dün annemle bebişlerimizin odalarını hazırlamaya başladık kızlarrr ne zevkli birşeymiş nasıl akşam oldu anlamadım valla ama yorulmuşum bitsin en son halini çekippp eklerimmmm Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş..
Rabbim güle güle, hayırla, sağlıcakla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Fotolarıda mutlaka bekliyoruz

Canım benim yaa, dün ne kadar zorlanmışsındır, yorulmuşsundur, bende zaten iş yapmaya üşeniyorum bu aralar birde böyle olmayacak ekstra işler çıkınca nasıl canım sıkılıyor, Allah yardımcın olsun:26::26:
Kızlarrrr dün gece üzerimi değiştirirken farkettim kalçamda ve basenimde çatlaklar oluşmuş 4 tane kırmızı çatlak, o kadar da badem yağı bebe yağı kullanıyorum çok moralim bozuldu çünkü bunlar kalıcı oluyor. acaba badem yağı ve bebe yağı yeterli gelmiyo mu siz neler kullanıyosunuz ? bepanten kullanan war mı?
Canım ben bepanten kullanıyorum, Ama bepantenin merhemi olacak, çünkü bu daha yağlı kıvamda, Bepantenle saf zeytin yağını cam bir kavanozda karıştırdım, her akşam sürüyorum, banyodan çıkarkende komili zeytinyağlı bebe yağını sürüyorum...şimdilik bende birşey yok, ama zamanla olurmu bilmiyorum:44:
Günaydın kızlarrr..
Bugün 27 haftalık olduk biz sonunda :)) iyiki doğurcam

:119: :119: :119: :119: :119:
Rabbim hepimize tamamına erdirsin
günaydınn kızlarr...yaw bizde 28+4 görünüyo dünkü usg de:) ben biraz daha kasarsam zaten haftaya çıkarıcam oğlanı:))
ayy canım yaa maşaAllah tosuncuğuna

,birde doktorunun tombiş bebek olacak dediğini yazmışsın, maşaAllah

oh onun kolları bacakları tam ısırmalık olur o zaman, milletin elinden zor alırsın oğluşunu

ay maşaAllah canım yaa, bu fotoları bile görünce içim bir hoş oluyor, Rabbim hayırla, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin