2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamm alıcam valla:D
Peki dr un adı ne bari ondan aliym o kadar heveslenip baska dr siyah beyaz bakmasın sonra:D
Op.Dr. Ümit KORUCUOĞLU mu?

Evet canım Ümit hoca.. Hem çok iyi bi doktor hem de ultrasonu süper zaten bakarken anlarsın :) Çok kişi yolladım ona Melike gönderdi dersen bilir :49:
Ben başka bi hastaneye gidiodum daha önce ordaki ultrason çıktılarımı görünce fotokopiyle mi bakıyolar demişti :)))

aralık annelerine baktımda, ne kadar heyecanlılar.. doğum yapanlar, yapacak olanlar.. şafak sayanları görseniz 7 gün, 4 gün, 5 gün...
Darısı bizlere olsun inşallah

bende okuyorum ya onları çok komikler bitanesi var yarın doğuma giricekmiş ama bugün işe gitmiş :) allah bizede nasip eder inş. o günleri

Evet canım Ümit hoca.. Hem çok iyi bi doktor hem de ultrasonu süper zaten bakarken anlarsın :) Çok kişi yolladım ona Melike gönderdi dersen bilir :49:
Ben başka bi hastaneye gidiodum daha önce ordaki ultrason çıktılarımı görünce fotokopiyle mi bakıyolar demişti :)))

Hahaha tamam canım cok sevindim:D bakalım insallah uygundur 24 ünde.Arıyorum hemen:D
Ben dürüst dürüst söyleyim diyorum bir kere daha renklide görmek istedim diye tersine gitmez heralde di mi:D

Hahaha tamam canım cok sevindim:D bakalım insallah uygundur 24 ünde.Arıyorum hemen:D
Ben dürüst dürüst söyleyim diyorum bir kere daha renklide görmek istedim diye tersine gitmez heralde di mi:D

Zannetmiyorum zaten çok kafa bi doktor tanışınca anlıycaksın.. hem de zaten ankarada olmadığını ama gelmişken bi de ona muayene olmak istediğini sölesen seve seve bakar bence..
17sinde de benim randevum var iple çekiyorum valla çok özledim kızımı :((

ayyyy ne güzel alıyorsunuz yeni yeni şeyler. benim ööle şansım yok . sadece garibim oğluma limangoda hastane çıkışı siparişi vermiştim o geldi bugün. bir de mothercare den 3 lü body aldım. garibim hep abisinin artıklarıyla idare etcek...

üzülme şimdi alsan bile hemen büyicek biraz büyüyünce abisiyle beraber alırısın bende ablamınkileri giymişim ama annem daha sonra özenle ikimize aynı şeyleri alıp giydirirdi bizimde hoşumuza giderdi aidiyet duygusu işte kardeş olmanın hazzı ...

Zannetmiyorum zaten çok kafa bi doktor tanışınca anlıycaksın.. hem de zaten ankarada olmadığını ama gelmişken bi de ona muayene olmak istediğini sölesen seve seve bakar bence..
17sinde de benim randevum var iple çekiyorum valla çok özledim kızımı :((

Aldım 24 ünee:D çok mutluyum :52:
İnsan ne cok özlüyo gercekten:D

Aldım 24 ünee:D çok mutluyum :52:
İnsan ne cok özlüyo gercekten:D

Çok sevindimm gözün aydın :) İnşallah iyi haberlerle de dönersin..
Valla öyle özlüyorumki Ceyda (ismin Ceyda umarım:)) gebeliğin ilk ayları daha nadir görüyoduk ya, keşke evde ultrason cihazı olsa diyodum :)))

Çok sevindimm gözün aydın :) İnşallah iyi haberlerle de dönersin..
Valla öyle özlüyorumki Ceyda (ismin Ceyda umarım:)) gebeliğin ilk ayları daha nadir görüyoduk ya, keşke evde ultrason cihazı olsa diyodum :)))

İsmim Ceyda canım:)
Ben de sürekli görmek istiyorum:)gecen gün gene böyle renkli ultrason arastırırken
ultrason cihazı satan bir yeri aramısım yanlışlıkla hastane diye
bi de adama inatla acıbadem sigorta geçiyor mu die sordum:1: Rezil oldum
eve geldim dedim eşime alsak da evde mi baksak:P

İsmim Ceyda canım:)
Ben de sürekli görmek istiyorum:)gecen gün gene böyle renkli ultrason arastırırken
ultrason cihazı satan bir yeri aramısım yanlışlıkla hastane diye
bi de adama inatla acıbadem sigorta geçiyor mu die sordum:1: Rezil oldum
eve geldim dedim eşime alsak da evde mi baksak:P

:)) iyiymiş valla uygun fiyat verdilerse düşünebiliriz :))
Yakında yaparlar zaten söliim bak ev tipi ultrason cihazı, samsungdan falan çıkabilir yada philips avent ev ultrasonu :)))

:)) iyiymiş valla uygun fiyat verdilerse düşünebiliriz :))
Yakında yaparlar zaten söliim bak ev tipi ultrason cihazı, samsungdan falan çıkabilir yada philips avent ev ultrasonu :)))

:))) Olabilir valla kalp dinleme cihazı fln derken geliştirebilirler:D
Biz de 2. cocuklar için alırız:P
Sonra bütün gün işi gücü bırak izle:)

ya kızlar benim şekerim 3 gün önce 330 çıkmıştı yüklemede 3 gündür diyetteyim özelliklede ölçmedimki moralim bozulmasın bu gün baktım 144 şaşırdım diyet 3 günde işemi yaradı onlarmı yanlış ölçtü benmi yanlış ölçtüm fikri olan varmı

ya kızlar benim şekerim 3 gün önce 330 çıkmıştı yüklemede 3 gündür diyetteyim özelliklede ölçmedimki moralim bozulmasın bu gün baktım 144 şaşırdım diyet 3 günde işemi yaradı onlarmı yanlış ölçtü benmi yanlış ölçtüm fikri olan varmı

Canım sana o zaman da yazmıştım diyete başla akşamına bile düşük çıkar çünkü vücuda şeker girmiyo.. Yani diyetin anlamı bizim gibi gebelik diyabeti olanlar için şekerli hiç bişey yememek yani şeker yemediğimiz için de ölçümlerde hiç çıkmıyo.. benimde genelde tokluk 130-140 seyrediyo şu an arada ölçüyorum ama ölçmeye bile gerek yok aslında diyet yaptığımız sürece çıkmıycak :) :52:

Canım sana o zaman da yazmıştım diyete başla akşamına bile düşük çıkar çünkü vücuda şeker girmiyo.. Yani diyetin anlamı bizim gibi gebelik diyabeti olanlar için şekerli hiç bişey yememek yani şeker yemediğimiz için de ölçümlerde hiç çıkmıyo.. benimde genelde tokluk 130-140 seyrediyo şu an arada ölçüyorum ama ölçmeye bile gerek yok aslında diyet yaptığımız sürece çıkmıycak :) :52:

diyete devam o zaman:)

Gördümmmmmmmmmm ve çok sevindim sonuncusuna yetişmişsin süper annecik seni:9:Güle güle kullansın kuzucuk:emir_bebek:

ewet cnm sadece mavi kalmıştı bu 39 tl falandı bitane daha vardı o 79 tl ama ben onu zaten hiç beğenmemiştim bu migros bizim eve yakın bindim taxı gittim gezdim ztrent bebe var orayada gittik geldik ...

Back
X