2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Eşimi yarım saat önce seyahate gönderdim artık günübirlik gidip geliyor , benimde ağrım olunca uyuyamadım geçmişi okudum...

dün e-bebek'ten emzirme badisi (alttan çıtçıtlı olanlardan), emzirme atleti ve kruvaze emzirme sütyeni aldım, hepsininide 1 numara büyük aldım annem öyle dedi :)

pişik önleyici kremi bulamadım bir türlü desitin'in mavi olanını alıcam ama kalmamış hiçbir yerde, pişik önlemede ve geçirmede kremlerin şahı imiş...

gayecim bence ela süper, yakın bir arkadaşımın kızı ela yoksa bende koyacaktım ela yı, ve alevcim bahardan vazgeçetik evet ve sanırım berra olacak asyadan daha sıcak gelmeye başladı, melike o isimden çok var dedi ama bizim çevremizde hiç yok hatta berra isimli bu yaşıma kadar kimseyle tanışmadım o yüzden kızıma koyabilirim...

kızlar bizde birkez daha mı buluşsak ?

ismiyle yaşasın cnm inşallah evet yaa bizde buluşalım bi dahaaaaa

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

Herkese günaydın

arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz

canım bende 29 da gittim dr bundan sonra 2 haftada bir gel nst bağlanıcaksın dedi ben 32 de gidicem rapor almaya sonrada 2 haftada 1 gidicem

evet ya hiç göbüş yok sende benden iki hafta öndesin ama benim göbüş senden çok çıkmışş iç karınla ilgili heralde sizden sonra dolmuş beklerken göbüşü gören kadınlar nerdeyse doğurcan evine git kızım dedilerr:1::1::1::1:

:52::52::52::52: teyzeler çok komikmiş

canım dün buluşmaya gittin dr ayrıntılarını yazmayı unuttun kızın nasıl

bende özele acıbademe gidiyorum bizimde riskli bir durumumuz yok çok şükür muayene ücreti 36 lira ödüyorum
aslında bir ay bize çok uzun geliyo eşimle özlüyoruz bebişimizi 15 te bir gidcez diye sevindik:21::8: ama diğer taraftanda neden 15te çağırdı dedik:53:

son haftalarda kontroller sıklaşıyo riskli bi durum olduğu için değil genel olarak öyle

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği inş en kısa zamanda toparlar :(

Son düzenleme:
istanbul avrupa yakası kızlar bizde bigün buluşsak yaa... gerçi çoğumuz çalışıyo ama herkes yavaş yavaş izne çıkmaya başladı bizde buluşabiliriz bigün

cnm rabbim evlatlarını onlara bağışlasın inş.sağlıkla biran önce çıksın hastaneden....

Günaydın herkeseee:)))

günaydın cnmmmm

bizde kalktık şöyle bir baktık ama kan hapımızı içtik oğlum hala uyuyo dünden yorgun meleğim.....biraz bişeyler yiyeyimde kıpraşsın oğluşum...:56:

cnm inşallah bi aksilik olmaz 28 hafta zaten sınırmış öyle demişti bi dr inş Allah anasına babasına bağışlar.

:124::124::124:

:123: :124: :124:

:119: :119: :119:

bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......

Günaydınlar herkese :16:
Gece uyumadık gibi birşey yine zombi modunda bir gün olacak bizim için.Kahvaltı yapalım belki kendimize geliriz. :10:

Son düzenleme:
cnm rabbim evlatlarını onlara bağışlasın inş.sağlıkla biran önce çıksın hastaneden....

günaydın cnmmmm

bizde kalktık şöyle bir baktık ama kan hapımızı içtik oğlum hala uyuyo dünden yorgun meleğim.....biraz bişeyler yiyeyimde kıpraşsın oğluşum...:56:

Yede oğluşun hareketlensin:))Bu arada fotoları gördüm çok şekersiniz bayıldım,ayrıca da kıskandım.

Son düzenleme:
cnm biz son ay iyice ağırlaşınca buluşacağız herhalde :)

artık kimseyi bulamazsak buluşacak hastanede biz buluşuruz napalım ben 16 ocakta rand. aldım nst giricem . bu arada sen nasılsın ilaca şimdi başlamıcaktın dimi

:124::124::124:

:123: :124: :124:

:119: :119: :119:

bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......

canım gözün aydın 30. haftan kutlu olsun :65:

Back
X