- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #29.401
kızlar merhaba,
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim, dualarınızı lütfen eksik etmeyin en çok ihtiyacımız olan şey dualarınız...
hemen neler olduğunuda anlatayım,
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.
suyun azalması bebekte ani ölümlere neden oluyormuş risk belli, ve riski ne kadar tolere edebilirsek o kadar direnicez....
son durum budur bizden kızlar...
canııım yazını bi solukta okudum resmen..
Rabbim yardımcın olsun, hepimiz sana dua ediyoruz, aklımız hep sende..
bebeğin kilo durumu nasıl peki.. doğma ihtimaline karşın küveze konma filan olacak mı??
Gamzecim sen moralini yüksek tut canım, bebeğin gelirse de onu cesaretinle, güler yüzünle karşılaman dileğiyle..
tekrar Allah yardımcın olsun.