canım bir şey değil, belki de sen zayıf olmadığın için doktorun sana kilo al dememiştir.... ama ben şu an 29. haftamda olmama rağmen daha 57 kiloyum, ve almam da lazım, eğer almazsam, bu şekilde giderse doğum yaptığımda zaten 7-8 kilo gidiyor ve ben 49a kadar düşmüş olurum ki, bebek emzirmek ayrı enerji, güç isteyen bir şeymiş.... o zaman halsiz düşermisşim.... bu yüzden zaten netten araştırırsanız zayıf olanların özellikle kilo almasıda isteniyor

mesela benim doğuma kadar (halsiz, zayıf düşmemek için) hiç değilse 62 olmam, yani beş kilo daha almam lazım,
canııım benim çok şükür korktın ama sonunda sende 7. ayı bitirdin, Rabbim hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin... İnşaAllah sende yavaş yavaş birşeyler almaya başlayıp bu güzelliği yaşayıp, sonrada aldıklarını bebeğinde kulanırsın
canım inşallah buluşma yapıcaz, yani yapmayı düşünüyouz, herkesin uygun bi zamanında.. yoksa doğurup kalıcaz buluşamadan:)))
hafta sonu olması hepimiz için iyi olur.. yarın kızlarda gelsin bakalım 3 hafta sonrasına ayarlarız inşallah buluşmayı
QUOTE]
Tamam canım, İnşaAllah buluşmayı ayarlayabiliriz

ay maşaAllah

ya ne şekerdir şimdi o

canım aslında normal, bebişler doğduktan sonra bile belli bir süre ayaklarını kafalarına kadar getirebiliyorlar, hatta ayaklarını ağzına götürüp, ayak parmağını emen kaç bebiş gördüm ben

Canım Rabbim tamamına erdirsin
cok sağol cnm rabbim hepimizin evladını hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inşallah...
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah ya birşey soracağım alan varsa eğer yada almayı düşünüp araştıran beşik olarak park yatağı mı mobilya beşik mi alayım sizce ya amerika ve ingilterede o parmaklıklara kılları kafası sıkışarak yada düşerek ölen bebek sayısı artınca üretimi durdurmuşlar korktum park yataklara bakayı dedim 2 3 yaşına kadsar kullanabilirmiyim onu da caba çok hareketlenince yatağını en alta indiririm ytakda istikbalden sert ortopedik alayım diorum lütfen bi fikir verinde ona göe hareket edeyim apark yataklada bebek büyüyücnce dayanıksız oluo diyolar ama kraft baya kalite duruyo sizce ne yapayım ?
cnm önceleri bana park yatak cok şık gelmemişti ama kullanışlı ve taşınabilir hafif olduğunu düşünerek bir tane aldık ve cok güzel cıktı sanada tavsiye ederim benimde eltimin oğlu 2 yaşında üst kısımda hala uyuyo malesef alt kısma geçirmiyorlar onlarınki fermuarlı gece uyanınca orayı acıp cıkıyo annesinn yanına gidiyo....

bizim aldığımızda fermuarlı kısım yok.....