• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm özelcan bebe de park yataklara girersen orada hediye yataklı olan görüceksin....

cok güzel cnm ben beğendim....zaten bitek bunu giymicek beğendiysen al daha da alıcaksın nasılsa...

hadi gözün aydın cnm ben sıkıldım ama 30 lu haftalara gelmek istiyorum....az önce tv şarkıcı hamiyet cıktı oda 33 haftalık hamileyiş erken doğum riski varmış herhafta iğne vuruluyorum dedi umarım 3 hafta daha dayanırızda doğururum dedi pöfffffffffffffffffff

slm ışılcım 30 haftaya gelmek ve geçmek tek arzum şarkıcı hamiyetin iğneleriden bende vurunuyorumm üstelik doğuma kadar delik deşik olacammmm :51::51::51::51:

Kızlar bu patik nasıl sizce?Markafonide çok güzller almak isteyen olursa bi baksın çok şirinler.
$SHY-1047-TURUNCU-TURUNCU_01.webp

inşaallah canım dün akşam büyük teyzemiz civcivime sarı beyaz tavşan kulaklı bornoz almışşş bayıldım :46::46::46:
ayyy ne hoş:) sen almıyosun ama teyzeler boş durmuyor bak. Güle güle kullansın bebişin inşallah.

Günaydınnnnnnnnn mart annişleri hepinize hayırlı ve bol tepicikli günler diliyoruz kızımla gocman gocman öpüyoruz sizi ve işe dönüyoruz maleseff:31: özlüyorum burda konuşmayı muhabbet etmeyi ama çook yoğunum hepinize bizden çiçek
71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:

günaydın canım.. bu mis kokulu çiçekler için çok teşekkürlerr.

ÖZGEcim kızım adına çok çok sağol..

Son düzenleme:
slm ışılcım 30 haftaya gelmek ve geçmek tek arzum şarkıcı hamiyetin iğneleriden bende vurunuyorumm üstelik doğuma kadar delik deşik olacammmm :51::51::51::51:

az kaldı cnm ha gayret bu ayıda atlattıkmı 2 ay cabuk cabuk geçer vallaben insanlar hamile kalır 9 ay sonra doğurur sanıyodum yanılmmışım öğreniyorum burda rabbim hepimizin evladını zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar bu patik nasıl sizce?Markafonide çok güzller almak isteyen olursa bi baksın çok şirinler.
Eki Görüntüle 299489

güzel cnm bizim evin burda satan biryer var canlı canlı gördüm cok güzeller...

az kaldı cnm ha gayret bu ayıda atlattıkmı 2 ay cabuk cabuk geçer vallaben insanlar hamile kalır 9 ay sonra doğurur sanıyodum yanılmmışım öğreniyorum burda rabbim hepimizin evladını zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah...

güzel cnm bizim evin burda satan biryer var canlı canlı gördüm cok güzeller...

Fiyatı nasıl sence 12,90?Normalde ne kadar oluyo bilmiyorum.Ben buralarda pek görmedim...

Kızlar merhaba,

Geçmişi okumaya pek fırsatım yok su anda işlerden ama hemen size bir bilgivermeye geldim. Geçen gün burada eczanemizde.comdaki aventin süt pompasıyla ilgili konusuyorduk ya. Sitenin güvenli olup olmadığından emin olmadan eşimle korka korka şipariş verdik. Gerçi eksi sözlükte de siteyle ilgili bayagı güzel yorum vardı.

Dün aksamüstü sipariş verdik ve kargo şimdi elime ulaştı. Almak isteyenler gönül rahatlıgıyla alabilir yani:)

merhabalar güzel mart anneleri:71:
ronyacım,umutluyum,slnaras,özgecim,polyannacım,ceylincim,alevcim,özlemcim,sefy...hepinize çok teşekkür ederim..öyle güzel şeyler yazmışsınız ki..bana ve eşime (ki ona da anlattım)çok moral oldunuz..bazen en yakın arkadaşların bile duyarsız olduğu zamanlarda öyle incesiniz ki neden hergün belli bir vaktim burda geçirdiğimi çok iyi anlıyorum..iyi ki varsınız..
evden pek çıkmıyorum doktorum kendine 10 gün dikkat et dedi..evde puzzle yapıyorum ve kızıma bir battaniye başladım :16:
polyannacım geçmiş olsun defne umarım daha iyidir..oyuncağı da hayırlı olsun..hediyeler çok mutlu ediyor:54:
şeker yüklemesini atlatan arkadaşlar gözünüz aydın..
melis sen şimdiden kontrol altına almaya başlıyosun gibi maşallah, inşallah daha da iyi olucak..
ronyacım tatlı çok yedim diyosun,senin işin daha kolay olcak gibi .tatlıyı kestin mi hemen düşecek inşallah
sütlüçörek canım inşallah beslenmeyle halledilebilecek gibi görünüyor..inşallah protein ve sütüne dikkat et..ufak bir sıkıntı bile çok üzücü oluyor seni çok iyi anlıyorum..ama inşallah bol beslenme ve dua ile düzelicek..:71:

ronyacım,umutluyum,slnaras,özgecim,polyannacım,ceylincim,alevcim,özlemcim,sefy...hepinize çok teşekkür ederim..öyle güzel şeyler yazmışsınız ki..bana ve eşime (ki ona da anlattım)çok moral oldunuz..bazen en yakın arkadaşların bile duyarsız olduğu zamanlarda öyle incesiniz ki neden hergün belli bir vaktim burda geçirdiğimi çok iyi anlıyorum..iyi ki varsınız..
evden pek çıkmıyorum doktorum kendine 10 gün dikkat et dedi..evde puzzle yapıyorum ve kızıma bir battaniye başladım :16:
polyannacım geçmiş olsun defne umarım daha iyidir..oyuncağı da hayırlı olsun..hediyeler çok mutlu ediyor:54:
melis sen şimdiden kontrol altına almaya başlıyosun gibi maşallah, inşallah daha da iyi olucak..
ronyacım tatlı çok yedim diyosun,senin işin daha kolay olcak gibi .tatlıyı kestin mi hemen düşecek inşallah
sütlüçörek canım inşallah beslenmeyle halledilebilecek gibi görünüyor..inşallah protein ve sütüne dikkat et..ufak bir sıkıntı bile çok üzücü oluyor seni çok iyi anlıyorum..ama inşallah bol beslenme ve dua ile düzelicek..:71:

canım hep iyi olun inşallah.
kızının battaniyesi şimdiden hayırlı olsun. bitirince foto eklersin artık:)
ayrıca çok teşekkür ederim. bi yerden bişey kazanmak heleki kızım adına olunca çok mutlu etti.
defne biraz daha iyi teyzesi. çocuklar hasta olmasınlar:( insanın ömründen ömür gidiyor.

Günaydınnnnnnnnn mart annişleri hepinize hayırlı ve bol tepicikli günler diliyoruz kızımla gocman gocman öpüyoruz sizi ve işe dönüyoruz maleseff:31: özlüyorum burda konuşmayı muhabbet etmeyi ama çook yoğunum hepinize bizden çiçek
71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:71:

canım teşekkür ederiz.

slm güzel mart annişleri..bugece bir rüya gördümki aklım gidiyodu ağlayarak uyandım..bi sokakta yürüyoruz yanımda eşim var birileri daha var ama hatırlamıyorum.sonra kızım tekme atmaya başlıyo karnım acıyo dışardan eli ayağı bile belli oluyo karnımı yırtıp çıkacak..eşime bak napıyo diyorum sonra birden karnımdan çıkıyo kızım okadar korkuyorumki alıyorum sarılıyorum kızıma birden başlıyo konuşmaya anne ben artık orda kalmak istemiyorum dışarı çıkmak istiyorum seni çok seviyorum anne diyo..allahım yarabbim yazarken bile gözlerim doluyo..kızım olmaz daha 3 ay var diyorum daha çok erken hadi nolur gir içeri diyorum:))) bu karnımdan nasıl çıktı hani aşağıdan çıkmadı..tekrar nasıl koycam karnıma diyorum karnıma basıtırıyorum sonra giriyo içeri..hayırlara gitsin beni böylesine etkileyen bir rüya daha görmedim hala etkisindeyim..öyle korktumki kendime gelemedim uyandıktan sonra..

slm güzel mart annişleri..bugece bir rüya gördümki aklım gidiyodu ağlayarak uyandım..bi sokakta yürüyoruz yanımda eşim var birileri daha var ama hatırlamıyorum.sonra kızım tekme atmaya başlıyo karnım acıyo dışardan eli ayağı bile belli oluyo karnımı yırtıp çıkacak..eşime bak napıyo diyorum sonra birden karnımdan çıkıyo kızım okadar korkuyorumki alıyorum sarılıyorum kızıma birden başlıyo konuşmaya anne ben artık orda kalmak istemiyorum dışarı çıkmak istiyorum seni çok seviyorum anne diyo..allahım yarabbim yazarken bile gözlerim doluyo..kızım olmaz daha 3 ay var diyorum daha çok erken hadi nolur gir içeri diyorum:))) bu karnımdan nasıl çıktı hani aşağıdan çıkmadı..tekrar nasıl koycam karnıma diyorum karnıma basıtırıyorum sonra giriyo içeri..hayırlara gitsin beni böylesine etkileyen bir rüya daha görmedim hala etkisindeyim..öyle korktumki kendime gelemedim uyandıktan sonra..

canım ya hayır olsun. artık zamanın çoğu gitti bilinç altında hep doğum var. doğum yazılarını okumayın bak bir daha etkileniyorsunuz işte. dün bahsediliyordu dokğum hikayeleri... canım ben nette bir yazı okumuştum artık bu haftalardan sonra gece kabuslar görebilirsiniz yazıyordu. banada arada kabuslar geliyor rüyama. kötü bişey getirme aklına. sadece kızının doğumu hep aklında onu doğmuş gördün. telaşlanma olurmu hayra yor...

Canım hep iyi ol inş.Minik kızının battaniyesi hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın.Bitince bir foto bekliyoruz.

Canım hayır olsun inş.Doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmek normal heralde bende hep doğduğunu ve doğar doğmaz da konuştuğunu görüyorum:)))

canım hep iyi olun inşallah.
kızının battaniyesi şimdiden hayırlı olsun. bitirince foto eklersin artık:)
ayrıca çok teşekkür ederim. bi yerden bişey kazanmak heleki kızım adına olunca çok mutlu etti.
defne biraz daha iyi teyzesi. çocuklar hasta olmasınlar:( insanın ömründen ömür gidiyor.

battaniyeyi evet eklemek istiyorum..inşallah foto eklemeyi o zamana kadar öğrenrim..göbiş eklemeyi başaramamıştım daha önce:)
defnenin de iyi olmasına çok sevindim:nazar:

Ronyacım,umutluyum,slnaras,özgecim,polyannacım,ceylincim,alevcim,özlemcim,sefy...hepinize çok teşekkür ederim..öyle güzel şeyler yazmışsınız ki..bana ve eşime (ki ona da anlattım)çok moral oldunuz..bazen en yakın arkadaşların bile duyarsız olduğu zamanlarda öyle incesiniz ki neden hergün belli bir vaktim burda geçirdiğimi çok iyi anlıyorum..iyi ki varsınız..
Evden pek çıkmıyorum doktorum kendine 10 gün dikkat et dedi..evde puzzle yapıyorum ve kızıma bir battaniye başladım :16:
Polyannacım geçmiş olsun defne umarım daha iyidir..oyuncağı da hayırlı olsun..hediyeler çok mutlu ediyor:54:
Melis sen şimdiden kontrol altına almaya başlıyosun gibi maşallah, inşallah daha da iyi olucak..
Ronyacım tatlı çok yedim diyosun,senin işin daha kolay olcak gibi .tatlıyı kestin mi hemen düşecek inşallah

canım sende iyiki varsn bende öyle kaç aydır sayfayı kapatmıyorum işimi yapıyorum bi yandan da yandan yorumları okuyorum

yakın olsaydın puzzle yardıma gelirdim benimde evde yarım var bi tane bebecik doğana kadr bitirmemiz lazım

canım fazla takılma bende aynı kabusu gördüm kızım karnımı yarıp yarısını çıkarmıştı ellerini yüzünü görmüştüm çok tatlıydı gerisini hatırlamıyorumm

hayrolsun inş. Bişeylerin etkisinde kalmış olabilirsin

Back
X