• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese...
Nasılsınız hanımlar?
Ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani oynuyor ama geçen haftalardaki gibi öyle şiddetli tekmeleri olmuyor.
bebek büyüdükçe yeri daralıyor diye okumuştum hareketleri azalırmış. ama bizimkiler daha küçük sayılır hareket edemeyecek kadar yeri azalmaz diye düşünüyorum. off işte az oynayınca kuduruyorum... benim haftalarımda olanlar (28. hafta) aynı durumu yaşayan varmı?

günaydın canım hiç korkma geçen hafta bende aynı durumdan çok korktum sanki yeni yeni tekmeler atıyomuş gibi hissediyodum halbuki tekmeleri çok güçlüydü doktora gittim kalp atışlarına baktılar herşey normal çıktı bebekler bazen 2-3 günlük uykuya geçebiliyormuş tekmelerini hissediyorsan korkma demişti doktor ama yinede içinin rahat etmesi için en azından bi görün aile hekimlerinde falan doopler var kapl atışarını dinlemek ve sayımını yaptırmak için. İçini ferah tut bebeklerimiz Allaha emanet

canım maşallah ya. neden öyle oluyor önde gidiyor. hani kilo olayından dolayı bebek iyi besleniyor o yüzdenmi önde gidiyor. pek bilmiyorumda...

oyy mis gibide kokuyor çiçek. teşekkürler canım. sanada günaydın...

:1::1::1::1::1: canım maşallah ya ne güzel yüzünü göstermiş oğluşun. çok fotojenik olacak ben söyliyim sana. bizimki yüzünü hep saklıyor...
çok güzel fotonuz...:nazar::nazar::nazar:

bilmiyorumki şeker iyi besliyorum herhaldee..doktor çok beğendi..gayet iyi dedi..demekki bu haftalarda böyle oluyo..suyu göbek bağı falan hepsi iyi dedi..ama ben zaten küçük bebek doğurmayı beklemiyodumki..fiziki olarak zor yani küçük olması..:)) çünkü eşiminde benimde maaşallahımız var..

günaydın canım hiç korkma geçen hafta bende aynı durumdan çok korktum sanki yeni yeni tekmeler atıyomuş gibi hissediyodum halbuki tekmeleri çok güçlüydü doktora gittim kalp atışlarına baktılar herşey normal çıktı bebekler bazen 2-3 günlük uykuya geçebiliyormuş tekmelerini hissediyorsan korkma demişti doktor ama yinede içinin rahat etmesi için en azından bi görün aile hekimlerinde falan doopler var kapl atışarını dinlemek ve sayımını yaptırmak için. İçini ferah tut bebeklerimiz Allaha emanet

canım sağol... evet hissediyorum bende ama güçlü olmayınca işte panik atağız ya hemen telaş salıyor hem hamiş anne gibi...

ay çak zor ya neler yaşadığını çok iyi anlıyorum bende devlet hastanesinde doğurmuştum ama iyi baktılar karnım yumuşamıştı artık su azalınca usg baktılar bebiş gözükmüyodu susuz kaldığı için hatırlamak bile istemiyorum şuan tam kaç haftalık ve enfeksiyon kapma riski var ama ilaç veriyolardır çünkü annenin hayatıda tehlikeye giriyo bide ciğer geliştirici iğne yapıyolarmıymış

yaranı deşmek istemem tabi ama merak etmiştin. Ondan söyledim benimle aynı haftadaymış bebeği inş. Biraz daha dayanırda oda bebeğine kavuşur. Ilk bebeği de beslenemediği için dr sonlandırmışlar.

günaydın canımmm nasılsınnnn ????

iyiyim balımmmmm çok şükür halimize bu günlere geldik :nazar: sen nasılsın balım herşey yolundamı ?

ilk defa böyle poz veriyo:))) kıçını dönüyodu normalde:))) bizde şaşırdık busefer..:))

anacımmmmm yeni nesil fasulyeleri çok artizz bunlar varyaaaa paşa gönülleri nasıl isterse öyle hareket ediyorlar analarını parmaklarında oynatıyorlar :1: bizim zilli zarifede her dr gidişimizde farklı bi atraksiyon peşinde bakalım bu cuma neler yapacak :16:

Günaydııınnnn :71: :71:

Şeker testinden iyi sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın..

Melikecim diyet listen muhteşem. valla böyle diyete can kurban:)

Ayçacım çirkin oğluna 41 kere maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu kadar büyüdülermi yav:)

iyiyim balımmmmm çok şükür halimize bu günlere geldik :nazar: sen nasılsın balım herşey yolundamı ?

bizde iyiyizzzz canım benimmm herşey güzel gidiyor çok şükürrr canımmm

anacımmmmm yeni nesil fasulyeleri çok artizz bunlar varyaaaa paşa gönülleri nasıl isterse öyle hareket ediyorlar analarını parmaklarında oynatıyorlar :1: bizim zilli zarifede her dr gidişimizde farklı bi atraksiyon peşinde bakalım bu cuma neler yapacak :16:

Günaydııınnnn :71: :71:

Şeker testinden iyi sonuç alan arkadaşlar gözünüz aydın..

Melikecim diyet listen muhteşem. valla böyle diyete can kurban:)

Ayçacım çirkin oğluna 41 kere maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu kadar büyüdülermi yav:)

hoşgeldin canımmm nasılsınnn dün halledebildinmi sularıııı ne yaptınnnn =????

yaranı deşmek istemem tabi ama merak etmiştin. Ondan söyledim benimle aynı haftadaymış bebeği inş. Biraz daha dayanırda oda bebeğine kavuşur. Ilk bebeği de beslenemediği için dr sonlandırmışlar.

önemli değil canım istediğini sorabilirsin hafatası idare eder nekadar dursa okadar yaşama şansı artar buarada suyu geldiği için sancılar ve açılma olması lazım benim öle olmuştu

dün annemle bebişlerimizin odalarını hazırlamaya başladık kızlarrr ne zevkli birşeymiş nasıl akşam oldu anlamadım valla ama yorulmuşum bitsin en son halini çekippp eklerimmmm Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Rabbim güle güle, hayırla, sağlıcakla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:34:

Fotolarıda mutlaka bekliyoruz:8::8:

bana "kendini yorma" mı demiştiniz:(((((((

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına:((((((((((((((((

kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış:(

offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff
Canım benim yaa, dün ne kadar zorlanmışsındır, yorulmuşsundur, bende zaten iş yapmaya üşeniyorum bu aralar birde böyle olmayacak ekstra işler çıkınca nasıl canım sıkılıyor, Allah yardımcın olsun:26::26:

Kızlarrrr dün gece üzerimi değiştirirken farkettim kalçamda ve basenimde çatlaklar oluşmuş 4 tane kırmızı çatlak, o kadar da badem yağı bebe yağı kullanıyorum çok moralim bozuldu çünkü bunlar kalıcı oluyor. acaba badem yağı ve bebe yağı yeterli gelmiyo mu siz neler kullanıyosunuz ? bepanten kullanan war mı?
Canım ben bepanten kullanıyorum, Ama bepantenin merhemi olacak, çünkü bu daha yağlı kıvamda, Bepantenle saf zeytin yağını cam bir kavanozda karıştırdım, her akşam sürüyorum, banyodan çıkarkende komili zeytinyağlı bebe yağını sürüyorum...şimdilik bende birşey yok, ama zamanla olurmu bilmiyorum:44:

Günaydın kızlarrr..

Bugün 27 haftalık olduk biz sonunda :)) iyiki doğurcam :P :119: :119: :119: :119: :119:
Rabbim hepimize tamamına erdirsin:8:

günaydınn kızlarr...yaw bizde 28+4 görünüyo dünkü usg de:) ben biraz daha kasarsam zaten haftaya çıkarıcam oğlanı:))
ayy canım yaa maşaAllah tosuncuğuna:nazar::nazar:,birde doktorunun tombiş bebek olacak dediğini yazmışsın, maşaAllah:nazar::nazar: oh onun kolları bacakları tam ısırmalık olur o zaman, milletin elinden zor alırsın oğluşunu:1::1:

TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Eki Görüntüle 301958

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ay maşaAllah canım yaa, bu fotoları bile görünce içim bir hoş oluyor, Rabbim hayırla, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm nasılsınnn dün halledebildinmi sularıııı ne yaptınnnn =????
hoşbuldum tatlım, dün dolabımız geldi o yüzden öğleden sonra giremedim topiğimize. annemde bizdeydi, yeğenimi de getirmişti, benim kızla beraber bayağı bi çoştular:))
annem gelince mutfağa el attı sağolsun.. temizledik beraberce çok şükür.

Valla öle canım ya :)) eskisinden çok yiyorum gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalım :p

gözüne çok gibi geliyor ama en önemlisi yasaklar yok..dün akşam yemeğinde ekmek yemedim annem yemiyor diye, birde sadece sebze yemeği yiyip kalktım ve bu sabah tartıldığımda hemen farketti. ben yanımda birileri olsa bu kadar kilo almazdım eminim.

Günaydın herkese...
Nasılsınız hanımlar?
Ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani oynuyor ama geçen haftalardaki gibi öyle şiddetli tekmeleri olmuyor.
bebek büyüdükçe yeri daralıyor diye okumuştum hareketleri azalırmış. ama bizimkiler daha küçük sayılır hareket edemeyecek kadar yeri azalmaz diye düşünüyorum. off işte az oynayınca kuduruyorum... benim haftalarımda olanlar (28. hafta) aynı durumu yaşayan varmı?

cnm benimkide öle 25 haftasındaki gibi gümbür gümbür değil ama tekmeleri şiddettli bu normalmiş geçen bir arkadaş belirtmişt.

TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Eki Görüntüle 301958

maşallah :nazar:

canım testin iyi çıkmasına sevindim dr un bebişin suyuna bidaha baktımı inşaallah sorun çıkmaz benide biliyosun diken üstünde oturuyorum neler atlattım inşaallah bukadarıyla kalır zamanında doğum yaparızzz

yok tekrar muayne olmadım dr suyun ne az nede cok demişti yani normal dedi kafama takmıyorum onu bebeğin hareketleride gayet iyi 2 hafta sonra tekrar kontrol var bakalım bu defa sürekli su içiyorum çay ve kahveyide kestim...rabbim hepimizin hayırlısı ile yavrularını kucağına almayı nasip etsin inş.

gözüne çok gibi geliyor ama en önemlisi yasaklar yok..dün akşam yemeğinde ekmek yemedim annem yemiyor diye, birde sadece sebze yemeği yiyip kalktım ve bu sabah tartıldığımda hemen farketti. ben yanımda birileri olsa bu kadar kilo almazdım eminim.

Çok haklısın kuzum evde bende çok yiyodum haftasonları can sıkıntısından :)

Back
X