merhaba herkese
inşaAllah herkes iyidir bebikleri de tabiki...gelilşmelerimi yazayım dedim
dr a gttik nts mizi gösterdik ciddi bir ağrı görmedi.. ama her ihitmale karşı yani erken doğum riski olduğu için ciğerleri gelişşsin diye iğne verdi. bir de fitil verdi günde iki kere..biz iraslında vurdurup vurdurmammakta kararsız kaldık çünkü hiçbir bilgimiz yoktu..ama sağolsunlar bir kaç arkadaş(kk dan ) gündüz cevap dönmüş. kokulacak bir şey değil diye.. sonra da doktorumza gene danıştık o da dedi ki tedbir amaçlı sadece dedi..
içim rahat etti ve vuruldum.zaten ablam da doktor.nlara söylemiyecektik aslında ama gene bir danışalım dedik..vurdur dedi..
dr um ama erken doğum riskim olduğu için bol bol dinlen uzat ayaklarını iş yapma dedi...2 hafta yatış yani..sonra inş zaten 31 hafta olcam ozamana kdar dikkat edecekmişim..benden şimdilik bu kadar...iyiki de odasını falan düzenlemişmz boyatmıısz kılık kıyafetini almışız diyorum.az bir ekisğimz kaldı onları da babaıs gider alır...
bellli bir süre cevap atamayabilirm....eşim artık neti yasaklıyor yatmıyorsun dinlenmiyorsun nete giriyorsun sürekli diye kızdı...şimdi bir kitap verdi elime bitcek bu kitap diyor

bakalım ona başlıyacam...eşim kzıdı mı tam kızar bugün kızdı bana mesela..
rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin..öpüyorum hepinizi...