aynı malları bebeshop ta hesapladım 100 lira tuttu..burda 80 lira tuttu.. Picabo die sürekli alışveriş yaptığım biyer var ordada 98 tuttu..hem 70 lirayı geçince kargoda yok sanırım unnadoda..onun için ordan alıyorum[/QUirOTE]
merhaba mart anneleri,
canım ben havuzlu handan aldım chicconunkini 6 parçasını yani içinde şampuan, pişik kremi, bebek yağı, sabun, güneş kremi ve ıslak mendili ve çchicconun seyehat çantasıyla beraber 40tlye aldım inanın çoook uygundu tek tek alındığında çok pahalı oluyor bayağı hatta sebamedde vardı ama ben çantsı olduğu için chicco aldım çevremdekilerde chicco makanın iyi olduğunu söylediler. sebamedde şampuan, bebek yağı, pişik kremi, sabunu ile bareber paket olarak 50 tlydi canım bence unnado tam bir kazık yer valla, ben bayağı araştırdım hatta yakın arkadaşlarım doğum yaptı hepside havuzlu handan aldılar bebişin ihtiyaçlarını, bende bebişimin hemen hemen herşeyini ordan aldım hatta nakitede %10 indirimde var bence birgününüzü ayırın ve mutlaka gidin havuzlu hana ben çok memnun kaldım