- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #28.001
Selam kızlar bugün yoğunluktan ancak girebildim :)) hemen ilk farkettiklerime cvp yazayım dedim geçmişi okuma da bitmedi hala amma kaynatmışsınız
Sen marifetli misin neeee:)) iyice heveslendim yapcam bende.... çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
O nası doktormuş öle rahatsız ettiniz demeye getiriyo diycektim ki üni hastanesiymiş adam nöbette uyuyo tabi naapsın :)) geçmiş olsun korkutmuş bebek de..
Bu arada üni hastanelerinin erken doğum ve riskli doğuma bakması yeni bişey değil zaten yalnızca o tür durumlara bakıyolar diyebiliriz çünkü Ankara normal gebeliği seyreden biri 20. haftadan sonra üni. hastanesine kabul etmiyolar mesela.. yani burda uzuuun zamandır böle..
Devlet ve üni. hastanelerinde nöbetçi oluyo canım gece de gitsen kim varsa o bakıyo.. sadece özelde doktorunu arıyosun geliyo (çoğu özelde de gelmiyo nöbetçi oluyo ama baştan konuşursan gece de olsa gelen birine denk gelebilirsin)..
Gitmeden önce bi konuş mutlaka, araştırma hastaneleri normal gebeleri 20. haftadan sonra kabul etmiyolar telefonla bilgi al kuzu
..
Sağol canım