- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #23.661
Canım süt falan içip mi yatmıştın bende çok gaz yapardı o bi de portakal mandalina gibi asitli meyveler yiyip yatarsam bütün gece uyuyamazdım.. şimdi sadece yatmadan elma yada ayva yiyorum diyete göre o yüzden rahatım :)) Dün yalnız bende de daha doğrusu bizim kızda bi gariplik vardı.. bu tekmeleme işi iki kere çok acaip hızlı oldu.. yani arka arkaya 6-7 kere kalp atması gibi hızlı vurduğunu düşün tarif etmek çok zor ama :) korktum bende noluyo diye o kadar hızlı nasıl hareket edebiliyo anlamadım sora bi de onu yapıp durmaz mı.. yarım saat filan hiç hareket etmedi çok korktum sonra Allah'tan rutin bi kaç tekme attı da rahatladım.. içerde napıyo bu yaa(
yok canım süt de içmedim, meyvede yemedim ama dün sabahtan beri bi garip vardı.. afedersin 5 kez wc ye gittim
şimdi yine hafiften yokluyor ağrılar. ama şükürki hamilelikte çok rahat kullanbileceğim bi ilaç vermişti doktor karın ağrısı için çok aşırı olursa ondan içerim. prospektüsü de okudum gebelik ve emzirme döneminde açık bi şekilde rahatça kullanılabilir yazıyo:)
benim kızda arada senin dediğin gibi yapıyo.. bende diyorum heralde eline kordonu filan aldı oynayıp duruyor:)) hatta dün yan yatamadım bi süre ağrıdan, o içerde kıpır kıpırdı, sırt üstü yattım hiç kıpırdamadı, sonra tekrar yan yatınca gene başladı.. dedim nooluyo kızım benle de mi oyun oynuyon:))