2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabah kalkmıştım ya kızlar, kahvaltı ve duşun ardından yattım bir daha ve 15 dk önce kalktım :) günlerin uykusuzluğu çıkıyor galiba....

melikecim senin gözün aydın olsun benimkide yarın olacak :) en fazla 70 gün kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza :)

bişey daha sorsam size :17: 26.haftamdayım ben yalancı doğum kasılmaları olur yazıodu nette ve 4-5 gündür klitoris bölgemde sanırım öyle gibime gelio ara ara kasılma gibi küçük bişey hissediorum.Sizde de olmuşmuydu ilk gebeliğim olduğu içinde kasılmanın yalancısını sahicisini bilmiyorum :)) idrarda mikrop olsa orda hissedilmez diye düşünüyorum.İdrar testimde bakteri çıkmıştı ama dr plastik kaptan kaynaklanıodur demişti.

kasılmayı kasılma olarak hissetmiyormuşuz, belimizden yayılan bir ağrı oluyormuş çok şiddetli adet sancısı doğum sancısını en iyi anlatan tabirmiş, kasıklarında olan şey kemiklerden veya idrar yollarından kaynaklanıyordur.

endişelenmene gerek yok bence. birde ilk hamileliğinse zaten onun hareketlerini hissetmen geç olabilir. bi kaç hafta sonra çok rahat hissedersin...

tünaydınn bayanlar muhabbetinizi bölücem ama içimi rahatlatın ne olur.Akrabam aradı az önce beni kaç gündür rüyasında görüomuş ablasıda görmüş üstüne basa basa sen iyimisin bebek iyimi kendine dikkat et diyip durdu.Israr edince hasta gördüm dedi sadece anlatmadı rüyasını.Bende çok hassasım bu konularda zaten rüyalara inanırım.Böle olunca da ister istemez endişeleniyorum.Durup dururken strese soktular beni :18: rüya tabiri yapabileniiz varmı? Korkuyorum çünki :43:

saçmalığa bak ya hamile kadını nasıl tedirgin ediyolar..kötü niyet bnce başka bişey değil..sizi düşünen bi insan ne görürse görsün rüyasında asla arayıp böyle böyle iyimisin rüyamızda gördk fln demez..çok mrk ediyosa arar nasılsın iyimisn bebek nasıl diye sorar rüyasından bahsetmez..mrk etme bn ilk zmnlarda ne rüyalar görüyodum korkunçtu valla htrlamak bile istemiyorum..Allahın izniyle bişi olmaz...

ayyy ne güzel, ne tatlı heyecanlar dimi:))
Allah'ın izniyle yakında bebişlerimizin doğumunu paylaşıcaz inşallah
Aminnn canım inşallah..
Hı ondann demek ki sevindi kuzuuu:))
Ya hepiniz bebişlerei kucağınıza alcaksınız biz martın sonuna kadar beklices oyoyoyoy du bakalım son günler nasıl geçecek:31:
Geçer kuzum merak etme resimler doğumlar derken hepimize kolay geçer inşallah.. Zaten birimiz bi doğursa gerisi çorap söküğü gibi gelcek eminim :)) İlk olarak ikizlerimizi bekliyoruz tabiki :))
melikecim senin gözün aydın olsun benimkide yarın olacak :) en fazla 70 gün kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza :)
Evet canım senle aynı gidiyoruz aynı gün doğurursak şaşırma yani :)) 70 gün kaldı ama bana hala uzun geliyo :52::52: İnşallah benim kızda benim gibi sabırsız dfeğildir zamanında gelir :))

Kizlar ben su yalanci dogum kasilmalari denilen, braxton hicks kasilmalarini yasadim, rahim buzulup karin sertlesiyor, agrisiz ama rahatsiz edici bisey

yav bu milupa niye bana göndermiyor yaw:( bende o çıkan bezi kızıma verirdim bebeğine bağlar ve öğrenirdi alt değiştirmeyi:)))))))
ilerde de kardşinin altını değiştirir:)))))))))

hani sen yazmışsın ya komşunun aspiratör hakkındaki söylemini, onu ben ben kırmızıyla renklendirip altına da bu işaretleri koydum:))) yani bunlar o komşuna tatlım
:))Bana çok oldu milupa kargoyu göndereli olmadı bir daha başvur canım.
Komşuyu unutmuşum ben de diyorum polly nie kızdı bana:)))Vallahi hakediyor deli midir nedir.İlk kez geldi utanmasa üst katı da gezdir diicekti valla:47:
Bizim de az kaldı canım:emir_bebek:

Aminnn canım inşallah..

Geçer kuzum merak etme resimler doğumlar derken hepimize kolay geçer inşallah.. Zaten birimiz bi doğursa gerisi çorap söküğü gibi gelcek eminim :)) İlk olarak ikizlerimizi bekliyoruz tabiki :))

Evet canım senle aynı gidiyoruz aynı gün doğurursak şaşırma yani :)) 70 gün kaldı ama bana hala uzun geliyo :52::52: İnşallah benim kızda benim gibi sabırsız dfeğildir zamanında gelir :))

Ay dimiii önce ikizler gelecek çileğin uhdenin:emir_bebek::emir_bebek:ayyy yerimm ben şimdiden hepsinin resimlerini merak ediyorum bakalım nasıl ceee dicekler bizeee:9:

kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

Kızlar selam bende artık bol bol yatıcam dün doktorum baktı bir sorun yokmuş şükür ama artık vaktini yatarak geçirmelisin dedi. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

Duru çok hoş bi isim benimde kızım olucak inşallah hala karar veremedik ama ben kızlarda yumuşak isimleri daha çok seviyorum meltem,ipek,inci çok narin gelio bana

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

Canım hepsi çok güzel ama bence DERİN,kızım olsaydı ben de Derin koycaktım.

Son düzenleme:

BAHAR (En güzel bu oldu galiba hem de baharda geliyo hem de size bahar getirsin inşallah)
ASYA (bunu sevdim)
DOĞA (bu da güzel ama ğ harfi var bilmem sorun çıkarır mı? :))
ADA - DURU - IRMAK - BERRA - DERİN (yeter nolur bu sene herkes bu isimleri kullandı :))

:40::40::40::40::40::40::40:

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

canım bence DERİN

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN
Asya duru isimleri güzel.... ama sen kendine hangisine yakın hissediyorsan o olsun canım:34:

şu nevresim takımlarından ben de dün sipariş vermiştim, alev ve özgeden sonra geç getirseler bari diodum ama :) bugün geldi hemen...

Back
X