- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #25.601
sabah kalkmıştım ya kızlar, kahvaltı ve duşun ardından yattım bir daha ve 15 dk önce kalktım :) günlerin uykusuzluğu çıkıyor galiba....
melikecim senin gözün aydın olsun benimkide yarın olacak :) en fazla 70 gün kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza :)
kasılmayı kasılma olarak hissetmiyormuşuz, belimizden yayılan bir ağrı oluyormuş çok şiddetli adet sancısı doğum sancısını en iyi anlatan tabirmiş, kasıklarında olan şey kemiklerden veya idrar yollarından kaynaklanıyordur.
melikecim senin gözün aydın olsun benimkide yarın olacak :) en fazla 70 gün kaldı bebişlerimizi kucağımıza almamıza :)
bişey daha sorsam size26.haftamdayım ben yalancı doğum kasılmaları olur yazıodu nette ve 4-5 gündür klitoris bölgemde sanırım öyle gibime gelio ara ara kasılma gibi küçük bişey hissediorum.Sizde de olmuşmuydu ilk gebeliğim olduğu içinde kasılmanın yalancısını sahicisini bilmiyorum :)) idrarda mikrop olsa orda hissedilmez diye düşünüyorum.İdrar testimde bakteri çıkmıştı ama dr plastik kaptan kaynaklanıodur demişti.
kasılmayı kasılma olarak hissetmiyormuşuz, belimizden yayılan bir ağrı oluyormuş çok şiddetli adet sancısı doğum sancısını en iyi anlatan tabirmiş, kasıklarında olan şey kemiklerden veya idrar yollarından kaynaklanıyordur.