• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuruyolar hemde misler gibi ben zaten üşeniyorum toplamaya akşamları yorgun argın 2 - 3 duruyolar orda :52: Hayatta öyle bi aptallık yapmam ben bile deterjan kutusunun ağzı açık kalınca rahatsız oluyorum çok ağır kokuyo bebişim napar :(

Kuruyanları 2-3 gün sallandıran sadece ben değilim demek ki :D ama havalansınlar diye bırakıyorum kesinlikle üşendiğim için değil yoksa bu aralar çok hamaratım son bi kaç aydır özellikle :126:

$chc71373blue-260x300.webp $nuk280453-260x300.webp

bak emzik bu..buda kordonu:)))))

Kuruyanları 2-3 gün sallandıran sadece ben değilim demek ki :D ama havalansınlar diye bırakıyorum kesinlikle üşendiğim için değil yoksa bu aralar çok hamaratım son bi kaç aydır özellikle :126:

Akşamları yemekten sonra pert daha yerimden kalkamıyom kocam sağolsun mutfağı topluyo düşün kaç gündür çamaşır yıkıcm ona bile üşeniyom ama bugün yıkıcam artık yarına kurur h.sonu ütü anlatırken bile yoruldum

hehehe ben kurutucu almadan önce ipten alıp ütüleyip giyiyodum:))) kim toplicak bide onları yaaaa:))))

Bende markafoniden nuk emzikle kordonunu almıştım takamadım bi türlü :)) acemi olmak ne zor bişeymiş bekliom eve deneyimli biri gelsin ona taktırcam :D bi ucu kıskaç orası sanırım bebeğin üstüne kıstırılıyo diğer tarafı silikondan bi halka, emziğe nası bağlantı kurcam anlamadım ben :D

Merhaba kızlar
Biz eşimle Cumartesi günü şu meşhurrrrrrrrrrrrr eminönündeki havuzlu hana gideceğiz, bakalım inşallah bahsedildiği kadar vardır.
Bebişimin hastane çıkışlarını havlusunu küvetini benim gecelik pijama takımlarımı ordan almayı düşünüyorum.
Gitmişken şu hastane süslerine ve bebek şekerlerinede bir bakar fikir edinirim. Bu haftaaa sonunu bebişimize alışverişe harcayacağız
Bu arada geçen hafta sonu kontrolümüz vardı. Bebiş çok şükür iyi herşey yolunda, yalnız artık hareketleri canımı yakıyor bazen kaburga kemiklerimi falan kıracak diye korkuyorum:1:
Tosunum büyüsünde ben razıyım canımın yanmasına.:nazar::nazar::nazar:
Birde ben kalça, bel, bacak ağrıları sıklaşmaya başladı artık
Allah şişman insanlarında yardımcısı olsun, çorabını bile giymek ne zahmetli oluyormuş
Bu arada izne ayrılmamamada 1 ay kaldı, sporu sıklaştırdımm. İzne çıkıncada bol bol yüzeceğim inşallah hem bebiş hem benim rahatlamam açısından
Bizden haberler şimdilik bu kadar.

seninle hemen hemen aynı durumdayız sanırım ben de çorabımı bile giyemiyorum.:)
Havuzlu hana bayılacaksın.Biz de geçen hafta gittik en alt kattan aldım hemen hemen herşeyi.Çok uygun çok çeşit var.:)

Bende markafoniden nuk emzikle kordonunu almıştım takamadım bi türlü :)) acemi olmak ne zor bişeymiş bekliom eve deneyimli biri gelsin ona taktırcam :D bi ucu kıskaç orası sanırım bebeğin üstüne kıstırılıyo diğer tarafı silikondan bi halka, emziğe nası bağlantı kurcam anlamadım ben :D

açılıyodur o kesin biyerinden:)) ama sen kör göz görmüyosundur kesin:)

Akşamları yemekten sonra pert daha yerimden kalkamıyom kocam sağolsun mutfağı topluyo düşün kaç gündür çamaşır yıkıcm ona bile üşeniyom ama bugün yıkıcam artık yarına kurur h.sonu ütü anlatırken bile yoruldum

Aynenn valla.. yemekten sonrası büyük dert.. ama en zoru çamaşır ütü geliyo bana da.. eşim toplamama yardım ediyo ama ütüden anlamıyo iki haftada bir ütüleyebiliorum valla :(

Aynenn valla.. yemekten sonrası büyük dert.. ama en zoru çamaşır ütü geliyo bana da.. eşim toplamama yardım ediyo ama ütüden anlamıyo iki haftada bir ütüleyebiliorum valla :(

bizde ütü işine kociş bakıyo..benimkileride ütülüyo sağolsun...ben yıkıyorum o ütülüyo..mutfağıda o topluyo..ben pişiriyorum o topluyo:))) işbirliği içindeyiz:)

bizde de öyle ütüden anlasa yaptırırım bizim evde dolap boşaldı artık haftaya giyecek kıyafet kalmadı desem yalan olmaz hani kim bilir nasıl ütü çıkıcak bana oyyyyy

bizde ütü işine kociş bakıyo..benimkileride ütülüyo sağolsun...ben yıkıyorum o ütülüyo..mutfağıda o topluyo..ben pişiriyorum o topluyo:))) işbirliği içindeyiz:)

ohhhhh çamaşırı makine yıkıyo makine kurutuyo ütüyü koca yapıyo mutfağı topluyo iyiymiş gerçekten çok güzelmiş

ohhhhh çamaşırı makine yıkıyo makine kurutuyo ütüyü koca yapıyo mutfağı topluyo iyiymiş gerçekten çok güzelmiş

:))))) benim kocam çok marifetlidirrr..hayatımın aşkııı..eskiden ben yapıyodum..bigün dedi olmamış bunun ütüsü nasıl yapmışsın dedi..hee dedim öle mi bidaha otur kendin yap dedim..o gündür elimi sürmüyorum

:))))) benim kocam çok marifetlidirrr..hayatımın aşkııı..eskiden ben yapıyodum..bigün dedi olmamış bunun ütüsü nasıl yapmışsın dedi..hee dedim öle mi bidaha otur kendin yap dedim..o gündür elimi sürmüyorum

o zaman haketmiş yapsın ütüleri :) benimki ütü yapmaya kalksa sabahtan akşama bitiremez 2 saat uğraşıyo bide beceremiyo garibim

Bu halimden anlamayan, normal zamanda tartışırsın tabii ama bu durumdayken anlamayan ve bana sesini yükselten patronumu hiddetle , nefretle kınıyorum.
ONDAN NEFRET EDİYORUM....................:47::47::47::47::47::

:43:

Back
X