• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...

umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı:1:
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı :16:

çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı

bu arada polly cim. az önce hastaneden kan testi sonuçlarımı faxlamalarını istedim. demir seviyemi merak ettim. 14-150 arası olan değer 2.37 bende. iyi ayakta duruyorum valla ben:2:

çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı

Canım sen daha bebiş için bişey almamıştın,Yıldırımda civil bebeye git çok uygun.Ben hafta sonu eksiklerini hep ordan aldım.Herşey var bebişle ilgili.Civil bebeyel anı yol üstünde bi de tomuycuk bebe var orasıda uygun.

geç takip ettiğim için ancak görüyorum..yeni listemiz çok güzel olmuş eline sağlık pollycim..didem de çok güzel defneyle de uymuş:34:
isimler çok güzel..adlarıyla yaşasınlar inşallah..:nazar:güzel mart anneleri isim konusunda da çok zevkliymiş görmüş olduk..
bizde tam tartışmaya açmadık isim konusu ben bir ismi beğendim,babamız da onayladı gibi..bizim ismimizde büyük olasılıkla Asel olacak
teşekkürler canım hem listeyi hemde ismimizi beğendiğin için :16:
sizin isimde çok hoş.. Asel ismini ilk kez KK da duymuştum, sen 2.oldun:)

bu arada polly cim. az önce hastaneden kan testi sonuçlarımı faxlamalarını istedim. demir seviyemi merak ettim. 14-150 arası olan değer 2.37 bende. iyi ayakta duruyorum valla ben:2:

oooo valla dediğin gibi iyi ayakta duruyosun.. doktor nasıl bi yol izliycek şimdi??
kan verilir tamam da, ya demir???

cnm ben de doğum konusunda kararsızım. alerjik astımım olduğu için ve bebiş iri olduğu için dr sezeryanı tavsiye etti. ama çatı muayenesinden sonra normalde olabilir mi die karar veririz dedi. eğer normal de olabilir derse rikleri göze alıp normal mi yapsam yoksa dru dinleyip sezeryanmı olsa die düşünüyorum ki doktorum saolsun yani herkese sezeryan önermesiyle meşhurdur. aklım çok karışık. çabucak iyileşmek istiyorum başımda bana bakıcak kimse yok çünkü.

ağrı eşiği herkesin farklı olduğu için bazısı sezeryandan sonra çok çabuk toparlanıyo tamamen bünyeyle alakalı..bide iri bebek daha kolay doğuyormuş bunuda yeni öğrendim.zayıf bebek kendini itemiyomuş aşağı sürekli bastırıyolarmış göğsünün altına okadar acıyomuşki..epidural normal de zaten hiçbi ağı olmuyo ve hemen ayaktasın..yanında kalacak sana bakacak kimse yoksa sezeryan zor..imkanın varsa başka bi doktoroda git görün bence..

tünaydın kızlar; kabus gibi bir gece geçirdim. Uykumdan büyük bir ağrıyla uyandım sol bacağımda dizkapağımdan itibaren çok fena birr ağrı kramp... Tam bitti diyorum yeniden başlıyo eşimi de uyandırdım artık ağrıdan ağlamaya başlamıştım naptıysak geçmedi 10 dak. falan sürdü heralde ve bacağım hala uyuşuk korkuyorum yeniden olacak diye.Sizde de varmı bu kramplar ne yapıyosunuz bu ağrılar için magnezyum eksikliğinden mi oluyo acaba.. Neyse tam geçti dedim uyudum bu seferde bağırarak uyandım kabus gördüm.Park yatağı almıştım ve yatak odamıza kurduk gece rüyamda onun ışıkları yanmaya başladı kendiliğindden sonra ev telefonu çalıyo halbuki bizim ev telefonumuz yok sonra sesler gelmeye başlıyo ama nerden geldiğini anlamıyorum sonra kalkıyorum yataktan kapıdan bi adam giriyo yatak odamıza. Ödüm patlıyo o adamı görünce yaa sonra bağırarak uyandım işte.Şimdide midem falan bulanıyo. 31. haftanın ortasındayım nasıl geçecek kalan haftalar yaaa

cnm aynen bende öyleyim gece ağrılardan uyuyamıyorum aynı zmnda çok fazla rüya görmeye başladım özellikle doğumla ilgili rüyalar hergün doğuruyorum :1:
selam kızlar...

umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı:1:
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı :16:

güle güle kullanın cnm güzelmiş

kansızlıktan bahsedilmiş akdeniz anemisi benm kan çok düşük 9 larda fakat ak. anemi testinde bişey çıkmamıştı böyle olabiliyormu acaba

oooo valla dediğin gibi iyi ayakta duruyosun.. doktor nasıl bi yol izliycek şimdi??
kan verilir tamam da, ya demir???[/QUOTE]

bgn ankarada ünlü bi hemotogu aradım. doktoru türkiyede bile bulmak zormuş. tavsiye ettiler. randevu aldım. artık kıycaz paraya adama:) demiri falan halletsin işi ne:D
valla ayakta da zor duruyorum aslına bakarsan ama, işyerimdekiler de bir anlayışlı bir anlayışlı sorma gitsin. bi de devletteyim üstelik:5:
Allah herkes sağlık versin..

Canım sen daha bebiş için bişey almamıştın,Yıldırımda civil bebeye git çok uygun.Ben hafta sonu eksiklerini hep ordan aldım.Herşey var bebişle ilgili.Civil bebeyel anı yol üstünde bi de tomuycuk bebe var orasıda uygun.

evet cnm civil bebe bende ist fatihtekine gittim çıldırmış gibi alışveriş yapmıştım bide abimle yengemle gittim sağolsunlar kasadada bana sen dokunma dediler hiiiiiç ısrarcı olmadım valla :) hem çok güzel şeyler var hemde çok uygun

kansızlıktan bahsedilmiş akdeniz anemisi benm kan çok düşük 9 larda fakat ak. anemi testinde bişey çıkmamıştı böyle olabiliyormu acaba

evt canım olabilir benim anneminde kan değerleri çok düşüktür ilaçla yükselir sonra yine düşer ama ak. anemisi çıkmadı onda dr.lar kansızlığıın sebebini bulmak için adet kanaması fazla mı diye sorarlar mide midede kaçak olabiliyomuş annem endoskopide yaptırmıştı bişey çıkmamıştı

evet cnm civil bebe bende ist fatihtekine gittim çıldırmış gibi alışveriş yapmıştım bide abimle yengemle gittim sağolsunlar kasadada bana sen dokunma dediler hiiiiiç ısrarcı olmadım valla :) hem çok güzel şeyler var hemde çok uygun

Valla biz de öyle çok uygundu eksik olanları aldık arada fazla kaçırdık :)))Ama gerçekten çok uygun.Bize yakında yoktu hazır Bursa'ya gitmişken çılgın bi alışveriş yaptık çok da iyi oldu,bize sen dokunma diyen olmadı ama:))))Senin için çok iyi olmuş.Bebişler güzel günlerde kullansın:nazar:

Valla biz de öyle çok uygundu eksik olanları aldık arada fazla kaçırdık :)))Ama gerçekten çok uygun.Bize yakında yoktu hazır Bursa'ya gitmişken çılgın bi alışveriş yaptık çok da iyi oldu,bize sen dokunma diyen olmadı ama:))))Senin için çok iyi olmuş.Bebişler güzel günlerde kullansın:nazar:

amiin cnm inşallah bide ben yıkarken tedirgin olmuştum ucuz boya falan verirmi bütün aldıklarımızda güme gider diye çok şükür olmadı için rahat atabilirsin makineye:)

Back
X