- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.801
bende sola yatamıyorum belim ağrıyor doktoruma geçen hafta sordum ben hiç sola yatamıyorum ağırlıklı sırt üstü bazende sağa yatıyorum dedim, bebeğin gelişi yerinde eğer düşük kilolu olsaydı sat ile uyumlu gitmeseydi sola yat mutlaka derdim ama dert etmene gerek yok dedi, bilgin olsun canım.
az önce okudum şeker çıkmış sende de, diyetisyene gitmek canını sıkmasın verdikleri program beslenmemiz için daha iyi aslında ben ilk 2 gün zorlandım şimdi çok alıştım, tek zorlayan hala tatlı yiyememek ama az kaldı sende böyle düşün, yemek programı olarak eminin daha memnun olacaksın ve o programa rağmen kilo alıyorsakta ki ben aldım o artık bizim suçumuz değil moral bozulmuyor yani alınan kilodan :)
Diyetisyene gitmek aslında istiyodum çünkü çok kilo alıyorum ama önceki doktorum göndermemişti.. Böle giderse gönderirim falan diye tehdit ediyodu ama bi türlü göndermedi.. hayırlısı böleymiş diyorum artık.. ben zaten tatlı sevmem çok.. Hatta hamileliğim boyunca kız oynasın diye çikolatadan başka dooru dürüst tatlı bile yemedim ama demek ki ona bağlı bişi değil.. Çok tatlı yiyenlerde çıkmadığı da oluyomuş..