- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.781
arkadaşlar merhaba bişey sorucam ben 24+5 hamileyim son 15-20 gündür gerçi daha öncede vardı ama şimdi dahada hisettirmeye başladı,kalkarken falan felç geçirmiş gibi oluyorum bel ağrısı ve bacaklarımın bitiş noktasında bir ağrı oluyor oturduğum yerden kalkınca önce yavaş hareket ediyorum sonra yürüyünce açılıyo sizlerdede böyle oluyomu acaba?
magnezyum eksikliği canım, bendede vardı çok şiddetli gece tuvalete kalkamıyordum magnezyum içmeye başlayınca baya azaldı
Kızlar sağa sola yatma diyince en sağlıklısı sola yatmakmış ama ben sağda çok rahat ediyorumbi de sırt üstü.. bi tek solda rahatsızım o yüzden ne kadar zorlasamda gece uyandığımda kendimi sırt üstü yada sağa yatmış buluyorum napcam ben yaa
![]()
bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.
az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)