• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın hepimizin bebeği için inşallah sağlıklı hayırlısıyla miyadını tamamlayıp gelsinler. ama bu son iki ay sanırım bezdirecek beni anaaaaam

kızlae ben de gerçekten bezdm son zmnlarda. sağ göğsümün altındaki kaburga ağrım ve bel ağrılarım yetmiyor gibi 2 gündr bir de kasık ağrıları başladı. uyuyamıyorum geceleri:52::52:

Kılzar sağ göğsümün altında bebişim hareket ediyor ama elimi koyunca yuvarlak bişi iniyor kalkıyor acaip ya ilk defa görüyorum böyle bişi oladı hiç daha önce poposu mu kafası mı ne yapıyor bu kız yaa en son ters duruyordu çıkmaya çalışıyor sanki ama adres yalnış :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 333182

ben bu kavanozların mavisini yaptıryorum. etiketi ve kurdelasını onlar yapıcak balıda ben koyacağım.

orjinal bi fikirmiş,çook beğendim valla

kızlar bişi sorcam ya herkes diyo bebişin kıyafetlerini yıkıyorum yavaş yavaş yok ütü akşama kdr sürdü kaç gündür kıyafetlerle uğraşıyorum fln :)) ya bn çokmu az aldım kıyafetleri bnmki 1 makinada bitti sonra astm sonra yarım saate ütüledim :)) siz neler aldınızki okdr uzun sürdü..offf işte yine başladı bnde azmı yaptım eksikmi yaptım bunalımları..zaten hafta hafta gebelikten okuduğum kadarıyla depresyona girmişim sanırım..aşağıdaki seçeneklerin bikaçına sahiptim ordaki :53:

:) bnmde az o zamn koca peluş battaniyelerle 2 makina atmıştım ütümde en fazla 45 dk sürmüştü o zaman bnmde az :( zaten bnde depresyona girdimm:(((((

kızlar alemsiniz valla :) eminim yetecek kadar almışsınızdır acil ihtiyaçlarını .biz de yarım yük programında 3kere de yıkamıştık,battaniyeler ayrı,diğer ikisi neydi hatırlamıyorum.bide ütü bizim de kısa sürdü,annem ütüledi çünkü :D hızlıhızlı ütüleyip verdi bana,bende katladım işte..ayrıca depresyon neymiş,en mutlu olacağınız günler bunlar,tabi bebişler kucağımıza geldiğindeki mutluluk apayrı olacak,o başka..

saolun valla canlarım benmm:)) artık kocişlerimizinde 10 gün olmuş dogum izni değilmi kuzum bu konudada aydınlanırsam ışıl ışıl olcam valla sayenizde:D
rica ederim canım aa bak ben onu hiç araştırmadım kendi derdime düştüm resmen hiç iplememişim adamı yaa:)) dur caktırma onu da okuyup bulayım:))

merhaba ben nisan annesi olacağım ama bu konu ilgi alanımda çalışınca ve ilk doğumumda 10 günüm yanınca bunda çözüm bulmak istiyorum

bir arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı yaklaşık 5 ay önce ve 10 gün izni yandı
memur değil işçiyiz
bundan mı bu fark acaba

bu raporun hangi gün aldınız 31. hafta mı
ben 31+0 da almayı düşünüyorum ama doktorum verir mi bilmiyorum 32+ mı olması lazım

canım benim bildiğim kadarıyla torba yasa tüm calısanları kapsıyo yani emekli sandığı ssk ayırmıyo sgk altında toplandı zaten hepsi dolayısıyla herkes torba yasa dahilinde olmuş oldu. ayrıca benim doktor devlette ve tam 32+0da gel dedi gittim öle verdi doktora göre değişiyo ya mesela 31+6da gitseydim de sorun olurmuydu bilmiyorum doktoruna bi sor kuzum

canım müge anlıyı unutmuşsun kadın dedektiflik bürosu açsa iyi olur :)

canım ben evi toparladım mama molası verdik ama devam edebilcekmiyim meçhul

yok canım doğum sonrasına ekleniyo izinler toplam 16 hafta

canım boşver ara kocanı bugün ne yiyelim de ona göre yaparsın ben dondurucudan fasülye çıkardım onu yapıcam varsa hazırda bişeyler onu yapabilirsin çalışırken 7 de gelip yemek yapıyodum acela acele şimdi evdeyim ama kalkıp yaptığım yok :)

10 gün izin memurlar için galiba ama biz çalıştığımız firmalarda 3 gün izin veriyoduk baba olanlara yinede iyi araştırmak lazım

aaa müge anlıyı nasıl atlamışım yaa o da var evet ama bu aralar işlediği konular beni pek sarmıyo bacım ya hiç heyecanlı entrikalı diiller ondan izlemiyorum ii bişi anlatırsa bana da haber ver de izliim:)) amaannn bu gidişle akşama zıkkımın köünü yiyip oturcaz hala bişi yapmadım ama sanırım sonunda tost yicez:)) kız ben dondurucudaki herseyi bitirdim zaten tembellikten o yüzden şimdi böle dımdızlak kaldım ya:))

Allah korusun hepımızı:) Amin inşallah. Seninde umarım doğum sonrası eşinin yanında gzeül bi memurıyet olur. Bayan için daha zor yanı ben hamıle olmadan once her hafta ist gidiyordum cuma gidiyordum pztsı donuyordum kuruma nasıl bı ezıyet . Evime gidincede bişey anlamıyordum temızlık topla derken dönüş:) Benimde bu ara kabusum yanı Allah korusun burda bişe olsa ben naparım dıye Allahtan annem yanımda hamıle olduğumdan beride o yonden rahatım. Bide ilk başta bi kanamam olmuştu 2 ay heyet raporu aldım ilk 3 ay evımdeydım dinlendim yanı

o haldee yanımızda annelerimiz eşlerimizle hayırlı doğumlar nasip etsin rabbimm:)

aaa müge anlıyı nasıl atlamışım yaa o da var evet ama bu aralar işlediği konular beni pek sarmıyo bacım ya hiç heyecanlı entrikalı diiller ondan izlemiyorum ii bişi anlatırsa bana da haber ver de izliim:)) amaannn bu gidişle akşama zıkkımın köünü yiyip oturcaz hala bişi yapmadım ama sanırım sonunda tost yicez:)) kız ben dondurucudaki herseyi bitirdim zaten tembellikten o yüzden şimdi böle dımdızlak kaldım ya:))

Kııızz o kaa yemek tarifi yazdım sana özelden msj attım görmedin miiiii :):)

malkoçga bebeğin hayırlı olsun
maşallah diyelim nazar deymesinn
inşallah kısa sürede kucağına alırsınn
daha önce konuşmuştuk kordon kanını göğüslere sürünce bidaha yara olmuyomuş filan diye
sen sürebildinmi

o teleşla söyleyemedim ve annem çok kızdı, şimdi çok dikkat ediyorum sürekli krem kullanıyorum ve kalkan kullanıyorum acı var ama açılma yok allahtan...

Gamzeeeeeeee:52: maşallahhhh yerım onu bennn cok tatlı kızın ben ılk koydugun resımde demstım anasına benzıo dıye:))) kı o resım profıl bıle degıldı gercektn sana benzıo maşallahhh bebegınee dıger resımlerınde cok guzel cıkms annelık sana cok yakısmıss en kısa zamanda kucagında kızınında oldugu resımlerıde yaynlarsın ınsallahh:nazar::nazar::nazar:

minecim inanılmaz derecede babasına benziyor aslında , kopyalamışım resmen burun hariç :)

Sağol canım geceleri oluyordu da gündüz yoktu bu ağrılar dün başladı bütün gün gece devam etti artık bu gün pes ettirdi beni :43:

kalsiyum+d vitamini takviyesi almaya başladığımdan beri ağrı kalmadı bende.bilirim,çok pis bi ağrı.dr.danıştım,kalsiyumu yeterli alamıyorumdur diye bunu önerdi,2günde 1 içiyorum.buarada magnezyum kullanmıyorum,o kramp durumları içinmiş.bence mutlaka doktoruna söyle,takviye bişeyler önercektir.geçmiş olsun

kalsiyum+d vitamini takviyesi almaya başladığımdan beri ağrı kalmadı bende.bilirim,çok pis bi ağrı.dr.danıştım,kalsiyumu yeterli alamıyorumdur diye bunu önerdi,2günde 1 içiyorum.buarada magnezyum kullanmıyorum,o kramp durumları içinmiş.bence mutlaka doktoruna söyle,takviye bişeyler önercektir.geçmiş olsun

Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü

Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü

valla benim dr da pek ilaç verme taraftarı değildir normalde,nasıl olduysa bunu yazmıştı.ya bi de üşütüyorsan o da ağrı yapabilir.inşallah çabuk geçer

Kızlar bu gün o kadar zorlandım ki sırt ağrısı yüzünden salı günü doktora gidince 32. hafta olacak inş. 37.haftaya kadar çalışır raporu yazdırmak istiyordum ama bu gün vazgeçtim müdüre söyledim bu pazartesi izne çıkacak hafta dönecek 6 şubat yani bende o gün izne çıkmayı düşünyorum evden devam edecem artık şuan ağlamak üzereyim nasıl bi ağrıdır bu yaa bütün gece de uyumadım zaten bu ağrı yüzünden bide masa başı yazı falan yazarken mecbur eğiliyorum kızım çok tekme atıyor rahatsız ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum en azından evde uzanırım dinlenerek çalışırımm:43::43::43:

canım benimde dün gece feci sırt ağrım oldu ağlatacak kadar oldu yani
bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum
ama nasıl dayanırım bilmem :44:
Rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıcakla doğuralım

Gamzecim kızın ne kadar tatlı olmuş gerçekten hokka burun hokka ağız maşalllah Allahım nazarlardan saklasın onu.

Ben de oğlumu gördüm ters duruodu dönmüş ama ben heralde sezeryan olucam 1 martta..nst için de bana 2 hafta sonra bakarız dedi..
Sezeryan düşündügümü söyleyince illa normal yap diye diretmioruz biz sen kararını ver ben de sezeryan olmuştum dedi ama kesinlikle epidurali tavsiye etti. Epiduralli sezeryanda baş ağrısı vs çok sık görülmüo artık dedi.Bi de 2 haftada 2 kilo alarak rekora imza atmışım.

Bebek ansiklopedisine başladım kesinlikle sırt üstü yatırmalıymışız bebişleri oysa beni hep yüzüstü yatırmışlar çok şaşırdım kesin okuyun kızlar bişiler gerçekten biraz cesaret gelio benim gibi korkaklara duyurulur..

o teleşla söyleyemedim ve annem çok kızdı, şimdi çok dikkat ediyorum sürekli krem kullanıyorum ve kalkan kullanıyorum acı var ama açılma yok allahtan...

minecim inanılmaz derecede babasına benziyor aslında , kopyalamışım resmen burun hariç :)

Hadii yaaaaaa ama amaaaaa bız alevle sana benzetmstık ılk resımde:))) Belkıde esmerlıgını benzettık arkadasım naparsın:))) Bende 28 haftalkken gordugumde babasına benzettım lakın pazrtesı gttıgmde aynı bennn sankı orda ben uyuodumm okdr bana benzettımkı ben hep babasına benzesın ıstıodum sanırım bana benzıck oglm:))) Saglıklı olsunda kıme benzedıgı onemlı degıl senın mınk böcegın cok tatlı masallahhh RABBİM tez zamanda kavuştursun sizi:48:

Hadii yaaaaaa ama amaaaaa bız alevle sana benzetmstık ılk resımde:))) Belkıde esmerlıgını benzettık arkadasım naparsın:))) Bende 28 haftalkken gordugumde babasına benzettım lakın pazrtesı gttıgmde aynı bennn sankı orda ben uyuodumm okdr bana benzettımkı ben hep babasına benzesın ıstıodum sanırım bana benzıck oglm:))) Saglıklı olsunda kıme benzedıgı onemlı degıl senın mınk böcegın cok tatlı masallahhh RABBİM tez zamanda kavuştursun sizi:48:

amin canım amin, bebişimi eve alalım hemen bekliyorum...

ayrıca babasının güze fiziksel özelliklerini almış, ben burnunu alacak diye çok korkuyordum neyseki o çekmedi :)

Kılzar sağ göğsümün altında bebişim hareket ediyor ama elimi koyunca yuvarlak bişi iniyor kalkıyor acaip ya ilk defa görüyorum böyle bişi oladı hiç daha önce poposu mu kafası mı ne yapıyor bu kız yaa en son ters duruyordu çıkmaya çalışıyor sanki ama adres yalnış :1::1::1::1:

aynen benimkide 1 aydan beri öyle.bende önce kafası sanıyodumm yuvarlak sert bişe dimi,ondan sonra doktora sordum doğum pozisyonu almış mı diye almış dedi,poposuymuş:) senin kızda doğum pozisyonu almış annesi:)

Back
X