seninle, sende bol bol dua et.. Rabbim Şafi isminin hürmetine size Şifa versin. AMİN.