2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz :19:

Kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz :19:

jilet güzelimm:))) ağda mağda yalan olduu çok acıyo artık:))))

ben ağda yapıyorum 1 ayy çok rahat ediyorumm
ağdaya gitmeyş düşünmüştüm ama yavaş yavaş yaptımm geçen günn
jilet çok kötü oluyoo kaşındırıyo bide çabuk çıkıyoo

Fazla yap bizde gelelim bende yemek yok :)) bu arada kendi tariflerini de at bana nolur herşey yasak ne yapcamı şaşırıyorum bazen :))

gelin kız vallahi..keşke yakın olsakta gelsen...kızartmadan yaptığın sürece serbest yaww...patlıcanları küp küp 2 kaşık zeytinyağında çeviriyorum..kıymayıda kavuruyorum..borcama pasta gibi diziyorum kat kat..atıyorum fırına miss oluyo..karnıyarık çok yağlı oluyo..kızartmak lazım

gelin kız vallahi..keşke yakın olsakta gelsen...kızartmadan yaptığın sürece serbest yaww...patlıcanları küp küp 2 kaşık zeytinyağında çeviriyorum..kıymayıda kavuruyorum..borcama pasta gibi diziyorum kat kat..atıyorum fırına miss oluyo..karnıyarık çok yağlı oluyo..kızartmak lazım

Ooo bak bu tarif iyiymiş haa bende eşimde çok sevioruz patlıcan yemeklerini.. ama kızartmadan dolayı yapamıyodum karnıyarık bunu yapcam o zaman yarına artık yaşasın :46: :46:

kızlarrrr bana biriniz yardım edinnnnnnn.. Sanırım hamilelik hormonları etkilediğinden daha bir hassas cildimiz, epilasyonu epilasyon cihazıyla yapıyorum normalde. Hamilelik boyuncada hep kullandım ama son birkaç haftadır artık alenen acı hissediyorum yaparken. Gözümden yaş geliyo artık. Ve bıraktım. Jilet vs kullanmak istemiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz :19:

canım öyle oluyomuş ablamda aynı şeyi yaşadı acırmış gebeyken bana ağdacım adetten 1 hafta sonra gel derdi şimdi adet olmadığımız için demekki böyle oluyo :)ben bebekten önce ağdaya giderdim şimdi cesaret edemiyorum gergin oluyo acır diye korkuyorum

Jiletten başka çözüm yok malesef :)) çoğumuz döndük jilete.. Ben şu pembe renkte olanları (venüs sanırım) tavsiye ediyorum bayanlar için olanlar hani.. hem daha uzun süre çıkmıyo hemde batma kaşınma falan yapmıyo çok serleştirmiyo falan.. yani kullanırsan da bayanlar için olan jiletlerden al..

jilet güzelimm:))) ağda mağda yalan olduu çok acıyo artık:))))

jileti gün aşırı yapmak lazım ve hakkaten kaşındırır yaaaa:19:

ben ağda yapıyorum 1 ayy çok rahat ediyorumm
ağdaya gitmeyş düşünmüştüm ama yavaş yavaş yaptımm geçen günn
jilet çok kötü oluyoo kaşındırıyo bide çabuk çıkıyoo

ağda da kullanamıyorum ki :( kolay kullanımlı olanı varmı kiii:19: geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?

ağda da kullanamıyorum ki :( kolay kullanımlı olanı varmı kiii:19: geçmiş zamanda şu ısıtılanlardan denemiştim yapamamıştım.. şu ağda beziyle falan yapılanlardan denedinizmi?

tersten yapmazsan bişi olmass yaw:) valla totom yemiyo artık ağda falan..koltukaltı bacak falan şimdilik iyide..küçük ayça çok acıyo..bide kasıyorum kendimi..doğururum die korkuyorum:)))

Ruyasu ben bi de bacağıma sir ağda kullanıyorum kartuş olanlar var ya sürüp beziyle çekilen.. bacağı çok acıtmıyo ama diğer hassas tüm bölgelere jilet malesef :(

ben çamsakızı ağdayla alıyorumm memnunumm acımadıı hiçç

Back
X