- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.841
Maşallah senin oğluşaBu arada biz büyüme atağı geçiriyoruz, oğluşum memeden hiç ayrılmıyordu, bugün cuma vakti kırklmak için yıkayınca rahatladı uyudu, bu arada sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum,
oğluşum ilk büyüme atağından önce kimin kucağında olursa olsun aranırken, büyüme atağı yaşayınca artık anne ayrımıa vardı,
bu sefer ki büyüme atağında ise etrafa daha amlamlı bakıp, gülücükler atmaya başladı...
büyüe ataklarını oldukça sakin geçirmeye çalışıyorum, ne olursa olsun oğlumu kucağıma alırken gergin olmamaya çalışıyorum, çünkü gerçekten onlar için çok önemli anlar, ve biz o anlarında gergin olursak farkında olmadan büyük sorunlara sebeb olabiliriz...
ha birde bazen emerken, yada uyutmaya çalışırken sanki birşey olmuş gibi ağlıyordu,birgün yine ağladı böyle, bende o sırada oğlum ağlayacam diye ne çok terledin diye kafasını hafifçe üfleyine sustu, meğer oğlum terlediği için bunalıyor ve ağlıyormuş, hele birde emerken daha çok terliyorlar, emerken hafifçe üfleyerek rahatlatıyorum oğlumu, o zaman çok güzel emip, uyuyorsizde bir deneyin, belki sizinkilerden de terleyip bunaldığı için sürekli ağlayanlar vardır.:44::44:

Benim bebiş de emsede terlese :26::26::26: şu 2 ayda şöyle "ohhh maşallah çok güzel emdi" diyebileceğim bi gün yok

Kızlar bu bıngıldak nezaman kapanıyo?
Bezde kac numaradasınız? Bız 3teyız..
bıngıldağın kapanması için daha çok erken.. 2 yaşna kadar kapanması gerek. ama erken kapanmasıda riskli
bez olarakda 2 no kullanıyorum molfix ama sıkıyor.. 2 günlük bezi kaldı, 3 no prima alıcaz.