2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınn bayanlar muhabbetinizi bölücem ama içimi rahatlatın ne olur.Akrabam aradı az önce beni kaç gündür rüyasında görüomuş ablasıda görmüş üstüne basa basa sen iyimisin bebek iyimi kendine dikkat et diyip durdu.Israr edince hasta gördüm dedi sadece anlatmadı rüyasını.Bende çok hassasım bu konularda zaten rüyalara inanırım.Böle olunca da ister istemez endişeleniyorum.Durup dururken strese soktular beni :18: rüya tabiri yapabileniiz varmı? Korkuyorum çünki :43:

Evet kuzum birden bire kesildi çok hareketliyken şimdi tık yok ondan biraz endişelendim bende iş yeri izin vermedi yoksa bu gün gidecektim anca perşembe olur dediler şimdi bu gün ve yarın biran önce geçsin istiyorum kızımın iyi olduğunu söylesin doktor

Ben de biraz daha bekliycem olmazsa acile gidicem ama bugün bir iki defa tekmeledi eskisi kadar olmasa da...İş çıkışnda acile git sen de gün içinde tekmelemezse,ama telaş yapma belkide dönmüştür ondan hisstemiyoruzdur.

Ben de biraz daha bekliycem olmazsa acile gidicem ama bugün bir iki defa tekmeledi eskisi kadar olmasa da...İş çıkışnda acile git sen de gün içinde tekmelemezse,ama telaş yapma belkide dönmüştür ondan hisstemiyoruzdur.

Olmazsa öyle yapıcam kuzum ayh bi doğsunlar da rahatlayalım ben uykusuz gecelere razıyım gözümün önünde olsunda kızım ben uyumasam da olur

Olmazsa öyle yapıcam kuzum ayh bi doğsunlar da rahatlayalım ben uykusuz gecelere razıyım gözümün önünde olsunda kızım ben uyumasam da olur

Sağlıkla doğacaklar inş.canım.Benim gibi rahat biri bile panik olabiliyomuş gece gidicektik nerdeyse acile ama oğluşum tekmeledi bir iki defa biraz rahatladım.Hatta eli mi ayağımı neresi bilmiyorum ama resmen elime geldi.Tekmelsin diye elim karnımda bekleyince hissettim.

tünaydınn bayanlar muhabbetinizi bölücem ama içimi rahatlatın ne olur.Akrabam aradı az önce beni kaç gündür rüyasında görüomuş ablasıda görmüş üstüne basa basa sen iyimisin bebek iyimi kendine dikkat et diyip durdu.Israr edince hasta gördüm dedi sadece anlatmadı rüyasını.Bende çok hassasım bu konularda zaten rüyalara inanırım.Böle olunca da ister istemez endişeleniyorum.Durup dururken strese soktular beni :18: rüya tabiri yapabileniiz varmı? Korkuyorum çünki :43:

bence kafana takma hiç hamile birine anlatılacak rüyamı. boşver ya... takma kafana. benide rüyalarında erken doğum yaptığımı görenler var. kafama takmıyorum...

ay şimdi bişey dicem ama sana değil cnm seni arayp aptal aptal ısrarla iyimisin diyen akrabana sende kafana takma Allaha emanet bebeklerimiz ....inanamıyorum insanlar nekadar rahat hamile insana yapılacak şeymi bu bilmiyorum akrabalık dereceni cnm ama banada eşimin bir akrabası rüyamda seni gördüm karınında bebek yokmuş yastık varmış dedi....eşimin 2. evliliğiyim ben ilk eşinden cocuğu olmamış ama etraf sanırım eşimin cocuğu olmuyo sanıyodu ....ve ben hamile kalınca evlenir evlenmez rüyalarına girdim....o yüzden takma kafana cnm...

Özgecim ve azericim sizin haftalarda iken ben buraya yazmıştım belki hatırlamazsınız bir gün hiç hissetmiyorum tık yok. çok korkmuştum endişlenmeyin gün içinde bişey yapar. imkan varsa işyerinde bir uzan azericim...

Evet kuzum birden bire kesildi çok hareketliyken şimdi tık yok ondan biraz endişelendim bende iş yeri izin vermedi yoksa bu gün gidecektim anca perşembe olur dediler şimdi bu gün ve yarın biran önce geçsin istiyorum kızımın iyi olduğunu söylesin doktor

Telaş yapmayın kızlar bence çalıştığınız için uzanamıyorsunuz bana da geçenlerde olmuştu uzanınca yatağa 15 dk falan hemen tekmelere başlıyordu.Yoruluyordur kuzucuk sizler gibi ondan uyuyordur.Telaşe yapmayın sakın
tamam olarda nerde bu küçüksaray şu ayşen bebenin arka tarafındaki üst kattaki yermi...?

cnm geçmiş olsun bişey olmaz meraketme sen morelini yüksek tut ve ilaçlarını düzenli al .....

güle güle kullanın internetin avantajları bak mağazadan alsaydın 1 adet nevresimin olucakt...

bu yazıya hiç bakmadım cnm ama eminim sezeryanın kötü oldğundan bahsediyordur geçen günde 3 adet dr normal doğumun zararlarından bahsediyordu tv de iyiki sende onu izlememişsin....

Ayşen bebeyi bilmiyorum ben,ama otobüs durağı var kızılayın karşısında o durağın adı timurtaşpaşadır,ordan tophane tarafına doğru çıkarken hemen girişte,zaten otobüs durağından yürüsen sağa yol gidiyor hemen karşıda kime sorsan söylerler.Sen neyle geelceksin?

canım eğer çok endişe ediyosan acile git hemen bakarlar ama perşembe bekleyebilirim diyosan o başka bence bi sorun yoktur ama yinede merak ediyo işte.

Özgecim ve azericim sizin haftalarda iken ben buraya yazmıştım belki hatırlamazsınız bir gün hiç hissetmiyorum tık yok. çok korkmuştum endişlenmeyin gün içinde bişey yapar. imkan varsa işyerinde bir uzan azericim...

Telaş yapmayın kızlar bence çalıştığınız için uzanamıyorsunuz bana da geçenlerde olmuştu uzanınca yatağa 15 dk falan hemen tekmelere başlıyordu.Yoruluyordur kuzucuk sizler gibi ondan uyuyordur.Telaşe yapmayın sakın

canım eğer çok endişe ediyosan acile git hemen bakarlar ama perşembe bekleyebilirim diyosan o başka bence bi sorun yoktur ama yinede merak ediyo işte.

Hareket etti tekme değil ama hareketlendi yumak oldu resmen birazcıkda gıdıklama hiss ettim elleri ve ayakları sağ tarafımda birşeyler yaptıı yani çok şükürrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Haklısın canım ben de bekliyorum o yüzden yemekten sonra tekmeler heralde,dün biraz yoğun bir iş günüydü zaten.Kıpırdar sanırım gün içinde.

Ayşen bebeyi bilmiyorum ben,ama otobüs durağı var kızılayın karşısında o durağın adı timurtaşpaşadır,ordan tophane tarafına doğru çıkarken hemen girişte,zaten otobüs durağından yürüsen sağa yol gidiyor hemen karşıda kime sorsan söylerler.Sen neyle geelceksin?

beni eğer eşimin işi olmazsa onlar bırakıcaklar....:50: ben durak otobüs vs bilmiyorum cnm mesela geldim zafer plaza önüne netarafa gidicem bana onu söle kapalı çarşıya doğrumu tophane girişi oradada var...

Bir kisiyi hasta görmek, rüya sahibi için hayirli degildir. internette rüya tabirinde böyle yazıyo bence sen hiç kafana takma böyle şeyleri bişey olacağı varsa zaten olur buna engel olamayız ki . bide rüyayı sen görmedin onlar gördü.

Son düzenleme:
ay şimdi bişey dicem ama sana değil cnm seni arayp aptal aptal ısrarla iyimisin diyen akrabana sende kafana takma Allaha emanet bebeklerimiz ....inanamıyorum insanlar nekadar rahat hamile insana yapılacak şeymi bu bilmiyorum akrabalık dereceni cnm ama banada eşimin bir akrabası rüyamda seni gördüm karınında bebek yokmuş yastık varmış dedi....eşimin 2. evliliğiyim ben ilk eşinden cocuğu olmamış ama etraf sanırım eşimin cocuğu olmuyo sanıyodu ....ve ben hamile kalınca evlenir evlenmez rüyalarına girdim....o yüzden takma kafana cnm...

:) alemsin güldürdün beni canım.Rüyalar tersine çıkar diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.Gerçi rüya konusunda kaynanamın eline kimse su dökemez kötü bişe olsa anlatırdı :52:

günaydın herkese ,cumartesi pazar ve dün ağlamaktan gözlerim şişti bari işe geleyim dedim kısaca özet geçeyim cuma günü bebişin hareketlerini pek hissetmedik cumarteside hiç hisstmedim ,abim dr onlardaydım steteskopla kalp atşı var dedi baktı sonra kadın doğumcuyu aradılar ,acile gidin nts ye bağlanın dedi gittik muayene ultrason güzel çıktı bide ntsye taktılar orda ağrı çıktı dr soruyo ağrın sancın varmı hayır yok hiçbişey yok yanlızca deli gibi kaşınıyorum uyuz olmuşum gibi.tam kan idrar tahlili istedi karaciğer enzimleri tavan yapmış önce hamileliğe bağlı olabilir dediler karaciğer ultrason pazartesi tekrar detaylı kan tahlili falan yapıldı 15 güne çıkıyomuş sonuçlar ama ilk çıkan sonuçlara göre %99 hepatit b imiş 32. haftada ancak ilaca başlanmıyomuş 32 haftada ilaca başlanıp doğuma kadar takip edicekmiş tedavi olmazsam %40-50 ilacı alırsam % 5 e kadar bebeğe geçme ihtimali varmış asprin bile içirmiyosunuz bu ilacın zararı yokmu diye sordum kar zarar hesabı diyo o daha çok moralimi bozdu böyle işte önce şeker sonra bu ,bebeğimi sağlıkla dünyaya getireceğime inancım kalmadı ,kafamdan milyon tane şey geçiyo.

canım çok geçmiş olsun.kötü şeyler düşünme Allah ın izni ile sen de bebişin de iyileşecek baksana ilaç alır isen bebeğe geçme ihtimali azalıyormuş.
7 haftalık iken ben küçük bir operasyon geçirmiştim ozaman hepatitlerime bakılmıştı.. negetif çıkmıştı.. bir daha da bakıldı mı bilmiyorum.aslında bu zamanlarda baktırmak iyi olur.
sana bu zamana kadar bakılmışmıydı hepatitlerine.?

Hareket etti tekme değil ama hareketlendi yumak oldu resmen birazcıkda gıdıklama hiss ettim elleri ve ayakları sağ tarafımda birşeyler yaptıı yani çok şükürrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım gözün aydın arada bizimkide böyle yapıyo bazen dr bana diyoki bebekler daha doğmadan annaleriyle işe gidiyo sabah benimle uyanyo demekki bazen yorulup çok uyuyolar :)

Hayırlısı neyse o olsun canım nasıl senin kız bu gün var mı tekmecik
Çok şükür kuzum dün akşama doğru döndü normal yerine bugün daha çok hissediyorum.. Eskiye göre daha az hareketleri ama arada dönüyo eli kolu durmuyo şükür :nazar:
Benim oğlum da dünden beri çok hareket etmiyo hatta dün hiç tekmelemedi akşam biraz tekmeledi o kadar.Hiç durmuyodu geçen gün,şimdi de tekmelemiyo:18::18::18:
Canım biraz daha sabır benim de 1,5 gün sürdü hiç hareket olmadan ama normale döndü.. düzelir birazdan haber ver olur mu? stres yapma..
Rüyalar kuş gibidir, nereye çekersen oraya giderler.. Evet rüya tabiri biliyorum seni hasta ve kötü görmesi sağlığının çok iyi olacağını gösterir, bebeğinde çok sağlıklı, nurtopu gibi sağlıkla kucağına alacaksın.. Ayrıca bu rüya seni arayanların kara cahil olduklarına da delalettir.. Bu kadar düşüncesiz insanların başlarının beladan kurtulmayacağınıda gösterir diye düşünüyorum.. Sen canını sıkma sakın stres yapma herşey yolunda olcak senin için..
:nazar::nazar:maşallah:nazar:

Bir kisiyi hasta görmek, rüya sahibi için hayirli degildir. internette rüya tabirinde böyle yazıyo bence sen hiç kafana takma böyle şeyleri bişey olacağı varsa zaten olur buna engel olamayız ki . bide rüyayı sen görmedin onlar gördü.

yaaa:53: onunda bebişi var inş kimseye bişey olmasın.Etkileniyorum işte hormonlar alt üst napim.Hava durumunu bile izlerken ağlar hale gelcem sanırım yakında :52:

:) alemsin güldürdün beni canım.Rüyalar tersine çıkar diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.Gerçi rüya konusunda kaynanamın eline kimse su dökemez kötü bişe olsa anlatırdı :52:

:52: ozaman tamam moralin yerine geldi hiç sevmem rüyamda şunu gördüm bunu gördüm diyenden manaklar gördün kendine sakla ....

SEN ALLAHA SIĞIN BOŞVER İNSALARI rabbim emanetini korur kollar...

Back
X