2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı uğurlu olsun cnm güle güle kullansın minişin :) Dün bizde beşik baktık taşınma işimiz olduğu için oda fln hikaye oldu büyük ihtimalle bakamıyorum onlara park yataklar da hiç hoşuma gitmedi bitane çok beğendiğim bi beşik gördük 320 tl den 250 tl ye inmiş bir aksilik olmazsa ay sonuna kadar onu alıcaz herhalde

Çok teşekkür ederis teezesii.. İnşallah alırsınız sizde bebişlerimiz sağlıkla kullanırlar eşyalarını :emir_bebek:

günaydın kızlarr

dünden beri baya action yaşadık..dün sabah kalktım karnımda bi boşluk var alla alla nooluyo dedim..sonra öğlene doğru benim oğlan bi kıpırdadı sonra bidaha ses soluk yok..sağa yattım sola yattım bisürü çikolata yedim hopladım zıpladım yok..deliriyodum..eşim dedi yatalım belki gece başlar..bütün gece oturduk oğlum hadi oğlum hadi tık yok bizim veletten..en son sabah dayanamadım artık bizim evin yanında medical park var koşa koşa gittim..dedim benim oğlan kıpırdamıyo..hemen yatırdılar usg falan geldi..bizim küçük fırlama ters dönmüş öyle yatıyo..aslında tekmeliyo ama içeri doğru tekmelediği için ben hissetmiyomuşum..delirtti bizi bütün gece..

ama hissettiklerimi anlatamam yaa..nasıl terlemişim doktorda resmen göbeğimin üstünde su damlaları oluştu..doktor dedi niye bukadar stres yapıyosun..dedim ben alışık diilim böyle sessiz olmasına..bide kızdı bize..madem böyle bişey var niye sabaha kadar bekliyosun die..adam doğru söylüyo tabi..salaklık bende..ha kıpırdadı ha kıpırdicak sabahı ettim..halbuki kalk git gece..rahatlasın için..

neyse bunuda atlatmış olduk..ama bu küçük fırlama ters duruyo nasıl düzelicek bakalım

vay tosun paşa vay korkutmuş sizi:))
daha çok yol var annesi, o biraz bu şekilde oynasın vakit geçirsin sonra yine döner:)
hadi hayırlısı bakalım

günaydın kızlarr

dünden beri baya action yaşadık..dün sabah kalktım karnımda bi boşluk var alla alla nooluyo dedim..sonra öğlene doğru benim oğlan bi kıpırdadı sonra bidaha ses soluk yok..sağa yattım sola yattım bisürü çikolata yedim hopladım zıpladım yok..deliriyodum..eşim dedi yatalım belki gece başlar..bütün gece oturduk oğlum hadi oğlum hadi tık yok bizim veletten..en son sabah dayanamadım artık bizim evin yanında medical park var koşa koşa gittim..dedim benim oğlan kıpırdamıyo..hemen yatırdılar usg falan geldi..bizim küçük fırlama ters dönmüş öyle yatıyo..aslında tekmeliyo ama içeri doğru tekmelediği için ben hissetmiyomuşum..delirtti bizi bütün gece..

ama hissettiklerimi anlatamam yaa..nasıl terlemişim doktorda resmen göbeğimin üstünde su damlaları oluştu..doktor dedi niye bukadar stres yapıyosun..dedim ben alışık diilim böyle sessiz olmasına..bide kızdı bize..madem böyle bişey var niye sabaha kadar bekliyosun die..adam doğru söylüyo tabi..salaklık bende..ha kıpırdadı ha kıpırdicak sabahı ettim..halbuki kalk git gece..rahatlasın için..

neyse bunuda atlatmış olduk..ama bu küçük fırlama ters duruyo nasıl düzelicek bakalım

Canımmm geçmiş olsun minişin iyi olmasına çok sevindim nasıl durursa dursun iyi olsunda kuzum :49: Bugünde bizde hiç kıpırtı yok sabahtan beri ama daha erken diye paniklemiyorum bakalım öğlene kadar olmazsa bende ufaktan gidicem :)) nolcak böle biz hareket mi takip etcez 3 ay :53:

günaydın kızlarr

Canım geçmiş olsun oğluşum korkutmuş baya sizi,döner merak etme daha zamanı var.Bizimki de dik duruyo ayakları kasıklarımda tekmeledikçe tuvaletim geliyo:)

Canımmm geçmiş olsun minişin iyi olmasına çok sevindim nasıl durursa dursun iyi olsunda kuzum :49: Bugünde bizde hiç kıpırtı yok sabahtan beri ama daha erken diye paniklemiyorum bakalım öğlene kadar olmazsa bende ufaktan gidicem :)) nolcak böle biz hareket mi takip etcez 3 ay :53:

etces valla yapcak bişi yok.. en çok kahvaltıdan sonra hareket ediyomuş..saatte en az 3-5 kere etmesi lazımmış

Tekmeler canım endişelenme,c.tesi günü de bizmki hiç kıpırdamadı ama dün akşam sinemaya gittik hiç durmadı sürekli tekmedi:)

Günaydın şeker, mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun..bebişin güle güle yatsın uyusun oynasın içinde. önceki çilek mobilyayı ne yapıcaksınız. kıyamıyorum demiştinya:) kardeşinin sınavları nasıl geçmiş??

Günaydın canımm.. Sağol bi tanem daha iyileri sizlerin olsun inşallah.. Çileği kardeşim ben kullanırım dedi :D onun genç odasıda eskimişti iyi oldu banada hemen fırsat doğdu tabii yenisini almak için :))
Sınavlarda iyi geçti dedi hepsine ama bakalım :)) sonuçlar açıklanınca görcez :34:

kızlar ya dısım agrıyo ıkı gundur cok sıddetlı degıl ama rahatsız edıcı curugumde yok nerden cıktı bu agrı anlamıyorum

Günaydın canımm.. Sağol bi tanem daha iyileri sizlerin olsun inşallah.. Çileği kardeşim ben kullanırım dedi :D onun genç odasıda eskimişti iyi oldu banada hemen fırsat doğdu tabii yenisini almak için :))
Sınavlarda iyi geçti dedi hepsine ama bakalım :)) sonuçlar açıklanınca görcez :34:

kızz aldırdın mı en sonunda odayı:))))) mdf aldınız dimi..suntalam diil yani..ona dikkat etseydiniz..güle güle kullansın gelinim..

Teşekkür ederim canımm.. 1400'e aldık takımı.. taksit peşin farketmez dedi.. Bizim demiştim ya genç odası vardı aslında onu düzenliycektim ama dayanamadım bende çok güzel takımlar artık eşimde destek verince kararttım gözümü aldım valla.. İlk bebek heves kalmasın içimizde diye.. :49:

en iyisini yapmışsın cnm güle güle günlerde kullansın prensesin

:)) Bizde de tık yok ama gece çok tepindi ondandır yorulmıştur diye paniklemiyorum ama Ayçanın mesajını okuyunca gayri ihtiyari elim göbeğime gitti dinlemeye başladım bu arada geçmiş olsun Ayçacım sizin oğlan korkutmuş sizi şükür birşeyi yokmuş ama

Tekmeler canım endişelenme,c.tesi günü de bizmki hiç kıpırdamadı ama dün akşam sinemaya gittik hiç durmadı sürekli tekmedi:)

İnşallah Özgecim.. O zaman sen bize bu akşam sinemaya gidin mi diyosun yani? Tamam ben eşime söylüyorum o zaman bebeğimizin sağlığı için diye de ekliyorum :))) inşallah kabul eder :P Haftasonu hep evdeydim valla çok sıkıldım :1:

günaydın kızlarr

geçmiş olsun cnm ,bizim dr günde 10 kere hissediyomusun diye sormuştu ve daha az olursa haberim olsun demişti ,çok şükür bişeyciği yokmuş paşanın canı sıkılmış içeride:)

kızz aldırdın mı en sonunda odayı:))))) mdf aldınız dimi..suntalam diil yani..ona dikkat etseydiniz..güle güle kullansın gelinim..

Aldırdım valla napıyım benim bi kızım senin bi gelinin :)) mdf imiş boyasını sertifikalarını filan gösterdi ikna etti bizi.. Artık halı perde avize arıyoruz ona göre güzel bişiler görürsen haber ver :)) mobilya komple beyaz aksesuarı turuncu yeşil yapıyım diyorum ne dersin?

Back
X