• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi :43::43::43::43::43:

sıkma canını arkadaşım, 10 gün güzelce beslen ve dinlen bir sonraki kontrolde normale dönmüş olur kuzenimdede benzer durum olmuştu kısa sürede düzelmişti emin ol üzülmene değmiyor...

bu arada kızımın odasının fotolarını ekledim bugün birkaç sayfa geride kaldı gördün mü?

Herkese Merhaba;

Yüce Allah'ım izin verirse inşallah ben de Mart annesiyim :49:
Şu anda 25+2 haftalık hamileyim.:nazar::nazar::nazar:
Burada sizlerden çok şey öğrendim. Buradaki destek, dualar çok samimi.
Yazamasamda üzüntülerinizde duacınız, sevinçlerinizde kahkahanız oldum..

İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle, vakti zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız. :nazar:

kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi :43::43::43::43::43:

Canımmm üzme kendini doktorun dediğini yap düzelir strese sokma kendini öyle beceremiyorum fln diyerek

arkadaşlar iyi akşamlar
aç karınla baktırdığım rutin kan tahlilimde glukozum biraz düşük çıkmış
trigliserit ise 150 den küçük olması gerektiği halde 164 çıkmış
canım çok sıkıldı şeker hastalığında böyle yükseliyormuş sanırım değer :44:
doktoruma daha göstermedim ama canım çok sıkıldı

Sıkma canını kötü bişey değil şeker çıksa bile diyetle idare ediyoruz ama moralimizin yüksek olması çok önemli o yüzden aklına kötü şeyler getirme

Kuzum benim beceremiyorum olur mu.. Bende şekeri duyunca bi üzüldüm yapamıyo muyum ben bu işi dedim ama sonra şöyle düşündüm, yapamıycak olsam Allah vermezdi.. Verdiğine göre emanetine gözümüzden de iyi bakcaz başka çaremiz yok.. doktor yat diyosa yat.. ve moralini hep yüksek tut..

Slm kızlar nasılsınız minnoşlar nasıl çook yoğunum iş yerinde arada girip sadece okuyorum biraz hafifleyince yazayım dedim
Pollycim çok geçmiş olsun kızına inş.biran önce düzelir Özge ve Ayça kaynanalardan bahsetmişiniz bende sizden farksızım bizimkiler tam kara kazanda kaynamalık :33::33: bu arada Ayça oğluşuna aldığın ayakkabıya bayıldım çok güzel güle güle giysin minik erkekin :54: Melikenin de şekeri yüksek çıkmıştı galiba inş. düzelir en kısa zamanda cnm şimdilik geçmişten okudularımdan aklımda kalanlar bunlar pazar günü kızıma yine alışveriş yaptım miniçonun mağazasında çok uygun fiyatlar 2li takımlar 5-6 tl çıtçıtlı badiler 3 tl baya bişeyler aldım ucuz ucuz eksiklerimiz büyük bölümünü tamamladık ev arayışlarımız sürüyor uygun bir ev bula bilsek kızıma odamı mı yoksa sadec beşik mi alıcaz ona göre karar vericez şimdi oturduğum ev dublex nasılsa satın alacaz diye ona göre eşya almıştım şimdi eşyama göre ev bulamıyorum birde kızıma annem bakacak ona da yakın olmasını istiyorum ayy benim halim ne olacak inş. doğuma kadar hall olur dua edin bana kızlar

Çok sağol canım düzelir inşallah..
Özletme kendini fırsat buldukça yaz..
Dualarımız seninle..

Sıkma canını kötü bişey değil şeker çıksa bile diyetle idare ediyoruz ama moralimizin yüksek olması çok önemli o yüzden aklına kötü şeyler getirme

ahhhh canım sağolasınn
valla canım sıkıldı kendime kızdım tutamadın boğazını dedim durdum
neyse artık haftaya şeker yüklemem var o zamana kadar azcık dikkat edeyim
belki çıkmaz bellimi olur :44:

Canım bu 100lük sonucu mu? Gerçi 50likse bile süper :) Maşallah :nazar::nazar:

canim 50 lik sonucu. 100 luge gerek yok dediler. Tsk ederim canim inşallah senunde düzelecek. benim kolesterol çıktı normalden fazla bende süt ve yoğurdu tam yağlı tüketiyordum tadından ötürü yağsız tuketcem artık.

melyche yatak ile ilgili yazdığımı okudun mu?

sütlüçörek teşekkür ederim oda için, daha güzelleri senin bebişine inşallah...

merhaba kızlar
pollyanna cnm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kızına

mag cnm ayakkabı çok güzel iyi güzel günlerde giyer inş oğluşun

bebek bakım ürünü olarak ben bübchen aldım çantasıyla set sanırım 59 almıştım set halinde alınca daha uygun diye biliyorum sebametinde setleri var kızlar

böyle düşünme lütfen en kısa zmnda düzene gireceğine inanıyorum cnm ben :16::16:

Herkese Merhaba;

Yüce Allah'ım izin verirse inşallah ben de Mart annesiyim :49:
Şu anda 25+2 haftalık hamileyim.:nazar::nazar::nazar:
Burada sizlerden çok şey öğrendim. Buradaki destek, dualar çok samimi.
Yazamasamda üzüntülerinizde duacınız, sevinçlerinizde kahkahanız oldum..

İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle, vakti zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız. :nazar:

Zaten aramızdaymışsın ama yine de hoşgeldin.. :emir_bebek:

Güzel dualarına amin, inşallah :nazar::nazar:

bugünn hasttanedeydimm 75lik şeker yüklemesi yapıldıı midem altüst oldu valla
sonuçlarım olması gereken en alt seviyede çıktı çok şükürr
doktorum dediki son aylar çok kilo alınıyo iki risk çok önemli biri gebelik şeleri diğeri tansiyonn
hızlı kilo alınıyosa 8. aydaa tansiyon bi çıkarr bebek ölümü olurr dedii
epey korktumm açıkçasıı diyete devam edicemm
bide demişlerki artıkk 18 kiloyu aşan gebelere bakmayınn riskli gebeliğe girer yollayın üniversite hastanelerine demiş sağlık bakanlığıı
yani kişi çok kilo almasa bile gebeliğinde
gebelikten önce misal 10 kilo fazlası varsa gebelik boyunca 8 kilo alsa riskli gebelik oluyomuşş ve üniversite hastanesine gitmesi gerekiyomuş
tabiki her doktor yollamaz ama risk almak istemeyen doktor yollarr
şeker çıkmadı ama doktorun dediği 8. ayda tansiyondan bebek ölümleri yaşanıyo demiştii epey korktumm
doktorr çok çokk dikkat ett bianda kilo alınıyoo dedii

ahhhh canım sağolasınn
valla canım sıkıldı kendime kızdım tutamadın boğazını dedim durdum
neyse artık haftaya şeker yüklemem var o zamana kadar azcık dikkat edeyim
belki çıkmaz bellimi olur :44:

canim belki Iyi çıkar stres yapma stres daha zararlı bu arada senin ilk bebeğin kaç yaşında adı ne bahsettinmi bilmiyorum kaçırmış olabilirim polly, sen, anneyimben, streetpit ikinci bebise hamile olanlardı yanlış hatırlamiyorsam

melyche yatak ile ilgili yazdığımı okudun mu?

sütlüçörek teşekkür ederim oda için, daha güzelleri senin bebişine inşallah...

Okudum kuzum çok sağol.. İnternete koymamışlar ama ikeanın mağazasına gitcem ilk fırsatta beşiğe bayıldım senin yanına kullandıklarında harika olmuş.. bende bi gidip bakcam, bebek odası yapmayım diyorum ama böle görüncede dayanamıyorum yaa :( alcam galiba bende :(

bugünn hasttanedeydimm 75lik şeker yüklemesi yapıldıı midem altüst oldu valla
sonuçlarım olması gereken en alt seviyede çıktı çok şükürr
doktorum dediki son aylar çok kilo alınıyo iki risk çok önemli biri gebelik şeleri diğeri tansiyonn
hızlı kilo alınıyosa 8. aydaa tansiyon bi çıkarr bebek ölümü olurr dedii
epey korktumm açıkçasıı diyete devam edicemm
bide demişlerki artıkk 18 kiloyu aşan gebelere bakmayınn riskli gebeliğe girer yollayın üniversite hastanelerine demiş sağlık bakanlığıı
yani kişi çok kilo almasa bile gebeliğinde
gebelikten önce misal 10 kilo fazlası varsa gebelik boyunca 8 kilo alsa riskli gebelik oluyomuşş ve üniversite hastanesine gitmesi gerekiyomuş
tabiki her doktor yollamaz ama risk almak istemeyen doktor yollarr
şeker çıkmadı ama doktorun dediği 8. ayda tansiyondan bebek ölümleri yaşanıyo demiştii epey korktumm
doktorr çok çokk dikkat ett bianda kilo alınıyoo dedii

Canım gözün aydın öncelikle şeker için..
Tansiyon içinde dikkat et evet ama doktorda biraz ağır konuşmuş yaa korkutmak için mi yapıolar neden böle insanın moralini bozuyo bazı doktorlar anlamıyorum.. benim şeker tavan yapmış doktorum yazık canını sıkma hiç korkulcak bişey yok diyetle düzelcez en fazla sezeryanla alırız filan dedi.. o yüzden çok seviorum doktorumu canım benim :)) başkası olsa hele önceki doktorum çok fenaydı..

Okudum kuzum çok sağol.. İnternete koymamışlar ama ikeanın mağazasına gitcem ilk fırsatta beşiğe bayıldım senin yanına kullandıklarında harika olmuş.. bende bi gidip bakcam, bebek odası yapmayım diyorum ama böle görüncede dayanamıyorum yaa :( alcam galiba bende :(

evin uygunsa oda yap kesinlikle, ona ait bir yaşama alanı olsun bu sizinde bebeğin geleceği, geldiği fikrine daha kolay adapte olmanızı sağlar.

gecelerim bizim odada alacağımız beşikte yatacak gündüzleride kendi odasında yatacak, bu şekilde birden farklı mekanda uyumaya alışacağından bir yere gittiğimizde huzursuzda olmaz.

Back
X