2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım bizde seni yanıdığımıza cooook mmnun olduk oğlunun pepesiylede oynadık zatn cicleride topiğe eklediysen görücez işallah daha cok görüşebiliriz...

bence değiştir cnm araya mavi yada lacivert ekle daha oğluş işi olsun...

evet cnm cok güzeldi hatta biz saat 19:00 da ayrıldık aysen ve güneşle sizden sonra biraz adah dolaşıp oturduk....hadi sana iyi alışverişler....

göbekler topiğine 6 göbek ekliyorum.....1 de bebek....:52:

çok kıskandıım:) keşke ben de olabilseydim bu karede:((

ayy bnde koyayyım demiştim gaza geldim foto mak. resimlerini almıo büyük geliooo:((((
hıııı yanlış yere yazdım bu göbüşler topiğineydiii:S :)

Son düzenleme:
ayy bnde koyayyım demiştim gaza geldim foto mak. resimlerini almıo büyük geliooo:((((
hıııı yanlış yere yazdım bu göbüşler topiğineydiii:S :)

cnm otograf makinesinin ayarlarından çözünürlüğünü 6 .ya kadar düşür ..sonra cek resmi ondan sonra ekleyebilirsin...:34:

emekli sandığı geçiyor muymuş acıbadem de, ben şimdi doktorumdan rapor alıcam da, acıbadem de sgk geçmiyor rapor da geçmez dediler, ondan merak ettim canım. İnşallah rapor geçerlidir de uğraşmam.

geçiyor canım ben sorun yaşamadım ben kayserideyim şehir fark edermi bilmem:emir_bebek: bir de raporu ne için alcaksın ben soğuk algınlığına yakalandğımda bir hafta rapor aldım problem olmadı 32.haftadada çalışabilir raporu alcam inşallah :8::8:

biz eve geldik aldiklarima baktım resimlerini çektim güya kendime üst baş almaya diye çıktım bebise 2tulum 2pijama 2yeni doğan takımı 2de çorap aldım kendime 1etek aldım anca Enes beye de dans eden pepe bi takla atan araba bide şaksaklı öten bi oyuncak aldım aah bu analar kendimizi düşünmüyoruz önce çocuklar demi... neyse. kislar iyi ki buluşmusuz çok mutlu oldum sevindirik oldum yazık bana yâa ben meğer bugün düşününce anladım en son baharda mi ne çarşıya gitmiştim o da eltimle pardesü almaya acıdım kendime be
:)Ben de çok mutlu oldum hepinizi tanıdığıma.Eeee bebişler söz konusu olunca kendimizi unuttuk hadi biz neyse de kocaları iyice unuttuk yazık benimkine çok uzun zamandır hiçbirşey almıyoruz:)
iyi akşamlar kızlar bugünkü buluşma çok güzel geçti eve geldim eşim markete gidiyoz dedi belim çok ağrıdı yaaaa alışmışım yatmaya :49::49:

Herkese merhaba geldik geçmişi okuduk. Pollyanna iyi haberlerine sevindim canım.
Biz bugün çok güzel bir gün geçirdik Bursalılar olarak. Ben çok keyif aldım.
Ben yine geçmişi pek okuyamadım:)Biz de çok eğlendik iyiki buluşmuşuz yaff:)
çok kıskandıım:) keşke ben de olabilseydim bu karede:((
Bir dahaki sefere bekleriz seni de:)
cnm otograf makinesinin ayarlarından çözünürlüğünü 6 .ya kadar düşür ..sonra cek resmi ondan sonra ekleyebilirsin...:34:

Oppsss hemen bakıyorum göbüşler topiğinee:)

2 den 7 ye kadar hem yedik hem dolaştıkk yine formumuzdadan pek birşey kaybetmemişiz yahuuu:)Hepinize çok teşekkür ederim Bursalı annişler iyiki tanıştık.
Biz de henüz geldik eve ancak açabildim pc yi,fotolar da çok güzel çıkmış.Öptük hepinizi çok mutlu olduk bugün kuzumla ben :17:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Eşimi yarım saat önce seyahate gönderdim artık günübirlik gidip geliyor , benimde ağrım olunca uyuyamadım geçmişi okudum...

dün e-bebek'ten emzirme badisi (alttan çıtçıtlı olanlardan), emzirme atleti ve kruvaze emzirme sütyeni aldım, hepsininide 1 numara büyük aldım annem öyle dedi :)

pişik önleyici kremi bulamadım bir türlü desitin'in mavi olanını alıcam ama kalmamış hiçbir yerde, pişik önlemede ve geçirmede kremlerin şahı imiş...

gayecim bence ela süper, yakın bir arkadaşımın kızı ela yoksa bende koyacaktım ela yı, ve alevcim bahardan vazgeçetik evet ve sanırım berra olacak asyadan daha sıcak gelmeye başladı, melike o isimden çok var dedi ama bizim çevremizde hiç yok hatta berra isimli bu yaşıma kadar kimseyle tanışmadım o yüzden kızıma koyabilirim...

kızlar bizde birkez daha mı buluşsak ?

Herkese Günaydın:32:

Kahvaltımızı yaptık, babamızı işe gönderdik, ve bu gün bir değişiklik yapıp önce buraya geldik:32: biraz buraya baktıktan sonra kalkıp evi toparlarım ardındanda ders çalışırım:8:

Neyse herkesler gelene kadar ben geçmişi okuyayım:8:

merhaba canlarım, biz geldik..

çok şükür herşey yolundaymış:) bebeğimde, keseside, eşi, suyu herşeyi normal.. tıp merkezindeki doktor usg ve nst ye soktu sancım kasılmam çıkmadı, hastaneye gitmeni gerektiren bi durum yok, bu dönemlerde azda olsa olabilen bişey dedi. içerde biriken bi kalıntıyı atıyordur dedi. tabi kanama şiddetlenirse hemen acile gidiciem, inşallah olmaz.

bebişimizin cinsiyeti de kesinleşti, 2 kız annesi oluyorum hayırlısıyla

ben kilo almıyorum ama bebeğim alıyormu diye merak ediyordum şükür oda alıyormuş:) hemde maşallah 5 gün ileri çıktı:):nazar::nazar::nazar:

yarın bol bol görüşmek dileğiyle kızlar.

öpüldünüz
:54::54::54::54::54::54:
canım çok sevindim, Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin, ki taaa torunlarını göresin( nasıl dua ama, torunlarını göresin derken bebeişlerin büyüyecek, telli duvaklı gelin olacaklar, bizim şu an yaşadığımız heyecanı yaşayacaklar ve torun seveceksn, bütün duayı kapsıyor:1:)

Eki Görüntüle 316259 Eki Görüntüle 316260 resmini bulabildiklerim bunlar..kozmonot mont aldımmm sonraaa tırnak makası setini aldımmmmm sonraaa iç zıbın aldımmmmm sonra bisürü tükürük bezi aldımmmmmmmm sonraaaaa kendime gögüz pedi aldmmmmm sonraaaaaaa oğluşuma patiklerr aldımmmmmmmmm....oohoo daha neler alırdımda yeter battık artık:))))
mag bunlar harika, çok güzeller, oğluşunve sen güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşaAllah:8:

Kızlar iyi akşamlar,ben eve gidiyim kırgınlık var üzerimde gidiyimde hemen önlemini alayım.Hasta olmamam lazım:18::18:
ccanım yaa inşaAllah eve gidince önlemin almışsındır da şimdi iyisindir, geçmiş olsun

günaydın herkese..umarım herkes iyidir.benim sırtım çok ağrıyo.akşama geçmezse gidicem doktora.bebişim hareketli şükür.amaa sırtımda sol taraftaki ağrı öldürüyo beni.hiç uyumadım bayılcam artık:(

günaydın herkese..umarım herkes iyidir.benim sırtım çok ağrıyo.akşama geçmezse gidicem doktora.bebişim hareketli şükür.amaa sırtımda sol taraftaki ağrı öldürüyo beni.hiç uyumadım bayılcam artık:(
canım ya geçmiş olsun, bu gece bu sırt ağrısı benide uyutmadı, ama benim sadece yatakta oluyor, bir türlü yatış şeklimi bulamadım, senin sürekli mi ağrıyor:44:

Back
X