- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #29.281
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsinohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
![]()
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
![]()
yok cnm aklına kötü şeyler getirme ilaçlarını iç iyileşirsin Allahın izniyle bişi olmaz..enfeksiyondan kaynaklanıyodur..kasılmanda yokmuş zaten..moralini bozma..Allah şifa versin