2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?
Neva güzell.. Ben sana Kumsal ismini uygun gördüm bil bakalım niyeee :))
Maşallah kuzum artık yokuş aşağı gidiyorsun bende 30.haftayı baraj olarak görüyorum bi gelse sonrası hemencecik geçecekmiş gibi :1::1:
Evet bana da öle dediler hani bugün hızlı geçmedi? :)))) çok mu acele ediyorum :P

tünaydın herkese.
nasılsınız annişler?
özgecim nevresım takımını güle güle kullansın oglusun. coton box almıstın sanırım. forumda cogu anne bundan aldık gibi. :) ben pike takımını da aldım yaz ıcın denizliye gitmiştik orda ındırımlıydı yıne. bı de bebettonun uyku setini aldım. bebettonun penyesı cotondan daha iyi gibi geldi bana da biraz pahalı.
slnaras bitki cayını dıkkatlı iç canım. ben hamılelıkten once yeşil cay ve adacayı ıcerdım. sımdı denemedım. bı defa ıhlamur ıctım mıktar olarak azdı.
polly cım senın epey olmus gormeyeli. kuzuucunu ozlemişsindir. ama en saglıklısı aslında. sureklı gorunce bız rahatlıyoruz ama ses dalgası da olsa cok rahatsız olmasınlar.

kızlar bu arada onlıne alısverıs yapanlara tavsıyem. unnado da cok cici anne bebek cantaları var. fiyatları da iyi. almayanlar düşünebilir.
canım bitki çayları içerken çok dikkatliyim onu ıhlamur niyetine içtim ama allahtan bişey olmadı k.peder biraz geçte olsa uyardı , hamileliğin başından beri yeşilçay ve ada çayı içmiyorum bende.

Sonunda tekmeledi oğluşum yemekteyken:52::52:
canım gözün aydın ...
Unutur muyum hiiiç :)) sabah gelir gelmez iş yerindekilere söledim.. Az öncede babamıza mail gönderdimmm :)) 30. haftamızı kutluyoruz bugün diye :52::52:
Allah sonunda bugünleri de gösterdi çok şükür teyzesi :nazar::nazar:
melikecim seninde gözün aydın 30. haftan kutlu olsun :1:
kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN

bahar duru berra ve derin güzel geldi banada. inş. içine sinen bi isim bulursun.

yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram

bence yusuf benim oğlumun adı Yusuf Selim olucak babamız çok istiyo :)

kızlar aylardır 3 isim arasında gidip geliyorduk ikisini eledikten sonra tek isim kaldı ama evet kesin bu da diyemedim ve yanına bir anda 5 isim eklendi bu hafta içinde bende anlamadım nasıl olduğunu :) şimdi size düşündüğüm bütün isimleri yazayımda bir kamuoyu oluşturalım :)

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN
ada,duru ırmak doğa... ıııhh ben sevmiyorum bunları
asya her zaman gözde bi isim bence. her daim moda:) derin de öyle.. Derini Defneye uygun diye bende düşünüyorum ama eşim yanaşmıyor:(
Kızlar selam bende artık bol bol yatıcam dün doktorum baktı bir sorun yokmuş şükür ama artık vaktini yatarak geçirmelisin dedi. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hadi hayırlısı bakalım canım, ikizler erken gelecekler, sende artık yorma kendini.

ben de isim bulamadım yahu... doktor her gittiğimde soruyo ne olacak falan die... her defasında farklı bişi söylüyorum, o da hepsine ondan ççok var, boşver diyor...
peki,sizce neva ismi nasıl?

neva ismi çok güzel.. bide ben Defneye uygun isim bulabilseydim :44::44::44:

he heee buldum buldum DEVA :))))

Neva güzell.. Ben sana Kumsal ismini uygun gördüm bil bakalım niyeee :))

Evet bana da öle dediler hani bugün hızlı geçmedi? :)))) çok mu acele ediyorum :P

Öğleni geçtiyse gün bitmiş gibi bişey zaten hihihi öyle avutuyorum kendimi yatcas kalkcas geçcek kuzum sen benden önce kavuşacaksın minişne inş.:49:

hmm ewt olabilir , denizle ilgili isimleri düşünmüştüm ama kumsal hiç gelmemişti aklıma, akşama babasına da bi ssöliim :)

Kumsal hem denizle alakalı hem de babasının adına baktım faceden de çok uyumlu oldular ne diyosun? :)) ahh ben de ne güzel cemre koycaktım ama olmadı işte :))

Kizlar ben su yalanci dogum kasilmalari denilen, braxton hicks kasilmalarini yasadim, rahim buzulup karin sertlesiyor, agrisiz ama rahatsiz edici bisey
evet cnm bana da hep oluyor normaldir herhalde

BAHAR

ASYA

ADA

DURU

IRMAK

DOĞA

BERRA

DERİN
kızım olsaydı biricik yada asya koyacaktım ben cnm en güzeli asya bence..
Kızlar selam bende artık bol bol yatıcam dün doktorum baktı bir sorun yokmuş şükür ama artık vaktini yatarak geçirmelisin dedi. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amin cnm aminn
yusuf
bahadır
ziya
ömer
behram

yusuf ya da ömer en güzeli hatta sadece yusuf koy bence

Kumsal hem denizle alakalı hem de babasının adına baktım faceden de çok uyumlu oldular ne diyosun? :)) ahh ben de ne güzel cemre koycaktım ama olmadı işte :))

:)))
eşlere uydurmaya kalkarsak isimleri bizim kızların isimleri belli zaten:))))))
melikenin kızı: CEMRE
Denizin kızı: KUMSAL
benim kız: İDİL

:)))))))))))
nasıl tespit ama:)):1::1::1::1::1:

melikecim seninde gözün aydın 30. haftan kutlu olsun :1:
Teşekkür ederiz teyzesii :))
Öğleni geçtiyse gün bitmiş gibi bişey zaten hihihi öyle avutuyorum kendimi yatcas kalkcas geçcek kuzum sen benden önce kavuşacaksın minişne inş.:49:
Öğleni geçti de beni de aldı geçti valla uykum bi yandan zaman geçmiyo bi yandan :)) Kimin önce gelceğini bilemeyiz valla aramızda 20 gün var birimizin 38 haftalık birimizin 42 haftalık doğarsa 1 ay fark atar diyorum ne dersin :))))

Siz neye karar verdiniz isim konusunda?
Miray koycaz teyzesi inşallah :nazar::nazar:
:)))
eşlere uydurmaya kalkarsak isimleri bizim kızların isimleri belli zaten:))))))
melikenin kızı: CEMRE
Denizin kızı: KUMSAL
benim kız: İDİL
:)))))))))))
nasıl tespit ama:)):1::1::1::1::1:

Süpersin :)))))) Bence güzel oldu benimki caiz değil yoksa kesindi :)))

Teşekkür ederiz teyzesii :))

Öğleni geçti de beni de aldı geçti valla uykum bi yandan zaman geçmiyo bi yandan :)) Kimin önce gelceğini bilemeyiz valla aramızda 20 gün var birimizin 38 haftalık birimizin 42 haftalık doğarsa 1 ay fark atar diyorum ne dersin :))))

Ben kafamı ellerimin arasına alıp kestiriyorum bölmeler ayrı ayrı olduğu için düşünüyormuş süsü veriyorum şekerlemeye :27::27: aman 42 haftaya kalmasın kimseninki şimdiden sabırsızlık var 42 çoookk :1:

Back
X