günaydın herkese ,cumartesi pazar ve dün ağlamaktan gözlerim şişti bari işe geleyim dedim kısaca özet geçeyim cuma günü bebişin hareketlerini pek hissetmedik cumarteside hiç hisstmedim ,abim dr onlardaydım steteskopla kalp atşı var dedi baktı sonra kadın doğumcuyu aradılar ,acile gidin nts ye bağlanın dedi gittik muayene ultrason güzel çıktı bide ntsye taktılar orda ağrı çıktı dr soruyo ağrın sancın varmı hayır yok hiçbişey yok yanlızca deli gibi kaşınıyorum uyuz olmuşum gibi.tam kan idrar tahlili istedi karaciğer enzimleri tavan yapmış önce hamileliğe bağlı olabilir dediler karaciğer ultrason pazartesi tekrar detaylı kan tahlili falan yapıldı 15 güne çıkıyomuş sonuçlar ama ilk çıkan sonuçlara göre %99 hepatit b imiş 32. haftada ancak ilaca başlanmıyomuş 32 haftada ilaca başlanıp doğuma kadar takip edicekmiş tedavi olmazsam %40-50 ilacı alırsam % 5 e kadar bebeğe geçme ihtimali varmış asprin bile içirmiyosunuz bu ilacın zararı yokmu diye sordum kar zarar hesabı diyo o daha çok moralimi bozdu böyle işte önce şeker sonra bu ,bebeğimi sağlıkla dünyaya getireceğime inancım kalmadı ,kafamdan milyon tane şey geçiyo.