• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

evet şükür hallettik gardrop işini. Doğru yolu bulunca hemen aldık:))

SELENcim sağol canım.

Biz bu eve geçeli 1,5 yıl oldu, burda klozet yok:( bu ay kayınbabamlar geldiklerinde banyo tadilata giricek bu yüzden. şuan ben yalnız ilgilenemem diye onları bekliyoruz.

Son düzenleme:

SELENcim sağol canım.

Biz bu eve geçeli 1,5 yıl oldu, burda klozet yok:( bu ay kayınbabamlar geldiklerinde banyo tadilata giricek bu yüzden. şuan ben yalnız ilgilenemem diye onları bekliyoruz.

ev bizim olsa bende düşünürdüm çocuklar içinde büyük kolaylık klozet sen mutlaka yaptır defne içinde iyi olur

kızlar slm,şimdi geldim eve park yatak ana kucağı araba falan baktım beğeneyim artık dedim annem gelcek ayın sonunda alcak işte saolsun..bişe sorcam kızlar park yatak chico mu kraft mı alayım aslında pierre cardin beğenmiştim baya önceden samsundan bakmamıştım ama bugün dolaştım baya cardinin park yatağını bulamadım soruşturmam lazım nerde satılıyo die....bebek arabasıda ya pierre cardin ya kraft yada baby2go almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi..fikirlerinizi bekliyorum..

kızlar slm,şimdi geldim eve park yatak ana kucağı araba falan baktım beğeneyim artık dedim annem gelcek ayın sonunda alcak işte saolsun..bişe sorcam kızlar park yatak chico mu kraft mı alayım aslında pierre cardin beğenmiştim baya önceden samsundan bakmamıştım ama bugün dolaştım baya cardinin park yatağını bulamadım soruşturmam lazım nerde satılıyo die....bebek arabasıda ya pierre cardin ya kraft yada baby2go almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi..fikirlerinizi bekliyorum..

prka yataklara bende baktım kraft hoşuma gitti bakıcaz bakalım o olur heralde

SELENcim sağol canım.

güle güle kullansın inşallah bebişlerin polycim.

klozetide yaptır yaptır çok işine yarayacak benden söylemesi

merhaba arkadaşlar, hemen dalıyorum çünkü maşallah 31 sayfa geçmiş var. onları biraz sonra okuyum:)

bugün gardırop almak için çıktık, çok şükür en son gösterdiğim modeli aldık:)) pazartesi getirip kurucaklar. nette 400 tl idi zar zorda olsa 50 tl indirim yaptırmayı başardık :21::21::21::21: Özelcana gidince insan kendini kaybediyor gerçkten.. neyse ordan sadece gardırop alıp çıktık, sonra 2 uzun kollu çıtçıtlı bady, 3 çift çorap aldım ve 5 parça olan hastane çıkışlarından aldım:) kızımda kullandığım durduğu için bu kez az parçalı olsun isdedim. uyku setlerine baktık.. sadece bakmakla kaldık şimdilik:)) böyle işte.

Hee GAMZE için o beğendiği portatif beşiği sordum..açıkta şuan yokmuş gösteremediler malesef. İstanbula kargo ücretsizmiş. ama satıcı kullanım ömrünün en fazla 7-8 ay olabileceğini söyledi. çünkü boyu 80 cm ve bebeğe kalan alan biraz daha azalıyor. yüksekliği de 35 cm dedi. zaten 7-8 aydan sonrada bebek ayaklanmaya başlayınca Allah muhafaza düşer içinden:(

haberler bunlar..

inşallah gününüz güzel geçmiştir.. ve herkes iyidir inşallah.

hayırlı olsun poliyyy bıdık kızçeler hayırlı güzel günlerde kullansınlar inşallah...

güle güle kullansın inşallah bebişlerin polycim.

klozetide yaptır yaptır çok işine yarayacak benden söylemesi
çok sağol canım.. İnşallah güzel günleri olur odalarında.
önceki evde çok zorluğunu çektim gerçekten. sezaryen sonrası klozet çooook ama çok aranıyor.

hayırlı olsun poliyyy bıdık kızçeler hayırlı güzel günlerde kullansınlar inşallah...

Işılcım çok sağol. inşallah inşallah AMİNN..

Ya kızlar benim belim ağrıyor 3-4 gündür, normal midir? Sizde de oluyor mu? Bazen de karnımın altına şiddetli olmayan bir ağrı giriyor, korktum ben de, yürüyüşü falan bıraktım:(

Ya kızlar benim belim ağrıyor 3-4 gündür, normal midir? Sizde de oluyor mu? Bazen de karnımın altına şiddetli olmayan bir ağrı giriyor, korktum ben de, yürüyüşü falan bıraktım:(

canım benimde belim ağrıyo karnımın altına ağrı giriyo ama ara sıra yatmaktanda yanlarım ağrıyo eşime ovduruyorum zaten günde iki defa masaj yaptırabilirmişiz

canım benimde belim ağrıyo karnımın altına ağrı giriyo ama ara sıra yatmaktanda yanlarım ağrıyo eşime ovduruyorum zaten günde iki defa masaj yaptırabilirmişiz

karınlar büyüyünce omurga taşımakta zorlanıyor herhalde. benim eşim pek anlamıyor masajdan ya, daha çok ağrıtıyor, o sebepten yaptırmasam daha iyi:)

Pollyyanna canım güle güle kullansın prensesler dolaplarını :nazar:

çok teşekkür ettik canım sağolasın

bel ve karın ağrısı bende de hafiften başladı... yürüyüşü bırakmana gerek yok canım. kendini zorlamadan, fazla yormadan yürüyüşlerine devam et. keçke benimde fırsatım olsada hergün yürüsem:(

son zamanlarda uyku sorunları da başlıycak, o zaman önerdikleri uykudan önce yürüyüş. kışın buz gibi havada zor olucak ama:) bende artık balkona çıkar hava alırım:))))))))):1::1::1:

çok teşekkür ettik canım sağolasın

bel ve karın ağrısı bende de hafiften başladı... yürüyüşü bırakmana gerek yok canım. kendini zorlamadan, fazla yormadan yürüyüşlerine devam et. keçke benimde fırsatım olsada hergün yürüsem:(

son zamanlarda uyku sorunları da başlıycak, o zaman önerdikleri uykudan önce yürüyüş. kışın buz gibi havada zor olucak ama:) bende artık balkona çıkar hava alırım:))))))))):1::1::1:

Ben kışın yürüyüşü çok seviyorum aslında da geçen tempoyu hızlandırınca karnıma ağrı girdi korktum ben de, şimdi belim de ağrıyınca yürümesem mi dedim. Yarın doktor randevum var ona danışıp öyle yürüyüm dedim. Sağol canım rahatlattın içimi. FAzla yürümüyorum zaten eşimle çıkıp 2-3 tur atıp geliyoruz akşamları, bu akşam yürüyüm o zaman ben yine:)

noormal cnm banada oluyo fazla yormadan hareket et artık ağırlaşıyoruz normeldir...:32:

kızlar şu göğüs kreminden aldım kullanmaya ocak sonu gibi başlıcam lansıhon marka minak bişey çıktı içinden 20 tl önlem almak lazım diye düşündüm sizler ne yapmayı düşünüyosunuz....birde zeytin yağının cok iyi geldiğini duydum...

valla ne yalan söyleyim ben öyle göğüs için çatlaklar için filan hiç çok para harcamadım. çatlaklara karşı vazelin kullandım, göğsümede bepanthen merhem. şu aralar KANTARON YAĞInı çok duyuyorum.meme ucu yaralarına ve çatlamalarına iyi geliyormuş. kızımda meme ucum olmadığı için yara olmuştu ve çok zor günler geçirmiştim. bepanthen sayesinde kurtulmuştum yaralarımdan. şükür bu kez kızım sağolsun meme uçlarımı çıkardığı için o konuda sıkıntım yok. bepanthende hazırda var evde zaten. ara ara sürüyorum kuruduğunda.
bu bepanthen mucize gibi bişey. pişiklere de iyi geliyordu kızımda:)

valla ne yalan söyleyim ben öyle göğüs için çatlaklar için filan hiç çok para harcamadım. çatlaklara karşı vazelin kullandım, göğsümede bepanthen merhem. şu aralar KANTARON YAĞInı çok duyuyorum.meme ucu yaralarına ve çatlamalarına iyi geliyormuş. kızımda meme ucum olmadığı için yara olmuştu ve çok zor günler geçirmiştim. bepanthen sayesinde kurtulmuştum yaralarımdan. şükür bu kez kızım sağolsun meme uçlarımı çıkardığı için o konuda sıkıntım yok. bepanthende hazırda var evde zaten. ara ara sürüyorum kuruduğunda.
bu bepanthen mucize gibi bişey. pişiklere de iyi geliyordu kızımda:)

canım bepanten bende kullandım ama her emzirdiğinde ğöğüsü yıkamak lazım yıkamadan kullanabilcemiz kremlerde var ben onlardan almayı düşünüyorm

Back
X