• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba bişey sorucam ben 24+5 hamileyim son 15-20 gündür gerçi daha öncede vardı ama şimdi dahada hisettirmeye başladı,kalkarken falan felç geçirmiş gibi oluyorum bel ağrısı ve bacaklarımın bitiş noktasında bir ağrı oluyor oturduğum yerden kalkınca önce yavaş hareket ediyorum sonra yürüyünce açılıyo sizlerdede böyle oluyomu acaba?

magnezyum eksikliği canım, bendede vardı çok şiddetli gece tuvalete kalkamıyordum magnezyum içmeye başlayınca baya azaldı

Kızlar sağa sola yatma diyince en sağlıklısı sola yatmakmış ama ben sağda çok rahat ediyorum :( bi de sırt üstü.. bi tek solda rahatsızım o yüzden ne kadar zorlasamda gece uyandığımda kendimi sırt üstü yada sağa yatmış buluyorum napcam ben yaa :(

bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.

az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)

Selam kızlarrr..

Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of

Canım geçmiş olsun inş. diyetle düzene sokabilirsin daha önce böyle bir problemin olmadığı için dikkat etmedin heralde bu zamana kadr inş. düzelir streste etkiliyo şekeri çok takma kafana o yüzden ama kız bebeklerde anne karnında yumurtalıkta insülün direnci başlıyomuş kızın için çok dikkatli olmalısın :emir_bebek:

Canım belki kiloyla ilgilidir çok almadıysan gerek görmemiştir ben 12 kilo aldım..

hayır nerde 10 kilo aldım ama dıştan belli değil iç karnım geniş canım sıkıldı şimdi niye yapmadı acaba

pc düzeldiyse artık bolbol bekleriz.
ufak kızım içerde karete yapıyor:), büyük kızım biraz rahatsız, dün ateşlendi, bugün grip gibi..
onun haricinde çok şükür iyiyiz.
tabi hep burdayım inş. küçüğü yerim büyüğe kıyamam geçmiş olsun cnm öpüyorum

ufak kızım içerde karete yapıyor:), büyük kızım biraz rahatsız, dün ateşlendi, bugün grip gibi..

Canım geçmiş olsun.. havalar çok soğuk ne kadar dikkat etsek de herkes hasta.. Allah şifa versin minik kuzuma..

İnşallah canım yaa..
Evet diğeri gibi ama bunda 4 sonuç var biri yani açlık düşük diğer 3 tanesi yüksek.. O yüzden diyetisyen dedi.. Neyse buna da şükür insülin demedi direk :) Kendimi böle avutuyum bari :) Gerçi insüline daha iyi diyolar amabilmiom artık hayırlısı..

sakall bırakmaya karar verdim:19::19::19::19::19::19:

Canım geçmiş olsun inş. diyetle düzene sokabilirsin daha önce böyle bir problemin olmadığı için dikkat etmedin heralde bu zamana kadr inş. düzelir streste etkiliyo şekeri çok takma kafana o yüzden ama kız bebeklerde anne karnında yumurtalıkta insülün direnci başlıyomuş kızın için çok dikkatli olmalısın :emir_bebek:

Çok sağol canım inşallah düzelir bakalım herşey bebişlerimiz için.. O yüzden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.. Yoksa ilk duyunca bayaa bi üzüldüm :)

ooohhh tatil baya baya uzun sürmüş maşallah.
bebeğinin ve seninde iyi olmanıza sevindim canım.
listeyi 20 mart olarak değişeyim bari:)

Canım geçmiş olsun minik kızına,inş.hemen düzelir.

Evet oluyomuş gebelikte ama öncesinde nasıldı bilmiorum tabi hiç şekerime baktırmak aklıma gelmemişti hamile kalmadan önce.. İnşallah gebelikten sonra geçer.. Yeğenine de geçmiş olsun canım, seninki inşallah sorunsuz çıkar.. Diyette kolay değil ama çalışırken inan daha zor.. Yemek saatlerinde müsait olamıyor insan Allah yardımcımız olsun..
Gebelikten sonra geçiyor canım hiç üzülme sen,gebeliğe özel birşey ve yine çok şanslısın 3 ayımız kaldı sadece,son aylarda hem çok daha fazla kilo alınıyor e sen de almamış olur doğumdan sonra da rahat edersin üzülme :54:
magnezyum eksikliği canım, bendede vardı çok şiddetli gece tuvalete kalkamıyordum magnezyum içmeye başlayınca baya azaldı

bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.

az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)

Maalesef ben de 1 haftaya kadar sola yatamıyordum,yattığım zaman ağrım oluyordu yoksa alışkanlık vs değil yani.Benim bebişin başı meğersem soldaymış dedim çocuğun kafası sıkışıo heralde ağrı yaptığına göre :53:Bu bir haftadır az da olsa yatabilmeyi başardım.Ama benim doktorumda yatamıyorsan problem değil gelişimi gayet iyi haftasıyla uyumlu zaten demişti.

kızlar herkese merhaba,

sabahtan beri yazamadım birşey :(

dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)

perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...

ooohhh tatil baya baya uzun sürmüş maşallah.
bebeğinin ve seninde iyi olmanıza sevindim canım.
listeyi 20 mart olarak değişeyim bari:)

canım çok geçmiş olsun inş. tez zamanda iyileşir defnecik.

Ben zaten kilolu hamile kaldım bu aralar iştah patlaması var şeker yüklemesinden iyice korkar oldum ,bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum aa bugün harfiyen uydum diyete.Şimdi bendeniz 23+1 deyim en geç ne zaman gidebilirim şeker yüklemesi için bilginiz var mı?Benim doktorum yurtdışına çıkmadan önce gel demişti ama max ne kadar geç gider rejim yaaprsam o kadar ii die düşündü ay korktum ben yaf resmen :18:

Canım belki kiloyla ilgilidir çok almadıysan gerek görmemiştir ben 12 kilo aldım..

Canım şeker yüklemesini kiloya göre yapmıyolar,yoksa bana yapmazlardı.Benim hamilelik öncesi şekerim düşüktü ama şimdi nasıl çıkar bilmiyorum.Senin açlık şekerin kaç çıktı?Ben geçen gün eczanede baktırdım 95 çıktı.Sınır mı yoksa düşük mü bilmiyorum her dr başka diyo.Biri sınır 90 diğeri 95 diyo.Hangisi doğru şimdi.

kızlar herkese merhaba,

dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)

perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...

hayırlı olsun cnm benim güle güle kullanın kızınla inşallah

kızlar herkese merhaba,

ayy kolay gelsin resmini koysana nolurrrr

Gebelikten sonra geçiyor canım hiç üzülme sen,gebeliğe özel birşey ve yine çok şanslısın 3 ayımız kaldı sadece,son aylarda hem çok daha fazla kilo alınıyor e sen de almamış olur doğumdan sonra da rahat edersin üzülme :54:

Evet canım inşallah öle olur da bende kilo veririm bahaneyle :) 2 gündür test var diye dikkat ediyorum 1 kilo vermişim.. Ara öğünlü yemek çok fark ediyo..

Korkudan yazamadım zaten sana :)) Nolcam ben şimdi hadi bakalım :(

aldın mı alet...sabah aç-tok öğlen aç-tok akşam aç-tok ölçüceksin..yemekten 1 saat sonra toklar..kendine otur bi çizelge çiz..sonrada bunu doktoruna götürücen her ay..eğer diyet işe yaramazsa insülin verilicek...aaahhh aahhhhhh günlerce totomu yırttım amaaa kimmeeeee kimeee..ye şimdide sucukları yumurtalarıda göriimmm...:57::57::57:

Back
X