2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

26 mart dedı ılk sonra 25 mart cıktı buyumesyle degısıo sanırım bu oran anlamadm ama ben cocugumu nısanda beklıorum:))) Icıme oyle doguo yada martn 21nden sonra bakalım beyımz nezamn tesrıf buyururlarsa:))))

Neyse yalnız değilim biz ikimiz nöbetçiyiz kuzum ikiz anneleri erkenciler biz en son doğuranlardan olucaz :)))

26 mart dedı ılk sonra 25 mart cıktı buyumesyle degısıo sanırım bu oran anlamadm ama ben cocugumu nısanda beklıorum:))) Icıme oyle doguo yada martn 21nden sonra bakalım beyımz nezamn tesrıf buyururlarsa:))))

evt bebeğin büyümesiyle alakalı bazen ileri bazen geriden gelebiliyo bebişler benimki bi ara 4 gün gerideydi şimdi 2 gün ileri geçti doğum tarihi 9 mart görünüyo son gün olarak 11 mart dedi dr

evt bebeğin büyümesiyle alakalı bazen ileri bazen geriden gelebiliyo bebişler benimki bi ara 4 gün gerideydi şimdi 2 gün ileri geçti doğum tarihi 9 mart görünüyo son gün olarak 11 mart dedi dr

Dogru dıosun benımkıde o ayrıntılı ultrsnda 4 gn gerı cıkmstı en son gttıgmde 1 gn ılerı cıkmstı onunla alakalı dıye dusundm bu trhn degsmesını:))) hayırlısı olsn saglıkla gelsınde nezaman gelırse ozaman buyursun gelsın:))

Neyse yalnız değilim biz ikimiz nöbetçiyiz kuzum ikiz anneleri erkenciler biz en son doğuranlardan olucaz :)))

Beklerım vallaa doguranlar tecrubelrını anlatırlar umarm norml dogumu dusunen herkesler kolayca dogururlr gelıp bıze burda moral verırler:))) Ikız annelrı erkencı olr tabı onlrın 2 tane mnk yavrusu var muhtemln hepsı sezryan olacktr buda sureyı aşagıya ceker hayırlısı olsun onlr ıcınde.

Arkadaşlar merhaba,
Doktorlar artık doğum tarihlerini vermeye başlamış bakıyorum hepte şubatın 15 den sonra bekleyin diyorlar gördüğüm kadarıyla.
Galiba bu gidişle bir çoğumuz şubatt annesi olacağız. Takvime göre benimde 79 günüm kaldı ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek bizim oğlan

Kızlar merhaba dün kontrole gittik. Ama giremedim dün internete. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyiymiş kızım 900 oğlum 1000gr olmuş. Doktor dediki şubatın 15 den sonra hazırlıklı ol doğum için dedi. Korktum açıkçası. Allahım sağlıkla bebklerimizi vakti zamanındaki doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın cnm sayılı günlerimiz çabuk biticek bakalım açılışlar kimden olucak tahmini ikiz annelerimiz erkenci olucak

eee millet yılbaşında naapıyosunuzz? ne aldınız kocalarınıza bebişlerinize hediye? bu yalnız geçireceğimiz son yılbaşı:)))

tam kesinleşmedi ama biz annemlerle birlikte kutlayacağız...
hediye konusuna gelince sıfırdayım şuan... bu ay çok harcamamız oldu. eşiminde doğum günü hediyesini yeni. ben hediye alamamda belki o bana alır...:1::1::1:

eee millet yılbaşında naapıyosunuzz? ne aldınız kocalarınıza bebişlerinize hediye? bu yalnız geçireceğimiz son yılbaşı:)))

Bizde evdeyiz dışarda olursak ben haybeye masraf olcam yeme yok içme yok fiks menü dışındayım tamamen :))) annemler arkadaşlar falan bize gelcek..
Hediye alcaktık beraber gidip ama haftasonu bebek odasını alınca ben sana bebek odası almış oluyum dedi, bende iyi o zaman bende sana sağma makinası almış oluyum dedim öle ödeştik :)))
Ama bişiler almak istiyorum yinede internete falan bakıyorum güzel bişi görürsem alcam inşallah.. bebişe oda aldım daha bişi alamam artık doğana kadar :D

Herkese Tünaydın,

Dün ve bugün kü yazılanları okuyup öyle buraya yazayım dedim maşaAllah konular baya derinlere girmiş:52:

Bende sabah saat yedide kalktım, annemleri hastaneye gönderdim, anneannemi çok şükür bugün saat dokuzda ameliyata almışlar, az önce araddım hala ameliyattaymış... herkeş şu an orda, ben hamileyim, oralarda yorulursun diye beni götürmediler.... Dua edinde ameliyat iyi geçsin, Çünkü riskli bir ameliyat:18::18:

Bu arada dün hastaneye gitmiştim, kan ve idrar vermiştim, kan sonucumda kan değerim sınıra yakınmış, kan hapına devam dedi, onun dışında herşey yolunda çok şükür:8:

Biz kısmetse Bursa'ya gidicez,yeni yılın ilk günü de Uludağa çıkmayı düşünüyoruz.Hediye olarak da karar veremedim ne alsam acaba?Siz ne yapıyosunuz?Hediye ne almayı düşünüyorsun?

Herkese Tünaydın,

Dün ve bugün kü yazılanları okuyup öyle buraya yazayım dedim maşaAllah konular baya derinlere girmiş:52:

Bende sabah saat yedide kalktım, annemleri hastaneye gönderdim, anneannemi çok şükür bugün saat dokuzda ameliyata almışlar, az önce araddım hala ameliyattaymış... herkeş şu an orda, ben hamileyim, oralarda yorulursun diye beni götürmediler.... Dua edinde ameliyat iyi geçsin, Çünkü riskli bir ameliyat:18::18:

Bu arada dün hastaneye gitmiştim, kan ve idrar vermiştim, kan sonucumda kan değerim sınıra yakınmış, kan hapına devam dedi, onun dışında herşey yolunda çok şükür:8:

Canım inş.ameleyat iyi geçer güzel haberler alırsınız.Bu kansızlık da nerdeyse hepimizde var canını sıkma,benim sınırın altında:(

Yılbaşından bahsedilmiş, Bizde yılbaşında karadenizde bir yerlere gidelim diyoruz, zaten oturduğumuz yer kastamanonu oluna oraya yakın bir yerlere kaçalım istedik... Çünkü yazın düşük tehlikem olduğu için hep yattım ve bir yere gidememiştik... yılbaşında bari gidelim, değişiklik olur dedik ama nolur bilmiyorum:44:

Canım inş.ameleyat iyi geçer güzel haberler alırsınız.Bu kansızlık da nerdeyse hepimizde var canını sıkma,benim sınırın altında:(
Amin canım nşaAllah..

Benim kaderim herhalde diyorum, bu zamana kadar mutluluğumu tam olarak yaşayamıyorum, geçen sene nişanlandım amcam kanser oldu, düğünüme iki hafta kala öldü, bu sene hamie olduğumu öğrendim anneannemin kanser olduğunu öğrendik... hayırlısıyla atlatır inşaAllah:43::43:

Doktorda kansızlığın çoğu hamilelerde olduğunu,normal olduğunu söyledi.. hayırlısı bakalım:44:

ben büyük bir ihtimal evde olurum çnk saatlerce duramam dışarda hem tuvalet bir yerden bel ağrısı kasık ağrısı bir yerden en iyi evde oturmak hediye daha düşünmedim bakalımmmm

Herkese Tünaydın,

cnm rabbim acil şifalar versin anneannene

Amin canım nşaAllah..

Benim kaderim herhalde diyorum, bu zamana kadar mutluluğumu tam olarak yaşayamıyorum, geçen sene nişanlandım amcam kanser oldu, düğünüme iki hafta kala öldü, bu sene hamie olduğumu öğrendim anneannemin kanser olduğunu öğrendik... hayırlısıyla atlatır inşaAllah:43::43:

Doktorda kansızlığın çoğu hamilelerde olduğunu,normal olduğunu söyledi.. hayırlısı bakalım:44:

Canım öyle düşünme,bende neler yaşadım senin gibi düşünüyodum ama şimdi yanıldığımı anlıyorum.Her üzüntünün sonu mutluluk,sen içini ferah tut.

ya sorma o konu bizde tam muamma bende son kez dışarı çıkalım diyorum oda bu halde çıkarmak istemiyo pek ,canım çokkkkkkkk istiyo ama dışarı çıkıp eğlenmek:( bizde hediye konusu uzun süredir yok :) bişeye ihtiyacımız olduğunda söylüyoruz birbirimize onu alıyoruz hala ondan ses çıkmadı demekki bişeye ihtiyacı yok::) bende doğuma saklıyorum hakkımı :)

Back
X