• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:34: ben yaparım cnm ucunda bebekde olunca dr yeme derse yemem :30:

daha önce yaklaşık 19 ila 20 yaşlar aasında cok zayıftım bu yüzden balık yağı hapı kan hapları falan fila içmiştim kg almak için sonra bir baktım 70 kg olmuş 1 senede 20 kg verdim....:27: bünye alışınca zaten yiyemiyosun

Benim şekerim düşüyor hemen ya aç kalınca, elim ayağım tutmaz falan, açlık şekerim çok düşük oluyor genelde diğerini bilmiyorum ama:( Yarın aç aç nasıl dayanıcam ondan bile korkuyorum:(

:34: ben yaparım cnm ucunda bebekde olunca dr yeme derse yemem :30:

daha önce yaklaşık 19 ila 20 yaşlar aasında cok zayıftım bu yüzden balık yağı hapı kan hapları falan fila içmiştim kg almak için sonra bir baktım 70 kg olmuş 1 senede 20 kg verdim....:27: bünye alışınca zaten yiyemiyosun

sen yine çabuk verirsin o zaman bebişten sonra kiloları, ben de sporla verebilriim ancak sporsuz benim işim zor:S

Benim şekerim düşüyor hemen ya aç kalınca, elim ayağım tutmaz falan, açlık şekerim çok düşük oluyor genelde diğerini bilmiyorum ama:( Yarın aç aç nasıl dayanıcam ondan bile korkuyorum:(

cnm inşallah gerek kalmaz diyete yarın sonuçların güzel çıkar bu dönemde yemicezde nezaman yiycez ya öle dimi bebek istiyo biz değil....

ya bana şeker demeyin aranızda en cok kg ben aldım ve az önce okuduğum kadarıyla sonuçları cok kötü olabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun offffffffffffffff biri bitti diyoruz biri başlıyo Allahım bizmi cok pimpirikliyiz bu net cıktı cıkalı herşeyi öğrenir olduk depresyona giricez yakında.........:19::19:

bende 10 kg aldım canım ama kiloyla alakası yok pek sanırım bende çıkmadı şükür..seninde bişe çıkmaz inşallah merak etme..ama yinede mümkün olduğunca dikkat etmemiz lazım

lansinoh u 1 numara diyolar göğüs ucu için bende alcam bide kakao yağıda göğüs uçları için çatlaklara çok iyiymiş ben sürüyorum ara sıra tüm vücudumada..

canım ben konyalıyım ama konyada oturmuyorum ailem orda bizim gelinler Özel Konya Büyükşehir belediye sağlık hastanesindeki bayan bir dr. vardı ona gittiler çokda memnun kaldılar 2 gelinizim 2 bebeklerinde aynı dr. doğum yaptılar ama ismini şimdi hatırlayamayacagım istersen öğrenirim doğumları sezeryan oldu ücretide uygun diye biliyorum canım

merhaba canım o hastaneyi ben bilmiyordum aslen konyalı değilim çünkü
bu gün bi arkadaşla karşılaştım o da 2 ay önce belediye hastanesinde doğum yapmış çok memnun kalmışş
sezeryan istemiş 10 dk da çıktım ameliyattan dedi
adını söylemişti şimdi bende unuttum bayandı doktor
sanırım aynı doktordan bahsediyor sen bana ismini söyler misin en azından gidince fikir olur
doğum evinde de genelde normal oluyormuş sezeryana pek sıcak bakmıyorlarmış
bende son aylarda özele gidip sezeryan yaptırmayı düşünüyorum
bakalımm hakkımızda hayırlısı olsunn

cnm inşallah gerek kalmaz diyete yarın sonuçların güzel çıkar bu dönemde yemicezde nezaman yiycez ya öle dimi bebek istiyo biz değil....

İnşallah çıkmaz canım, ya ben çok fena oluyorum çok acaip. Geçen ofistekiler dışardan birşey söylediler, bana sormadılar diye ağladım biliyor musunuz, Allahtan çaktırmadım ehehe Sonra karşı masamda bir hatun sürekli fındıklı fıstıklı çikolataları götürüyor kalıp kalıp, ben şimdi şeker testine gircem diye çikolata almıyorum yemiyim diye, ama insan bir sorar dimi, belki bir minik kare alırım, ama yok nerdeee, homini gırtlak hatun benim iki katım yiyor:S Ona da gözlerim doluyor tabi:) Diyete girersem, hem bu işyerindekiler yüzünden hem de şekerim düşeceğinden bütün gün ıslak gözlerle gezerim artık:)
Çok komiğim dimi ya, hamilelik beni böyle yaptı:) Kocama da gıcık oldum biraz önce, yarın teste giricem diye şekerli şeyler yemiyim diyorum, gelmiş yanımda mandalina yiyor hain ::14:

kızlar bu göğüs ucu çatlağı için kayınvalidem bişey söyledi hastanede bunu da yapın bencee
doğumda annenin lohusalık ateşi ve bebeğin ateşi ile bu çatlaklar olurmuş

hastanede bebeğine ilk süt verecekken ben olmazsamm sen hatırla dedii
her emzirmeden önce ve sonra göğüs uçlarını ıslat lavaboda dedi sık sık yıkamamı söyledi
bebeğin ağzının ateşi ve annenin ateşi birleşince yara olurmuşş iyileşmeside zormuş
önceden olursa tabi kremler iyi deee emzirirken de dikkatli olmak lazımmm

lansinoh u 1 numara diyolar göğüs ucu için bende alcam bide kakao yağıda göğüs uçları için çatlaklara çok iyiymiş ben sürüyorum ara sıra tüm vücudumada..

Ben de kakao body butter almıştım sürerim diye ama hamileliğin ilk 3 ayında kokusundan tiksindim hala da tahammül edemiyorum kokusuna:(

canımmm ben konyalııyımm şimdi çıkıyorum akşam muhakkkak konuşalım bnde çok dertliyim dr hastane kafam çok karışıkkk doğum evine falan uğrıycamm bugünnn bii bakcam nasıl dieee bnm babamın adı fehmii hahahaha süpermişş bende normal doğum die diretiyorum derdim normal doğum dan kaçıp sezercik yapmammalarıı oyy geç kaldımm öpüromm

merhaba holaacımm nasılsın
akşam oldu nerdesin:)
bende araştırıyorumm doğum yaklaştıkçaa
doğumevi hastanesinden memnunum aslında herşeyle çok ilgileniyorlarr
işim kolayca halloluyor
ama orda sezeryanı pek önermiyorlar normalde ısrarcılarmışş bende strese girmeden hemen sezeryana yatayım diyorummm
korkuyorumm doğumdan zatennn
belediye hastanesi de iyiymişş
bakalımmm neresi hakkımızda hayırlısıysa o olsunnn hergün dua ediyorumm rabbim herkese kolaylıklar versinnn:16::16:

merhaba holaacımm nasılsın
akşam oldu nerdesin:)
bende araştırıyorumm doğum yaklaştıkçaa
doğumevi hastanesinden memnunum aslında herşeyle çok ilgileniyorlarr
işim kolayca halloluyor
ama orda sezeryanı pek önermiyorlar normalde ısrarcılarmışş bende strese girmeden hemen sezeryana yatayım diyorummm
korkuyorumm doğumdan zatennn
belediye hastanesi de iyiymişş
bakalımmm neresi hakkımızda hayırlısıysa o olsunnn hergün dua ediyorumm rabbim herkese kolaylıklar versinnn:16::16:

canım belediye hastanesi dedin devlet hastanesimi ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım keyfiye sezeryan yapmıyolar çatır çatır normal doğurtuyolar kısmetse şimdikinide devlet hastanesinde yapıcam imkan meselesiii ama her türlü doğurmaya varımmmm:46::46::46:

canım belediye hastanesi dedin devlet hastanesimi ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım keyfiye sezeryan yapmıyolar çatır çatır normal doğurtuyolar kısmetse şimdikinide devlet hastanesinde yapıcam imkan meselesiii ama her türlü doğurmaya varımmmm:46::46::46:

yok bu devlet değil özel konya büyükşehir belediye sağlık hastanesi
sende mi konyadasınnn devletlerde normali tavsiye ediyorlar evett

Son düzenleme:
yok bu devlet değil özel konya büyükşehir belediye sağlık hastanesi
sende mi konyadasınnn devletlerde normali tavsiye ediyorlar evett

bursadayım canım ilk doğumu zübeyde hanımda yaptım doğum yaptıran ebeyle çok iyi anlaştık hatta altta açılmaya bakarken canım yandı kızın omuzuna yapıştım vurdum hiç bişe demedi devlet hastanesinde inşallah şimdiki doğumuma öle ebeler denk gelir

İnşallah çıkmaz canım, ya ben çok fena oluyorum çok acaip. Geçen ofistekiler dışardan birşey söylediler, bana sormadılar diye ağladım biliyor musunuz, Allahtan çaktırmadım ehehe Sonra karşı masamda bir hatun sürekli fındıklı fıstıklı çikolataları götürüyor kalıp kalıp, ben şimdi şeker testine gircem diye çikolata almıyorum yemiyim diye, ama insan bir sorar dimi, belki bir minik kare alırım, ama yok nerdeee, homini gırtlak hatun benim iki katım yiyor:S Ona da gözlerim doluyor tabi:) Diyete girersem, hem bu işyerindekiler yüzünden hem de şekerim düşeceğinden bütün gün ıslak gözlerle gezerim artık:)
Çok komiğim dimi ya, hamilelik beni böyle yaptı:) Kocama da gıcık oldum biraz önce, yarın teste giricem diye şekerli şeyler yemiyim diyorum, gelmiş yanımda mandalina yiyor hain ::14:

canımm inşallahh çıkmazda bol bol yerizz :))
bende bu perşembe günü yaptırcam umarım sorunsuz geçer

kızlar slm,şimdi geldim eve park yatak ana kucağı araba falan baktım beğeneyim artık dedim annem gelcek ayın sonunda alcak işte saolsun..bişe sorcam kızlar park yatak chico mu kraft mı alayım aslında pierre cardin beğenmiştim baya önceden samsundan bakmamıştım ama bugün dolaştım baya cardinin park yatağını bulamadım soruşturmam lazım nerde satılıyo die....bebek arabasıda ya pierre cardin ya kraft yada baby2go almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi..fikirlerinizi bekliyorum..

ben çocuk odası alıcam onun için park yatağı ucuz yollu birşey alıcam. ama kraftınkileri çok beğendim ben.. ama çevremde kullanan yok. fakat oto koltuğu için en iyisi kraft diye duymuştum..

Ya kızlar benim belim ağrıyor 3-4 gündür, normal midir? Sizde de oluyor mu? Bazen de karnımın altına şiddetli olmayan bir ağrı giriyor, korktum ben de, yürüyüşü falan bıraktım:(

benim yürüyüşüm değişti. oram ağrıyor birde kuyruk sokumum. tüm gün okulda ne kadar az hareket etsemde yoruluyorum. ama doğumu kolaylaştırsın diye yürüyüş öneriyorlar. bende doktoruma sormayı unuttum. acaba benim için sıkıntı var mı ne zaman yürüyüşe başlamalı diye. benim baştan düşük tehdidimde vardı bide:SS

canım doktora sorduğunda bizide aydınlatır mısın?

merhaba arkadaşlar, hemen dalıyorum çünkü maşallah 31 sayfa geçmiş var. onları biraz sonra okuyum:)

bugün gardırop almak için çıktık, çok şükür en son gösterdiğim modeli aldık:)) pazartesi getirip kurucaklar. nette 400 tl idi zar zorda olsa 50 tl indirim yaptırmayı başardık :21::21::21::21: Özelcana gidince insan kendini kaybediyor gerçkten.. neyse ordan sadece gardırop alıp çıktık, sonra 2 uzun kollu çıtçıtlı bady, 3 çift çorap aldım ve 5 parça olan hastane çıkışlarından aldım:) kızımda kullandığım durduğu için bu kez az parçalı olsun isdedim. uyku setlerine baktık.. sadece bakmakla kaldık şimdilik:)) böyle işte.

Hee GAMZE için o beğendiği portatif beşiği sordum..açıkta şuan yokmuş gösteremediler malesef. İstanbula kargo ücretsizmiş. ama satıcı kullanım ömrünün en fazla 7-8 ay olabileceğini söyledi. çünkü boyu 80 cm ve bebeğe kalan alan biraz daha azalıyor. yüksekliği de 35 cm dedi. zaten 7-8 aydan sonrada bebek ayaklanmaya başlayınca Allah muhafaza düşer içinden:(

haberler bunlar..

inşallah gününüz güzel geçmiştir.. ve herkes iyidir inşallah.

iyi günlerde kullanılsın inşallah...

lütfen yardım!!!
gebeliğimin 25. haftasındayım ve 2 gündür inanılmaz bulantılarım geri döndü. ilk üç ayımda bulantı ve kusmalarım cok olmuştu. sonra düzeldi. ama iki gündür o günleri tekrar yaşıyorum bu doğuma kadar böyle sürer mi çok korkuyorum yeme düzenim bozuldu kilo alamıyorum. böyle sıkıntılar yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Back
X