• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Melikecim tatlım bunlar çok şeker.. hemde ben pembe ve gri uyumuna bayılırım..
ama bence dışarda bi gez dolaş fiyat bak sonra istersen burdan alırsın..
kızımda birisi bizi bebetto marka bi elbise getirmişti. sanırım kızılaydan filan almıştı. Ankara da var yani. kızılayda çok var bebe mağazaları, ben bi miniço ya da bakıcam..veya özelcan da çooookkk.. sen daha iyi bilirsin gerçi:)))
patikler özelcanda 10 tl idi internet sitesinde. ben nasipse yarın gidiyorum annemle beraber.

Günaydın canımmm.. Evet bende araştırırken gördüm özelcan da varmış.. Cmtsi günü de ben gitcem annemle :)) bi bakayım oraya da patikleri ordan alıyım en iyisiii :)

günaydın pollycim ozelcan bebe ne arasan var gibi. netten neye baktıysak ozelcan bebe cıkıyor :) bi gezin de bize de söyleyin ne var ne yok diye.

evet Yasmincim yaa.. bende netten bakıp duruyordum hep, Geçen gün Melike tavsiye edince gidip göreyim dedim. hemde netten çoook güzel bi gardrop beğendim. Nasipse yarın onu almaya gidicez. hemde bol bol bakarım ne var ne yok diye.

çok şükür Yaradana bende 2 haneli rakamlara düşmüş bulunuyorum:)

sağol canım ısırganın fazlası zararlımış bilmiyodum bende bakıyorum bazı anneler 2 haneli rakamlara düşmüş hadi hayırlısı aralık anneleri şafak saymaya başlamış kimisi 2 gün kimisi 6 gün var diyo ay ne heyecanlı bende bi düşebilsem daha 110 lardayımmmmm:10::10::10::10:

canım öncelikle geçmiş olsun ve yeniden aramıza geldiğine sevindim...

eğer şeker çıkmadıysa günde 1 bardağın yarısı kırmızı pancar yarısı havuç suyu olacak şekilde karıştır ve iç kansızlığa birebir ben geçen haftaya kadar bunu yapıyordum ve kan ilacı kullanmadım hiç ama şeker çıktı havuç yasak umarım doğuma kadar stok beni idare eder...

kırmızı pancarda marifet araştır istersen internetten pekmezden vs vs çok daha iyi bir kan ilacı oluyor zaten pekmezler eskisi gibi kan yapma özelliğini yitirdi şekeri basıyorlar eskiden sıfır şekerden yapılırdı meyvanın şekeri idi ama bu söylediğim bizlerinde küçüklüğünde kaldı...

teşekkür ederim canım , senin bebişinde sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bebek olsun...

bende şeker yokk pancarı haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döker azda zeytinyağı gezdirip yerimm çok severim şuanda pancar var devamlı alırım meyve sıkıcamda sıkarım havuç pancar bi tanede greyfurt içerimm yarasın bebişe

Günaydın canımmm.. Evet bende araştırırken gördüm özelcan da varmış.. Cmtsi günü de ben gitcem annemle :)) bi bakayım oraya da patikleri ordan alıyım en iyisiii :)

:))) KK nın reklam yapmasına gerek yok valla.. biz fazlasıyla yapıyoruz:) reklam parasını bize versinler.
özelcan yolcusu kalmasıııınnn:))) yolu açın hamişler geliyor:))

hee bu arada TİNY LOVE diye bi site vardı komik bebek resimleri koyulup en fazla beğeniyi alana hediyeler vardı. bende koymuştum şansımızı denemek için. tabi ilk 3 e girmek çok zordu.. olmadı da tabi. Ama sağolsun Tinylove Beğenilerden hariç, kızımında arasında bulunduğu 3 kişiyi sürpriz olarak seçmiş. sabah sabah çok sevindirik oldum:)) ufak bi oyuncak gelecek inşallah.. oda küçüğümün şansı olsun inşallah. Ablası sayesinde bi oyuncağı olucak:))) :1::46::46::46::46:

sağol canım ısırganın fazlası zararlımış bilmiyodum bende bakıyorum bazı anneler 2 haneli rakamlara düşmüş hadi hayırlısı aralık anneleri şafak saymaya başlamış kimisi 2 gün kimisi 6 gün var diyo ay ne heyecanlı bende bi düşebilsem daha 110 lardayımmmmm:10::10::10::10:
Canım benim inşallah inşallah sende bu günleri göreceksin Allahın izniyle.
yılbaşında alışverişe de başlarsın.. sonra bizde başlıycaz şafak saymaya:)
2012 ağustos anneleri bile gelmeye başlamış maşallah..

Hayırlı olsun kuzummmmm :)) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol tatlım benim. son 3 ay hayırlısıyla

:))) KK nın reklam yapmasına gerek yok valla.. biz fazlasıyla yapıyoruz:) reklam parasını bize versinler.
özelcan yolcusu kalmasıııınnn:))) yolu açın hamişler geliyor:))

hee bu arada TİNY LOVE diye bi site vardı komik bebek resimleri koyulup en fazla beğeniyi alana hediyeler vardı. bende koymuştum şansımızı denemek için. tabi ilk 3 e girmek çok zordu.. olmadı da tabi. Ama sağolsun Tinylove Beğenilerden hariç, kızımında arasında bulunduğu 3 kişiyi sürpriz olarak seçmiş. sabah sabah çok sevindirik oldum:)) ufak bi oyuncak gelecek inşallah.. oda küçüğümün şansı olsun inşallah. Ablası sayesinde bi oyuncağı olucak:))) :1::46::46::46::46:

Özelcanın karşısından araya girince çıkrıkçılar yokuşu çıkıyo ordan da kumaş alıp anneme battaniye diktircem bebişe, pazen kumaş bilirsin :)) en sağlıklısı babaannelerimizn yoludur diye düşünerek :P

Tebrik ederim de zaten Defnecik bizim gönüllerimizin birincisi :)) Yeirm onun oyuncağını da ablasını da :) Çok şanslı zaten baksana doğmadan dünya tatlısı bi ablası oldu prensesin :16:

Özelcanın karşısından araya girince çıkrıkçılar yokuşu çıkıyo ordan da kumaş alıp anneme battaniye diktircem bebişe, pazen kumaş bilirsin :)) en sağlıklısı babaannelerimizn yoludur diye düşünerek :P

Tebrik ederim de zaten Defnecik bizim gönüllerimizin birincisi :)) Yeirm onun oyuncağını da ablasını da :) Çok şanslı zaten baksana doğmadan dünya tatlısı bi ablası oldu prensesin :16:

canıııım çok çok sağol..Rabbim şanslarını, bahtlarını hep açık etsin,hayırlı bi ömür yaşatsın inşallah.
senin minişinde çok şanslı olucak annesi.. çünkü fıstık gibi, çok güzel bi annesi var.:16::16:

canıııım çok çok sağol..Rabbim şanslarını, bahtlarını hep açık etsin,hayırlı bi ömür yaşatsın inşallah.
senin minişinde çok şanslı olucak annesi.. çünkü fıstık gibi, çok güzel bi annesi var.:16::16:

:54::54::54::54:

Evet aklı erene kadar bu hallerimi görmesse iyi, yarım dünya :))

yasminka hastane çıkışını çok iyi almışsın. bende bu ay alayım artık eşyaların yıkanması lazım...

Özgecim battaniyenin beyazını dün annem bana almış. süpriz yaptı... çok sevindim... senin battaniyenin boyutu kare şeklindemi yoksa dikdörtgen mi annemin aldığı dikdörtgene doğru gidiyor ama annem sarılır diyo bebek yinede bişey olmaz dedi...

Canım güle güle kullansın bebişin.Benimkide öyle tam kare değil,annen doğru söylemiş sarılır bişey olmaz.

Sutlucorek canım moralini bozma bir sonraki randevunda bebişinin kilosu daha iyi çıkar,sen bol bol ye bugünlerde.
Melikecim çok tatlılar ama bencede görüp de al,ayrıca bebetonun penyesi çok iyiymiş hiç bişey olmuyormuş.Bir de tomuycuk bebeninkiler çok iyiymiş.Kullananların tavsiyesi.
Pollycim kıznın şansı hep açık olsun,oyuncağını da güle güle kullansın:49:
Berkemdecim sen ve bebişin iyi olsun da alışveriş yapılır sen bu konuda endişelenme.Teyzeleri neler neler alır miniğe:49:
Başka atladığım var mı bilmiyorum aklımda kalanlar bu kadar.:49::49::49:

hepsi tatlım başka ben ankarada doğum yapacağım doğum nasıl geçecek sezeryanmı olsam en azından tarihi belli olur diorum bi bilinmezliğe doğru gitmek beni korkutuyo hastaneyide tam ayarlayamadım akropol bülent beyi tavsiye etmişler onunlamı görüşsem diorum zaman geçio ama ben yozgatta memurum izin kullanmak istemiyoum hiç bişeyimi halledemiyorum anlicaan kafam allak bullak

canim yozgatla mesafe çok mu uzak . dr una anlat. son haftan kalabilecegin biri var mi ankarada ? sen normal mi istiyorsun sezeryan mi

Sutlucorek canım moralini bozma bir sonraki randevunda bebişinin kilosu daha iyi çıkar,sen bol bol ye bugünlerde.
Melikecim çok tatlılar ama bencede görüp de al,ayrıca bebetonun penyesi çok iyiymiş hiç bişey olmuyormuş.Bir de tomuycuk bebeninkiler çok iyiymiş.Kullananların tavsiyesi.
Pollycim kıznın şansı hep açık olsun,oyuncağını da güle güle kullansın:49:
Berkemdecim sen ve bebişin iyi olsun da alışveriş yapılır sen bu konuda endişelenme.Teyzeleri neler neler alır miniğe:49:
Başka atladığım var mı bilmiyorum aklımda kalanlar bu kadar.:49::49::49:

inşaallah canım dün akşam büyük teyzemiz civcivime sarı beyaz tavşan kulaklı bornoz almışşş bayıldım :46::46::46:

yok cnım 2 saat arabayla zaten ankaradan geldik sürekli gidip gelioruz ailelerimiz ankarada ama ben onlarda kalmak istemiorum ev ayarlamayı düşünüyoruz olursa yoksa 1 hafta hastanede kalıp döniim diorum ama ters bişey olmasın die dua edicem normal istiodum ama bekleyemem orda normali

kızlar bu tavsiye ettiğiniz park yatağın linkini göremedim. rica etsem bir daha paylasabilir misiniz ? umutluyum78 daha önce söylemişti bende odama pratik ve uygun fiyatlı ama saglm birşey bakıyorum begenemedim bir türlü

slm cnm özelcan bebe de park yataklara girersen orada hediye yataklı olan görüceksin....

Günaydın kızlarr..

Bebetto bugün markafoni de.. bi takım bi de patik beğendim ama alıp almamakta kararsız kaldım :(
resimlerini ekleyimde bi bakın Eki Görüntüle 299415 Eki Görüntüle 299416
patik 12 lira takım 30 lira kargoyla beraber 45 tl tutar sanırım..

cok güzel cnm ben beğendim....zaten bitek bunu giymicek beğendiysen al daha da alıcaksın nasılsa...

çok şükür Yaradana bende 2 haneli rakamlara düşmüş bulunuyorum:)

hadi gözün aydın cnm ben sıkıldım ama 30 lu haftalara gelmek istiyorum....az önce tv şarkıcı hamiyet cıktı oda 33 haftalık hamileyiş erken doğum riski varmış herhafta iğne vuruluyorum dedi umarım 3 hafta daha dayanırızda doğururum dedi pöfffffffffffffffffff

Günaydınnnnnnnnn mart annişleri hepinize hayırlı ve bol tepicikli günler diliyoruz kızımla gocman gocman öpüyoruz sizi ve işe dönüyoruz maleseff:31: özlüyorum burda konuşmayı muhabbet etmeyi ama çook yoğunum hepinize bizden çiçek
71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:

Back
X