• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam ben de aranıza yeni kaytıldım..2012 mART anneleri bu haftalarda glukoz yükleme testi yaptırmya başlamış olmalısınız.yüksek çıkan var mı?benim 50gr glukoz yüklememde 223mg/dl geldi.yaklaşık 17 gündür diyet yapıyrum:-(

Hoşgeldin,canım..Senin de yüksek çıkmış benim haftaya yapılacak şeker yüklemesi.

canım tickerini nasıl değştirdin ben yapamadım bir türlü yardım edermisin lütfen:14::14:

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım bu topikte konuyla ilgili yazı hazırlamışlar. belki yardımı olur...

selam ben de aranıza yeni kaytıldım..2012 mART anneleri bu haftalarda glukoz yükleme testi yaptırmya başlamış olmalısınız.yüksek çıkan var mı?benim 50gr glukoz yüklememde 223mg/dl geldi.yaklaşık 17 gündür diyet yapıyrum:-(

canım biraz yüksek çıkmış. geçmiş olsun. bu geçici bir durum. diyetine çok dikkat et olurmu...

Canım aramıza hoşgeldin.. Allah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah..
Her yeni gelen şekerim yüksek çıktı siz naaptınız diyo kimse geçmişi okumuyo galiba :)) 1 haftadır hergün aynı şeyi konuşuyoruz benim şekerim çıkıyo iyice açıklamaktan :D:D diğer kızlara yönlendiriyorum ya da geçmişi okuyun en iyisi :)) :54:

[B]günaydın kızlaaarr gerçi akşam oldu ama ben daha uyanamadım

şu aralık ayına da girdik çok şükür..her girdiğimiz ayı bitirmiş kabul ediyorum zaten öyledaha çabuk zaman geçiyor ay düşüncesi bile yorucu çocuğu doğurmak büyütmek off off..ocak ayına girdik mi benim tamamen hazır olmam lazım valla..10 gün sonra kontrole gidicem oğlumu gene çok özledim ya allahtan artık hareket ediyorlar merak etmemize gerek kalmadı hareketli oldukları sürece..şeker testim temiz çıkmıştı bu ay da bi tiroidime baktırayım bari her ay deldirmeden olmaz zaten:))

biz de yılsonuna doğru ist.a gidicez gezmeye..avmlerden çocuk mağazalarının bol olduğu birisini tavsiye edebilirmisiniz istanbul da oturan arkadaşlar..soğuk olduğu için dışarda pek dolaşamayız gibi geliyor ama kaliteli şeylerin olduğu bi ryer varsa cadde üstü fln oralara da gideriz bir de istiklal i dolaşmak istiyorum avmlerden başka istiklal de tavsiye edeceğiniz mağaza fln var mı a"cep
[/B]

bütün avm lerde çocuk mağazaları var zaten ama bahçelievlerde kadir has çocuk dünyası var tamamen çocuk mağazaları var orda

merhaba canım ben tam forum ist dibinde oturuyorum valla ebebek iyi bir mağaza ama bazı şeyler çok pahalı, yani genel anlamda söylemek gerekirse avmlerden alışveriş yapmak biraz pahalı bence ben hemen hemen herşeyimi havuzlu handan aldım hem dışarının fiyatlarına göre çoookkkkkk ucuz inan biz eşimle 1 hafta forum ist çocuk bebek mağazalarına girdik aman allahım bazı fiyatlar şok etti bizi yani tamam bazen kampanyalar falan indrimler oluyor ama genel anlamda pahalı ben ebebekteki ürünlerin aynısını daha ucuza eminönündeki havuzlu handan aldım eğer zamanın olursa mutlaka uğra oraya canım hemde çok kaliteli ürünleri tavsiye ederim.

ben forum istanbula 1 kere gittim iğne atsan yere düşmez acayip kalabalıktı zaten ben şirinevlerde oturuyorum yakın yerlerde avm çok oraya kadr gitmiyoruz

sen test yaptırdın mı?şimdilik diyetle iyi gidiyor.ama yaptığım diyetle pek doymuyorum:-(

evet 50 ve 100 grlık yükleme yapıldı ikisindede yüksek çıktı.
50 gr da 158 çıktı. ama 100 gr lığı hatırlamıyorum şimdi.
diyetisyene gitmedim doktorun tavsiyesi ve burdaki arkadaşlarla araştırmalarımızla yemeğimi düzene soktum.
beyaz ekmek yemiyorum işte onun yerine tavsiyem buğday ekmeği. çok tok tutuyor. hamur işi, çok tuzlu, çok tatlı şeylerden kaçıyoruz.
havuç, bezelye gibi şekerli sebzeler yerine daha çok yeşil ağırlıklı sebzelerle beslenmeye çalış... sebze yemekleri tüket bol bol...
pirinç pilavı yememeye çalış... şimdilik aklıma gelenler bunlar...

bende de şekerden şüphelendikleri için yaklaşık bir aydır diyet yapıodum kendimce, dün nihayet 50 lik yükleme yaptırabildim, şekerim yokmuş meğer...

bende de şekerden şüphelendikleri için yaklaşık bir aydır diyet yapıodum kendimce, dün nihayet 50 lik yükleme yaptırabildim, şekerim yokmuş meğer...

Çok sevindim canımm gözün aydın :nazar: Ama olsun diyetin zararı yok zayıflamak için yapmıyoruz sonuçta sağlıklı olsun bebişlerimiz yeter :55:

Back
X