• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo

sğl cnm bende dün netten pijama dünyasına baktım fiyatları iyidi sen nerden bakıyorsun

merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))

tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış:(( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)

ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.

kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım

geçmiş olsunn canımm kızına kefir içir
kefir geçiriyo
gebelikten önce bende vardı hemde çok fena kefirle 2 ayda geçtii
şimdi hamileyim normalde olsa gebelikte çok rahatsız eder ama yok kalmadı şimdi çok rahatımm
kefir maası all evde kendin mayala ailecek içersiniz çok faydalıı

cok güzelmiş cnm erkek için olanı yokmu bunun

maaalesef tatlım erkek için var yazıo mağazada ama netteki sayfasında yokk böle bi şeker verilse bana asla bi köşeye atmam çok şirinnn

Yerım onu ben canım annem benm durmadn bıseyler bulup getırıo bana ALLAH onu basımdan eksık etmesın:54: Kocama kalsa gecen tahtadan raylı tren setı alcktı ona artı 3 yas oyuncak:))) Tamm bende bakıorum oyuncak ama aklm kesıo sımdı almamam gerktıgı o onun ayrımını yapmıo:)) dunde dedıkı bı lıste yap alalım ufaktan dedım tmm yapım daaa lıste yapamıorum kaldım boyle ne alcm ben bu mınık pıtırcıga:))

Aynen hem vakıt gecer hem manen daha guzl olur hem daha uygn olr olrda olurr hele o nıyetle bı gıdım neler alcm neler ıcımden derya baykal cıkartcam:))))

ay aynen ben de öleyim ne alcaz dendiğinde bakıorum öle boş boş hangisini sayacagımı bilemiyorum aman liste miste yapmıcam ben o yuzden cıkar alırız ne var ne yoksa eksik olursa bi daha cıkarız ben bi seferle hızımı alamam zaten :))

Bende 2-3 saattir sol kalbimin altı yani göğüs altı ve göbeğin bittiği yani sütyenin alt tarafı o kısımda bir ağrı var baskı gibi acaba bebekmi sıkıştırıyor...

Bende 2-3 saattir sol kalbimin altı yani göğüs altı ve göbeğin bittiği yani sütyenin alt tarafı o kısımda bir ağrı var baskı gibi acaba bebekmi sıkıştırıyor...

canım benimde sabahtan beri sağ gögüs altım uyuşuk pantolon lastiği çıkmış gibi lastiğide indirdim aşağı yok yani geçmiyo bi türlü bebek büyüdükçe artar demişti bana dr seninde öyle olabilir

canım benimde sabahtan beri sağ gögüs altım uyuşuk pantolon lastiği çıkmış gibi lastiğide indirdim aşağı yok yani geçmiyo bi türlü bebek büyüdükçe artar demişti bana dr seninde öyle olabilir

canım her ikinizede geçmiş olsn. o durum bendede vardı ama bu haftalarda başlıyomus kaburga kemiği batıyormuş yani normal bi durum korkmayın. doktorum söylemişti.

Merhabalar,
Tam 5 saattir hastanedeydim bebişlerimle.. Çok şükür şeker değerlendirmemiz normal çıktı. 50 grlık test sonucu 125 çıktı. Geri döndüğümde Dr toplantıdaymış ama gösterdiler sonucumu Normal demiş, kağıda da normal yazmış:)

Bebeklerim de gayet iyi görünüyolar çok şükür.Oğlumu babasına benzetti doktor. Kızım yüzünü kapamış elleriyle tam göremedik yaramazımı:))

bizim şuan oturduğumuz ev dublex üst katta bi daire. altla üstü ayırdık..kısmi bi ayrılık şimdilik inşallah en geç seneye ev alıp çıkıcaz başka eve ama böyle bile herşey güzel 2 ayrı daire oldu alt üst..bir süre böyle idare etcez işte..

anladım canım iiki ayrılmışsınız Allah bundan sonra da gönlüne göre verir inş.

Evet canim 5 parca 3 bine aldik biz toplamda

canım içinde emzirme koltuğu yok di mi? hediye olarak ne verdiler? yatak, textil? başka bir şey verdiler mi? bir de taksitli mi 3000?

Herkese iyi geceler arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim; Benim anneannem Rahim kanseri, ve 6 aydır Zekai Tahir doğum evinin onkoloji bölümünde kemoterpi görüyordu, üç aydırda rahimden ameliyat olacak fakatkalbindede sorun olduğu için ameliyat yapamıyorlar, Çünkü ameliyat esnasında kalbi durursa orada müdahele edecek kalp cerrahı yok.... üç aydır kalb içinde ilaç kullanıyor ama baktılar ki olmuyor üç hafta önce hem onkolojinn olduğu hem kalp cerrahın olduğu başka hastaneye sevk ettiler, O hastanede de üç haftadır tetkikler yapılıyordu ve nihayet bugün yarın ameliyat yapılmasına karar verildi, ama ameliyat esnasında kalbinin durma riski hala var.... bu yüzden hepinizden dua bekliyorum, Hayırlısı ile bu ameliyatını atlatsın:43:

Anneannem normalde Beypazarında oturuyor ama kemoterapi boyunca ankarada annemlerde kaldı, son üç haftadır da annemle teyzem sırayla hastanede başında kaldılar, bu yüzden anneciğim hamileliğim boyunca hiç yanıma gelemedi.... ama olsun, telefondan da olsa sesini duyuyorum ya annemin, Rabbim annelerimiz başımızdan eksik etmesin:50::50:

canım inş. annanen hayırlısıyla olup çıkar ameliyatını sağ salim. Allah kolaylık versin inş.

merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))

tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış:(( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)

ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.

kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım

canım ya geçmiş olsun küçücük çocuklarda bile olabiliyor demek ki reflu. inş. geçer en kısa zamanda biter defnenin sıkıntıları canım ama endoskopi yapmadan nerden bilmiş reflu olduğunu? benm eşimde de var reflu yediklerine dikkat edince sıkıntısı olmuyor ama etmezse hep sıkıntı.

cnm cok geçmiş olsun yorma kendini be hiç eğilemiyorum artık yeri eğilerek silmem mümkün değil sende yapma kızçe yorumasın:16:

cok güzelmiş cnm erkek için olanı yokmu bunun

geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda seninde c-sonuçların güzel çıksın inşallah.

2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo

canım bende lohusa shop diye bir siteden bir kaç takım beğendim
ama bedende sorun olur diye cesaret edemiyorum
sen hangi sitelere bakıyorsun burdan paylaşırsan sevinirim

sğl cnm bende dün netten pijama dünyasına baktım fiyatları iyidi sen nerden bakıyorsun

evet cnm pijama dünyasından baktım ve aldım aynılarını zaten bugün çarşıda gördüm kalitesinide beğendim ...

ben bugün 2 tane nevresim takımı daha aldım cotton box birisini netten bulabildim...
Eki Görüntüle 303026 bunun fiyatı 25 tl.
diğer ekleyemediğim 15 tl.
toplamda 3 tane nevresim takımımız oldu...

bunlardan bende aldım cnm iyi günlerde kullansın bebiş

canım bende lohusa shop diye bir siteden bir kaç takım beğendim
ama bedende sorun olur diye cesaret edemiyorum
sen hangi sitelere bakıyorsun burdan paylaşırsan sevinirim

heheheh kakim gelmiş pijama dünyası cnm ordan aldım 30 haftaya gelirsek inşallah çantamı hazırlıcam o yüzden yavaşca kendiminkileride alıyorum sütyen çorap ve iç çamaşırı kaldı ...dur ekliyorum aldıklarımı...:34:

ben şuanda 78 kg falanım ama popom hiç yok üstüm geniş en büyük L beden zaten 38 beden olmadığım için en büyüğünede bugün baktım anca sığarım...:52:

$kýkmýzý.webp Eki Görüntüle 303076

ben şuanda 78 kg falanım ama popom hiç yok üstüm geniş en büyük L beden zaten 38 beden olmadığım için en büyüğünede bugün baktım anca sığarım...:52:

Eki Görüntüle 303075 Eki Görüntüle 303076

canımmm bayııldımm çok şekerler güle güle giy
ben kırmızı olanını çok sevdim önü düğmelimi
canım birde ben şuan 65 kiloyum boyumda 163 cm.
ama popoma diyecek yok birden aldı başına gitti :1:
sence kaç beden almalıyım ben medium alayım diye düşünmüştüm
ama popo boyu boyutunuda dikkate alırsak largede olabilir ne dersin :34:

pollyanna canım kızına çok çok geçmiş olsun
reflü nedir çok çok iyi bilirimm
asitli şeylerden uzak durun az az yemesi gerekir
eminim zamanla kızın büyüdükçe kaslar güçlenecek ve geçecektir
reflü mide kapakçığının tam kapanamaması durumu ve çocuklarda genelde geçiyor

sağol ronya al al bitmiyo yaaaaaaaaaa :15::15: çıldır geldi onu al bunu al ay o kaldı bu kaldı iflassssssssss :kkk::kkk:

birde bu yolladığın takımı açmıo resmi kopyala yapıştırsana bakiim bak o loğusashopda 3 lü takım var bana bugün o takıma 140 tl dediler :52: burda 99 tl ....

hadi yaa demek burda daha ucuz
sende beğendiğin takımının linkini atarmısın
benim beğendiğim bu umarm bu sefer açılırhttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163

Back
X