• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Polly çok sağol ya ne güzel yazıymış bu.. Aynı benim gibi düşünüyo adam :p :))

:1::1:
yani neymiş, çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyormuş:))

kızımda çıkmamıştı benim, inşallah bunda da çıkmaz.. ama annemde şeker var.. öle aman aman yüksek değil çok şükür. ilaçla kontrol altında tutuluyor, tabi yemesine de dikkat ediyor. ırsi ise bende de ilerde çıkma ihtimali var.
Olsun ne yapalım canımız sağolsun:)

egzersiz çok önemliymiş

Yani neymiş, çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyormuş:))

kızımda çıkmamıştı benim, inşallah bunda da çıkmaz.. Ama annemde şeker var.. öle aman aman yüksek değil çok şükür. Ilaçla kontrol altında tutuluyor, tabi yemesine de dikkat ediyor. ırsi ise bende de ilerde çıkma ihtimali var.

egzersiz çok önemliymiş

canım endişe etme bence sendede çıkmayacak bana öyle geliyorrr

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))

Kizlar nasilsiniz giremedim kacgundur annem ve kayınvalidem burdaydilar onlarla ilgilendim kalabalık iyiydik şimdi gittiler ev sessiz kaldı :((
Gecmisi okuyamadım umarım herkez iyidir

canım endişe etme bence sendede çıkmayacak bana öyle geliyorrr
Hülyam inşallah canım benim. Hayırlısı:)

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))

ayyyyy ne hoşş, ne heyecanlı..

şuan senin yüzündeki tebessümü görmek isterdim. mutlu mesut hizmet ediyorsundur.. içinin kıpırtısı, yüeğinin güm güm atışı, tarifsiz bi heyecan...

Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin. AMİNNN

Ayy canım ne güzel oğluşun güle güle kullansın.Bitince foto eklede bizde görelim tatlım oğluşunun odasını:))))

yani neymiş, çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyormuş:))

kızımda çıkmamıştı benim, inşallah bunda da çıkmaz.. ama annemde şeker var.. öle aman aman yüksek değil çok şükür. ilaçla kontrol altında tutuluyor, tabi yemesine de dikkat ediyor. ırsi ise bende de ilerde çıkma ihtimali var.

egzersiz çok önemliymiş

Benim sadece ananemde vardı insülin kullanırdı o.. Irsi de olabiliyomuş tabi ama olsada bize napar şeker yaa.. yemişim şekeri :)) (morali yüksek tutuyorum) :52::52:

OHHH MAŞALLAHHH NE KADAR GÜZEL TELAŞLAR BUNLAR BENİM İKİZLERİNDE BEKLİYORUZ MOBİLYALARINI ANNEM BENDEYKEN HALLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ KISMET OLURSA İYİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN RABİİMMMM:nazar::nazar::nazar:
Kizlar nasilsiniz giremedim kacgundur annem ve kayınvalidem burdaydilar onlarla ilgilendim kalabalık iyiydik şimdi gittiler ev sessiz kaldı :((
Gecmisi okuyamadım umarım herkez iyidir
H.GELDİN CANIMMM KALABALIK HER ZAMAN ÇOK İYİDİR BENDE HEP SEVMİŞİMDİR KALABALIĞI AMA GİTTİKLERİNDE HÜSRAN OLUYOR İŞTEE ÜZÜLME AMA YİNE GELİRLER MERAK ETME EMİİİİ
Halden anlamıyolar malesef,sağol canım,neyse doyurdum oğlumu şimdi tekmeler atıyor:)))

AFİYET ŞEKER OLSUN OĞLUŞUNA ŞİMDİ GÜZEL GÜZEL OYNASIN BAKALIM

Canım gözün aydın hayırlı olsun bebişinin odası.. Allah sağlıkla ve huzurla odasında büyüttmek nasip etsin.. :nazar:

güle güle kullansın bebişin odasını

Hulyacim canım valla sorma alışında insan zor oluyor

Pericim bebeğinin odası hayirli olsun güle güle yatsın bebisin

canım hadi hayırlı olsun. güle güle kullansın bebişin. tamamlansın eklersin fotosunu...

Back
X