• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nbr kızlar,,geçmişi pek okuyamadım öle girip girip çıkıyorum canım sıkkın..buarada artık benim iştahım yok hiç 4-5 gündür doğru düzgün bişe yemiyorum yiyesim gelmiyo..o kriz zamanlarım geçti sanırım...midemde bi hoş ondan sanırım az fazla yiyince midem yanıyo ağrıyo..herkes ciciler alıyo bebiklere..ben sadece 1 tane 10 lu bi tane 5 li hastane çıkışı bide 3-5 alt üst takım alcam..gerisi herşeyi annemle teyzem alıyo oturduğum şehirde olmadıkları için elimde değil şuan aldıkları şeler..ocak ayındada kendime lazım olcak hastane malzemelerini falan alcam..göğüs pedini ve kremini lansinoh alcam ben..ya şu dantelli emzirme sütyenleri nerde satılıyo mağazalara baktım bulamadım.hep düz penye vardı off çok kötü onlar sevmedim babane işi..dantellisi çok güzeldi int. de bi yerde görmüştüm..kaynanatörde neye gerek varsa söleyinde alalım demiş..bende istemez annemler alıyo zaten dedim..istemiyorum hiçbişe ondan unutmadım unutmıcam söylediklerini zamanında..bide kızlar biberon 1 tane alcam şimdilik dr browns iyimiş..bebek bakım malzemelerini hangi marka aldınız sebamed düşünüyorum..

Ben de sebamed alıcam canım en iyi oymuş sanırım bebekler için ama tercih tabi yine de.

Çok iyi canım gerçekten sizin adınıza sevindim.Ben öğretmenim ama atanamadım grafik öğretmeniyim.Atanamayınca özel sektörde çalışmaya başladım bir yıldır.Şimdi 3boyutlu tasarım yapıyorum yine kendi işim yani:)Neyseki işim çok rahat.Zaten bu saatten sonra atansamda çok zor olur heralde:)Kısmet ne yapalım.Turkuaz yapı canım ama daha orda inşaat başlamadı duymamışsındır.

Branşından dolayı şanslısın sen, ben Türkçe öğretmeniyim zor atandım atanamasaydım yapacak işim yoktu yaptığın iş çok güzel bu arada. Sizin şirketi duymadım hiç çok firma var burada.

Ben de Ayça nerde diyodum.Biz iyiyiz sen nasılsın?Hadi bakalım artık evdesin:))))

naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..

naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..

Ooo maşallah tosuncuğa:nazar::nazar:Döner canım merak etme:))))

:nazar: maşallah Alalh nazardan korusun tam tosuncuk olmuş

Branşından dolayı şanslısın sen, ben Türkçe öğretmeniyim zor atandım atanamasaydım yapacak işim yoktu yaptığın iş çok güzel bu arada. Sizin şirketi duymadım hiç çok firma var burada.

Evet branştan dolayı şanslıyım zaten meslek lisesi eşimde çok zor olurdu senin için diyo,böyle kafam rahat ama yine de atanmak isterdim.Güzel bi meslek.Burda var ama burda daha yeni görüşmeler başaldı ondan duymaman normal canım.Senin adına sevindim ne güzel atanmışsın.

Maşallah bebişine bundan sonra iznin de başlıyor güzelce dinlenin başbaşa oğluşunla

Back
X