• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))) bende ondan aldım geceliği.. annem pijama almış teyzemde pijama almış dedim bari biriniz gecelik alsaydı :D kendimde geceliği aldım.. çantaya ikisinide koycam bakalım kısmet hangisineyse :p ocak annelerini okuyorum arada.. biberon emzik koyan var çantaya :D o yüzden gecelik pijama koymak bişi değil onların yanında :) tekerlekli valizle gitmessek iyi :9::9:

En fazla 2gün kalınmıyo mu ne gerek var biberona acaba.Valiz yetmiycez bize:))))

En fazla 2gün kalınmıyo mu ne gerek var biberona acaba.Valiz yetmiycez bize:))))

İnternetteki listelere baksana şampuan falan alın yazıo, otele mi gidiorus doğumamı belli değil :D gerçi doğum fiyatlarımız 5 yıldızlı otel konaklaması gibi gitmişken annem refakatçi kalırsa bi duş filan alsın bari :)))

Mrb arkadaşlar.Sizlere birşey danışmak istiyorum.Geçen şekerimi ölçtürdüm 50 grlık 158 çıktı.Sıkıntı yaratır mı?Doktordan fazla bilgi alamadım.2 haftalık diyet dedi.Yüürüyüş falan.Listesi(diyet)olanlar ekleyeblir mi?

canım benimde 154 çıkmıştı. şeker çıkmıştı yani. sınır 140. 100 grlık yükleme yapıldı ondada yüksek çıktı. yediklerine dikkat et. diyet uygula ve yürüyüş yap...

Normalde gerek oluyo mu? bende tam tersi diye biliodum :))) sezeryanda belden altın uyuşuk oluyo ya giydiremiyolarmış pijama altını o yüzden kafadan geceliği geçirmesi gerekiomuş bi de beli lastikli dikişe gelmesin diyee

benim amcamın kızları sezeryan yaptı lohusa pijama takımı kullandılar. bir sorun olmadı. 2 takım al dediler. leke olabiliyormuş. yanında yedek olsun dediler. bu ay çok harcama yaptım onları diğer ay almayı düşünüyorum. sabahlığıyla birlikte 3 lü set halinde istiyorum... doğumdan sonra evdede bir süre kullanırım şık şık yeni takımları. ameliyatlı ve lohusalık döneminde işe yarayacak... gecelik almaktan vazgeçtim zaten kış annesiyiz ve ben çok üşürüm baktım mağazalardan geceliklere annemin gecelikleri gibi...:1:

:))) bende ondan aldım geceliği.. annem pijama almış teyzemde pijama almış dedim bari biriniz gecelik alsaydı :D kendimde geceliği aldım.. çantaya ikisinide koycam bakalım kısmet hangisineyse :p ocak annelerini okuyorum arada.. biberon emzik koyan var çantaya :D o yüzden gecelik pijama koymak bişi değil onların yanında :) tekerlekli valizle gitmessek iyi :9::9:

doğru valla tekerlekli valiz bizi anca paklar :) hepsi 1 günde lazım olacak gibi geliyo insana ben kendime küçük valiz alıcam bebeğinde kendi çantasına koyucam pimpirikliyim ben eksik bişey olursa kafaya takarım bide niye koymadım niye unuttum diye en iyisi evde ne var ne yok götürmek :52:

tetanoz aşısının 2. yaptırdım ben dr. olacak demişti şayet dr. yaptır dediyse yapılacak canım kaçarı yok yaniii bu eşleri dinleyecek olsak varyaa dr. bile gitmememiz gerekiyorda bakma iştee

Canım kan ilacını ben aç karnına içiyorum ama mideme dokunmadı.Tetanoz aşısının 2.sini de haftaya çarşamba vurulucam...

aşıdan geldim şimdi bu sefer sağ koluma vuruldum..solağım ya zorlanıyorum sonra ağrıyo..şimdilik bi ağrı yok bu sefer ama başlar ağırmaya..kan ilacımıda doktor akşam yatmadan al , tok karnınada alabilirsin dedi..benim kocada bebeğe bişe olursa sorucam sana diyo töbeee sanki benden fazla düşünüyo..doktor dedi vurul adam diyo vurulma hayret bişe yedi kafayı:27:

aslında gerek yok hastanede biberona tabi bebecik emerse ama kızlar mutlaka göğüs ucu varya silikon onlardan alın yanınıza bebek memeyi almakta zorlanabilir ablamda öyle olmuştu sonra yok akşam oldu nöbetçi eczane ara falan olmasın birde ağrı kesici mutlaka bulundurun hastanedeyken veriyolarda sonrası için lazım olur belki ablam öğlen doğurdu akşam eve gitti eniştem çok eczane aramış bebek için verilen çaylar gaz için falan baya uğraşmış

amin çok şükür son testimizide bu şekilde atlattık bunaldım artık bir problem çıkmazsa başka test yapmıcaz inşallah

kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....:62::nazar:
hadi gözü aydın canım darısı diğer annişlerin başına inş.....
chicco nun cam biberonu var.ben onu alacağım.cam dışında biberon alma.
cam benimde tercihim canım ama ben daha çok biberona alışıpta meme emmesinden korktuğum için bebişlerimin özelliğine daha çok ediyorum DR BROWNS çok duydum ismini birde MEDELA ikisi arasında tercih yapacagım artık....
Kafam karıştı şimdi:)) Normal doğum yapanlar hep gecelik aldı da ben de öyle biliyorum.En iyisi ikisinden de almak galiba:)))
hastane sezeryan için yeşil bir kıyafet türü birşey veriyor zaten normal gecelikle giriliyormu ki doğuma ancak doğumdan sonra giyebiliriz diye düşünüyorum pijama yada geceliği yanlışmı biliyorum ben yoksa
İnternetteki listelere baksana şampuan falan alın yazıo, otele mi gidiorus doğumamı belli değil :D gerçi doğum fiyatlarımız 5 yıldızlı otel konaklaması gibi gitmişken annem refakatçi kalırsa bi duş filan alsın bari :)))

valla canım sizi bilmem ama ben koca bir valiz götürsem ancak yetecek bize ehh ben ve iki bebişimle birlikte alacaklarımız ancak yetecek bizeee

bu pijama takımlarının bedenini neye göre alıcaz, doğum öncesini de dikkate almak gerekir mi, yoksa normalde m giyen biri, doğumdan sonra yine m mi giyer, yoksa daha büyük mü almalı, biraz saçmaladım farkındayım :))

kızlar sezeryan yapan tanıdıklarım pijama giymişler..ben gecelik giyerim diyodum ama sezeryan olursa..en iyisi 1 takım pijama 1 tanede gecelik götürmek duruma göre giyeriz..bende sezeryan olursa 26-27 şubat gibi alcaklar..kızlar sezeryan olursa spinalmi epiduralmı sizce?

selam kızlar ya birşey sorucam size şimdi ben büyüyen karyolalardan alıcam kızıma. Bu karyolalara uyku seti mi almak lazım yoksa nevresim takımı mı uyku seti alınıncada nevresim takımı alınıyomu ayyy kafam karıştı vallla sizler nasıl yapacaksınız

kızlar bide annem pijamanın birini kırmızı al dedi bebeğe al basmasın diyeymiş sizdede varmı böyle bişey :) Biz birini kırmızı alıcaz pijamaların

bu pijama takımlarının bedenini neye göre alıcaz, doğum öncesini de dikkate almak gerekir mi, yoksa normalde m giyen biri, doğumdan sonra yine m mi giyer, yoksa daha büyük mü almalı, biraz saçmaladım farkındayım :))

hemen doğumdan önceki kiloya dönemeyiz heralde bide biraz büyük bol olsun diyolar sen şimdiki haline göre alırsan o zamanda olur heralde

uyku setlerinde yatağın başına ve yan taraflarına takmak için parçalar var. uzayan karyolarda o parçalar kullanılmaz. normal nevresim takımları daha kullanışlı olur.

kızlar sezeryan yapan tanıdıklarım pijama giymişler..ben gecelik giyerim diyodum ama sezeryan olursa..en iyisi 1 takım pijama 1 tanede gecelik götürmek duruma göre giyeriz..bende sezeryan olursa 26-27 şubat gibi alcaklar..kızlar sezeryan olursa spinalmi epiduralmı sizce?

cnm benimde sezeryan olucak rabbim izin verirse ve 26 ile 27 arası görünüyo epidural sezo isityorum...

kızlar bide annem pijamanın birini kırmızı al dedi bebeğe al basmasın diyeymiş sizdede varmı böyle bişey :) Biz birini kırmızı alıcaz pijamaların

cnm bu söylediğini bilmiyordum ama ben hep birini kırmızı alcam diye tutturmuştum zaten iyi oldu bir sebebi varmış...:34:

şekerim bende sezeryan düşünüyorum bi arkadaş 3 hatta 4 tane takım al yanına diyo:) 2 gün kalıcaz kanama felanda çok olursa diye bilmiyom artık:)

tabi bebek yorganını da ayrı alacaksın. nevresime göre olmasına dikkat et. büyüyen karyola ikeadakilerden mi. bende düşünüyorum ama karar veremedim

yok canım normal bebek odası alıcam belis diye bir marka var ordan alıcam 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen karyola, yatak cibinlik hepsi 1.250 tl ye gelince oda almaya karar verdim.

Back
X