- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.001
2000 olduk valla :)) hani hiç süpris ödüller eğlenceler filan yokmu 
milenyuma girdi bizim topic 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bizim odanın resimlerini koyuyorum fikir olur belki diye...
2000 olduk valla :)) hani hiç süpris ödüller eğlenceler filan yokmumilenyuma girdi bizim topic
![]()
:)) sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum..dört duvar, kızım ben ve tv.. nereye kadar(
heleki kış ayında..
sürprizlerimiz 3000 de olur inşallah.. o zamanda doğum haberleriyle şenlenir topiğimiz Allah'ın izniyle inşallah.
bunlar 2000 şerefine olsun bari:)))
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
aayyhhhh bugün çok alışveriş yaptım yaaaa..biri beni durdursunnnn
Canımmmmm aynı şey benim içinde geçerli.. İş yerinde vakit hiç gezmezdi herhalde burası sizler olmasanız..
Bende onu sorcaktım doğuma kaçta gireriz 3000lerdemi ya? Daha çok varmış hızlı hızlı yazalım bari:)))
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Ama insanı çok mutlu ediyo :)) ben bu ay bişe almadım galiba frenlemiştim en son aldıysamda hatırlamıorum ama annem aldı gecelik filano sayılmaz dimi? :))
6 ayda 2000 olduysak 3000 oluncada doğum yaparız gibi geldi.:)))
kısmet artık... gerçi son zamanlar daha çok yazışırız gibi geliyor.. kim doğum yaptı, kimin sancısı var vs vs..
hepsi de tatlı telaşlar olsun..
6 ayda 2000 olduysak 3000 oluncada doğum yaparız gibi geldi.:)))
kısmet artık... gerçi son zamanlar daha çok yazışırız gibi geliyor.. kim doğum yaptı, kimin sancısı var vs vs..
hepsi de tatlı telaşlar olsun..
Yok canım sayılmaz:))Ben de şimdi çıkıp bişeyler almak istiyorum ama bugün kimse yok çıkamıyorum günlük gezmeme:)))dün kayınvalidem bişeyler aldı ama ben hemen gittim benim istediklerimi aldırdım:)))O da sayılmaz dimi?
Yok canım sayılmaz:))Ben de şimdi çıkıp bişeyler almak istiyorum ama bugün kimse yok çıkamıyorum günlük gezmeme:)))dün kayınvalidem bişeyler aldı ama ben hemen gittim benim istediklerimi aldırdım:)))O da sayılmaz dimi?
ay benim kaynanamlar ne alıyo merak ediyorum:)) hiiçç haberim yok hiçte sormuyorum eşime naapıyolar die..2 tulum alıp gelirler utanmadan şimdi
Kesinlikle sayılmaz :)) Yaa çok zevkli ama insan kendini kontrol edemiyo.. Eskiden bişey alcaam zaman buna gerçekten ihtiyacım var mı yaa boşver falan derdim, şimdi bebeğime feda olsun diyorum battık :)) o yüzden durmam lazımdı bu ay.. ama yarından sonra tekrar başlayabilirim ay bitti:))
Aman almasınlar daha iyi bence bizimkide dün aradı ne renk falan alıyım diye ben hemen dur geliyorum dedim.Akşamada bize geliceklerdi eşimin büyük amcasıyla yengesini de alıp gelmişler sonra da bunları aldım ben oğluma diye gösterdi.En sevmediğim şey o yüzden hiç ama hiç istemiyorum bişey almalarını.Neyse en azından müdahale ettimde benim istediklerim aldı sağolsun....
ben nerdeyse 3 senedir görüşmüyorum güzelim eşimin ailesiyle..onun için merak ediyorum işte..şimdi doğumda da yüzsüz yüzsüz gelirler mutlaka..2 de tulum alırlar ellerine..neyse ben oğlumun herşeyini tamamlıyorum zaten ihtiyacım yok onlara..
Senin durum daha farklı tabi canım,dediğin gibi olur kesin.En iyisini yapıyosun valla.Biz yakın oturuyoruz ve malesef oğluma bakıcak.Neyseki aramızda çok sorun yok çünkü ben yeri geldimi lafımı esirgemem.Ben evlendim bir yıl birlikte oturduk sonra kendi evimizi aldık ama o zamanları hatırlamak istemiyorum ev aldık diye sevinceğine neler söyledi ilk önce.Şimdi de oğlumun evi diyip duruyo.Aman neyse çok doluyum bu konuda.Gereksiz bi konu uzatmıyım.
BEN DÜN anneysen.com da doğum hikayelerini okudum işyerinde ağla ağla duramıom.Biri görse dicek noldu akşam eşime anlatırken bile içim dolduuu .Bu arada gitti gidiyordan aylar önce aldığım kalp atışı dinleme cihazım nihayet bgn gelio adamla bi ton kavga ettim istemiorum paramı iade et dediysmde yolladı iş işten geçsede artık yavrumu izliom hissediom cihazı napim neyseki ocakta evlenecek abimin eşi hamile olursa onlara veririm.
benimkiler ankarada..rahatım o yüzden..bizim oğluşa annem bakıcak büyük ihtimalle eğer ben çalışırsam tabi..söylerler güzelim..benimkilerde ilk yemeğe geldiler evlendikten sonra tabi benim anne tarafım arnavut bi çeyiz getirdimki 2 kamyon:) neyse süsledim masayı yemekler yaptım falan..niye bukadar yaptın biz misafirmiyiz oğlumun evi burası dedi..bide oğlumun paraları nereye gidiyo belli dedi:)) deyiş o deyiş patladı gitti:)))) bidaha da evime giremediler..
benimkiler ankarada..rahatım o yüzden..bizim oğluşa annem bakıcak büyük ihtimalle eğer ben çalışırsam tabi..söylerler güzelim..benimkilerde ilk yemeğe geldiler evlendikten sonra tabi benim anne tarafım arnavut bi çeyiz getirdimki 2 kamyon:) neyse süsledim masayı yemekler yaptım falan..niye bukadar yaptın biz misafirmiyiz oğlumun evi burası dedi..bide oğlumun paraları nereye gidiyo belli dedi:)) deyiş o deyiş patladı gitti:)))) bidaha da evime giremediler..